Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz granini #61676 üzenetére

    nem feltetlenul, tippre Edgenek van eleg damja hogy T5on is nagyon gyorsan pusztitson. en meg kiserletezek, de kezd latszani, hogy T5on a fire wiz hogy lesz nagyon stabil csapatban, 3m elite dps felett is.

    archon arra kell, hogy T5on harringtonnal atvaltozaskor becritel 250-300+milliot meg 2.7m elite dpssel is, aztan meg ropkodnek a 40-60millas critek. az meg ket elitpack/guardian ellen is gyors megoldast szokott a problemara jelenteni.

    es nekem meg hianyzik kb 10 chc es 100 chd:). azt nezem a blackthornt megtartva (elite dam miatt nem akkora buko az a set, sot, csak trash ellen nem az igazi) olyan 3.5m elitenek siman meg kene lennie, talan 4m is meglehetne ha esne egy INT/CHC/CHD/Fire% blackthorn. na utobbinak nagy az eselye:D.

    ---

    btw firebirddel nem akarnak valamit kezdeni? csak fire wizardra jo, arra meg jelenleg az offhand az egyetlen BiS, a tobbi cucc meg kb annyival jobb, hogy meg az 500 intes set bonus is egy ido utan meggondolando (ice climbers, blackthorn gatya, aughild fej + vall, magefist, cinder). ebbol talan a gatya leszedheto, de akkor meg felmerul a kerdes, hogy 500 int vagy 10% elite damred+10% elite bonus a jobb.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák