Hirdetés
- iPhone topik
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taktib
csendes tag
Üdv !!
Kérném ha valaki próbálta a Sony KDL-40BX400-on a modult jellezze ,hogy működik rendesen vagy sem!!!???
A honlapon CI+ -os a foglalatnak írják, de biztosat szerertnék tudni ha sikerül!!
Előre köszönöm ha valaki válaszolna !!! Üdv TT
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hucsikoi #24851 üzenetére
Igen az már gond lenne, ha a CAM megfordítható lenne, de a mechanikai csatlakozása nem szimmetrikus és nem tudod betolni, ha fordítva próbálod. (Van egy kb. 1 cm-es kis él az elején, ami a színoldal csatlakozó felfelé tartva bal oldalon hiányzik.)
Így a CAM csatlakoztatása "bolondbiztos".
... bár Tarzan erős.
-
törölt tag
válasz Flashget #24844 üzenetére
Bizony elment. Szerintem most megy a nagy csatorna átrendezés, mert amikor visszajött a TV megörvendeztetett egy Csatornasorrend megváltozott újrahangoljuk? szerű üzenettel.
Csak az nem tudom, hogy most mondjak neki igent vagy majd, ha a DIGI befejezte az e havi csatorna reszelését.
-
-
törölt tag
válasz NyuszyCaster #24856 üzenetére
Nem tudom mit reszeltek a háttérben, csak azt írtam le amit kiírt a TV-m.
Egyelőre NEM-et nyomtam.
.. de úgy tűnik minden megvan és az általam átrendezett helyén van. -
karicsek
aktív tag
Na újabb gond. PIN kódot kér a CI. Azt meg honnan vegyek? Rámentem a Digi filmre, beadta a képet (álló) és PIN kódot kér.
Mit kell tennem?OK már megtaláltam, bocs a beírásért. Viszont minden egyes alkalommal, amikor rámegyek a Digifilmre kéri a kódot. Hogyan lehet beállítani, hogy ne kérje csak egy alkalommal?
[ Szerkesztve ]
-
Benzoldog
tag
Látom majdnem mindenki a Smart CAM kártyák beállításával van elfoglalva.
Kíváncsi vagyok a Digi ügyfélszolgálatának, vajon sikerül-e elég modult készleten tartania.
Lehet majd én is beruházok egyre. -
Benzoldog
tag
Áprilisban érkezik az ID Xtra:[link]
Ez a csatorna sem hiszem, hogy lesz a Digi-nél.Flashget: idővel mindenki belejön majd.
[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ahogyan írtam, pár napja bementem a Digi kiskunhalasi ügyfélszolgálatára azzal a céllal, hogy kérek Cl+ kártyát, HBO csomagot és Digifilmet. (már leírtam, hogy kártyát nem adtak, majd hívni fognak, még nem tették)A másik, amit szerettem volna elintézni, az volt, hogy az így felmerülő többletköltséget csökkentve, aláírok 2 évre a Digi okos csomagjával, ezzel csökkentve a havi előfizetési díjamat.
Az ügyintéző hölgy kikereste a gépben az adataimat, majd közölte velem, hogy nekem sajnos nem lehet váltanom, mert mindhárom (Kábel TV+Internet+Telefon) előfizetéssel rendelkezem, csak akkor vehetném ezt igénybe, ha a három közül legalább egy nem lenne és azt rendelném pluszba.
Nos én a honlapon elolvastam a tájékoztatást, de sehol nem találok erre utaló szöveget.Akciós feltételek:
(1.) Az akciós árak mindhárom szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén értendőek az alábbi feltételekkel:
• 24 hónapos határozott idejű szerződés vállalása esetén.
• A bekötésnél felmerülő anyagköltség egyszeri díja külön fizetendő.
• Az akció 2013. szeptember 1-jétől visszavonásig érvényes. A jelen akció meghirdetésével a 2013. szeptember 1-et megelőző Okos csomagra vonatkozó akciós feltételeket visszavonjuk.
• A belépési díj 500 Ft, amit akció keretében elengedünk.
• Az akcióban ÚJ Előfizetők vehetnek részt, valamint azok a MEGLÉVŐ Előfizetők, akik 1 vagy 2 kábeles szolgáltatásra érvényes előfizetésüket mindhárom szolgáltatásra kiterjesztik.
• Az akcióval érintett DIGIFON csomag a szerződéssel vállalt határozott időtartam leteltét / a szerződés megszűnését követően önálló csomagként nem vehető igénybe, az az ÁSZF D mellékletében meghatározottak szerinti csomagra módosul.Én a fenti szöveget úgy értelmezem, ha van élő előfizum mindhárom szolgáltatásra akkor is benne vagyok az akcióban, csak alá kell írjak 24 hónapot.
Szerintetek igaza volt az ügyintéző hölgynek?
Kb egy éves az előfizum, hűség nélküli, jelenlegi számlám 6800 Ft/hóKöszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Pedig ott van a szövegben csak nem jól értelmezed.
valamint azok a MEGLÉVŐ Előfizetők, akik 1 vagy 2 kábeles szolgáltatásra érvényes előfizetésüket mindhárom szolgáltatásra kiterjesztik.
na ez nem vonatkozik rád amit kiemeltem mert 3 kábeles szolgáltatásod van.
Feladat egyértelmű...fenyegetőzől hogy másik szolgáltatóhoz mész és megtörnek ekkor felajánlják ahogy több embernek ne menj el megkapod az okos csomagot.
vagy azt csinálod mint én...lemondod a telót kivárod a 8+90 napot majd újra bekötteted az okos csomagot kérve.Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
Szoros a meccs a DIGI Sport 1-en.
Ha érdekel valakit.¯\_(ツ)_/¯
-
mitvisz
csendes tag
Sziasztok , Van egy tv-m sdbox-al kártyával (felnőtt csomag) meg egy Samsung T24B301EW TV -ami nincs a listán tehát nem tudom megy-e benne a smart cam.
Ha igényelek egy smart cam-ot kártyával + előfizetek a digifilmre akkor mindkét tv-n elérhető ez ? Vagy esetleg felcserélhető a két kártya ha nem ? Esetleg ha CI gond van a kapott kártya párosítható egy KAON sdbox-al? -
azozo
senior tag
Na a timeshift ès felvètel is muxik samsung c650
[ Szerkesztve ]
-
LaliPapi
tag
Sajnos nálam még mindig nem megy. (Sosem volt párosítva)
Vettek fel hibajegyet, többször is hívtak, látszólag minden rendben, de nem aktiválódik.
A szervizes srác a TV-re gyanakodott, de mondtam neki, hogy az ide vonatkozó menüben minden rendben (modul, kártya látszik, tudok nyelvet és PIN kódot állítani).
Azt mondta igazam lehet, és ha hétvégén sem működik (mitől működne?) magától, akkor kicserélik.Egyelőre ennyi...
-
sinci001
csendes tag
Sziasztok! Van egy Synaps CHD-3000-es digitális beltérim, amivel a DIGI kábel digitális csatornáit fogom. Régebbi fw-vel bepixelesedett a kép. Mióta lefrissítettem azóta bizonyos csatornákon folyamatosan újra indul, vagy bekapcsolás után eltelik 20-30 perc is mire van kép. Ehhez a beltérihez létezik másik fw (pl AMIKO)? Használ valaki ilyen beltérit?
Köszi! -
unravel
őstag
Jó hír az olasz focit kedvelőinek:
Lazio - Roma (Serie A, élő)
Rossz hír az angol focit kedvelőinek:
Tottenham - Everton (PL, élő) helyett.miez? kell a pénz a valóvillára?¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz mitvisz #24880 üzenetére
Szia!
Nekem is pontosan ugyanolyan tévém van, mint neked. A csatlakozó mellé az van írva, hogy Common Interface. Ha jól értelmezem, ez sima CI-t jelent. Nem tudom, hogy a CI+ mellett nem a Common Interface+ felirat lenne-e.
Én egyelőre nem merem megrendelni a kártyaolvasót, nehogy inkompatibilitás miatt ne tudjam használni. Ha te esetleg belevágsz, akkor ha teheted, informálj róla, hogy mire jutottál. -
Bogyi007
veterán
-
unravel
őstag
válasz Bogyi007 #24891 üzenetére
Nem. A közvetítési jogokkal lehet valami. Én azt nem értem, hogy ezt így hogy szezon közben?
"Úgy látszik a SportKlubnál új szórakozást találtak ki: Írjunk ki mindenfélét a műsorújságba, aztán 1 héttel az esemény előtt töröljük. Tavaly a NASCAR-nál, az IndyCar-nál és a DTM-nél is így volt. Most úgy látszik, a Darts a soros..." - [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Bogyi007
veterán
válasz unravel #24892 üzenetére
Magyarán mondva: Sportklub bukta az olasz focit és az megy a DigiSportra?!
Bazz ha ez így van akkor lassan agyf***t kapok, elfizettünk Upc Directre és azóta már be van jelentve Eurosport 1-2 Hd, mi lesz még Discovery csatik vissza?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
válasz Bogyi007 #24895 üzenetére
Mai SK műsor:
17:45
Fiorentina - Atalanta19:55
Napoli - MilanDS
20:30 Labdarúgás
Serie A, Napoli-AC Milannincs SK-m de kiváncsi vagyok rá náluk lesz vagy sem.
lehet csőd közelben van az SK ezért adja el a jogokat év közben?..állítólag Seria A és francia bajnoki jog is a digihez került.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
válasz Flashget #24896 üzenetére
"Műsorváltozás! Kedves Nézőink! 19:55-től az Udinese-Chievo mérkőzést közvetítjük a Serie A 23. fordulójából, 21:30-tól pedig élőben a Valencia-Barcelona spanyol kosárlabda Király-kupa-mérkőzést közvetítjük!" - sportklub.tv
Az nem kell, olaszok, franciák nem tudnak focizni. Elég a női kézi nb1 jogokat elcsórni valahogy.
Ennyi sportesemény rá sem fér már lassan a két adóra.¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
válasz unravel #24897 üzenetére
Jaja még azt kellene "átvenni". De ez nem lesz olyan nehéz ha már a Veszprém és a Győr is a Digi zsebében van
Akkor nincs mese itt is be kell indítani a DS 3-tForradalom a TV-közvetítésben: Újra a Digi Sporton a Serie A (?)
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest