- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
DeckardCain
senior tag
válasz Gyuri27 #49101 üzenetére
Amit nagyon vittek az a Chanto orb abból 2őt is 60-70 milláért darabját.
Meg ice climbers, Barbár gear egy része, kavicsok, meg kitakarítottam a ládám.
Meg a Wizz gear egy részét butítottam le. (320k -> 260k). Kb 400 milla gold lett a vége.Különösebben nem izgat egyedül elvagyok így torment III-on is. Picit lassabb.
Mire lvl 70 leszek úgyis kukáztam volna az összes cuccot. Kb 10 milla golddal fogok neki vágni Ros-nak[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
Szeretnék gyors pár paralevelt farmolni még kieg előtt viszont szinte az összes karim meztelen. Szerintetek ni melyikhez kell a legkevesebb gold .Mondjuk t2-3 ra .
El. Psy. Congroo.
-
Gyick
őstag
válasz DeckardCain #49099 üzenetére
Én ugyanezt csinálom,jövöhéten meg eladom az összes goldom addig talán még feljebb megy az ára
-
vendingo
veterán
válasz adamkaa777 #49103 üzenetére
2 óra alatt összeraktam a semmiből egy monkot, amivel megy t3 is
1 milláért vettem neki egy ring-et, aztán ennyi, minden mást találtam.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DjDanee87
addikt
Esett egy kard a HC karakteremnek (Sever) és felmerült bennem egy kérdés ezzel kapcsolatban. A narancssárga szöveg rajta "Slain enemies rest in pieces." annyit jelent a játékban, hogy minden egyes dögbe a legutolsó ütésem egy hatalmas crit. 80k-s DPSű wizardommal ilyen 5-15 millás crit, persze olyankor amikor már amúgy is meghalna a lövésemtől, tehát gyakorlatilag lényegtelen a szám.
Viszont mi van ha ezt ki lehet használni? Van ugye az area damage, ami 20%eséllyel 10 yardban sebez annyi %át a bevitt sebzésnek ahány area damage %-od van. Ha ez működik erre a killing blow hatalmas critre is, akkor ezzel a karddal area damagere gyúrva lehet szépen takarítani.
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #49108 üzenetére
Ismert jelenség ez. Eddig a DH grim reaperével használták sebzésre. Arra jól működött. Meg arra jó, hogy ha van bármilyen life leeched, akkor minden kill full lifera tölt.
Az area damra nem gondoltam, de adja magát, hisz területhatás. Lehet bepróbálom majd. Á nem. Inkább nem. A thorns tszt már így is lemerítette a kezdeményezőképességem.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Nohát akkor nyomok pár multishot tesztrun kört. Elsőre 1-2 T1, aztán megyek komolyabb nehézségre. Majd gyártok videót is. A fércmunka/tesztfázis megy a streamen (+visszanézhető).
Sisakon minden esik, csak chc-dex-multishot kombó nem... Genya véletlen. EZ 5-6% minusz most.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Alg
veterán
hmmm...
Vajon mi lehet kevés öcsém gépében a D3-nak?
Athlon x3
4670
2GB RAMTekintve hogy a vinyót tekeri folyamatosan, meg fél perc mire magához tér kilépés után, memóriára tippelek...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
DjDanee87
addikt
Ma HCn mentem kicsit, hogy öltöztessem a kb 20k DPSű wizardom. Végülis sikerült buffed 95k-ig felvinni köszönhetően a nem rossz fegyvernek is, de azért jobban örültem volna ha nem 2 féle loot esik csak... [link]
-
Tombolo
tag
válasz DeckardCain #49115 üzenetére
Én is azt az utat járom, amit te! Eladtam mindent, amit lehet. Ez a bónusz, úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Tombolo #49117 üzenetére
Szintezésre nagyon szépen fel lehet öltözni craftból,saját buffjaival már 1m toughness felett jár a wizardom,igaz a dps csak 22x valamennyi.
Már csak a fegyó meg az offhand(volt) AH beszerzés,ez utóbbit 50 millióért vadásztam le anno ahból,ma elvitték 800ért xD
Semmi extra cuccot nem szabad meghagyni hacsak nem nőtt valamiért nagyon a szívedhez az biztos.
Egyébként 70en a beugró dps torrentre olyan 1m környékén leszEA: It's in the crate!
-
Muton
addikt
a legendary craft anyag drop az kaszt függő? mert wizzel csak 5 adventureres journalt találtam, semmi mást...
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem 2 magos amd 8 giga rammal és 512-es videókártyával vitte minimumon teljesen élvezhetően (pendrive -ról). Szerintem a ram a kevés.
Egy kis más: tegnap nézegettem hogy mennyi xp jön össze egy CoTA kör alatt. Egész jól jön
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Sirandrish
legenda
Arról tudni valamit hogy LV70en melyik alapanyagokra lesz szükség azok közül amiket jelenleg lehet gyűjteni?
Mármint mind kell majd vagy van amelyik hasztalan lesz 60 fölött?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Blaze_
aktív tag
válasz Lézerparaszt #49124 üzenetére
2 giga RAM elég, nekem is annyi van és minden maxon szépen fut.
Az SSD viszont csodákat tett a töltési időkkel. -
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #49125 üzenetére
Tudja a fene , most én mindent gyűjtök, mert ki tudja.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
DeckardCain
senior tag
Sirandrish
Szerintem lvlv 61től hasztalan lesz.
[link][ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz DeckardCain #49128 üzenetére
Hát akkor van értelme gyűjtögetni
Akkor fel se szedem márKöszi a linket
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vendingo
veterán
A jelenlegi materialokat el lehet adni ah-ban? Rengeteget gyűjtöttem az utóbbi időben.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sirandrish
legenda
válasz vendingo #49130 üzenetére
A Tier-t és az Essencet igen..meg a Brimet is..hát amit eddig.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vendingo
veterán
válasz Sirandrish #49131 üzenetére
Azt a common derbist vagy mit azt nem lehet eladni? Rengeteg van belőle.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sirandrish
legenda
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #49129 üzenetére
És ha RoS -ban lesz lehetőség 10 darabot összegyúrni,mint 1.08-ban?
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Bazzzs
senior tag
Átnéztem én is a recepteket és tényleg mindenből új lesz 70-es szintnél. Így viszont nem értem, hogy miért viszik ennyire AH-ban a fehér tárgyakat? Azt hittem, hogy betörve jó lesz a kapott alapanyag, de ezek szerint tévedtem. Pedig én is betáraztam common debrisből
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #49135 üzenetére
10 tear -ből csinálni egy veiled crystalt, mint 1.08-ban az ékszerésznél 10 wishful essence-ből csinálhattál 1 exqusite essencet .
-
mikromanus
veterán
válasz Bazzzs #49136 üzenetére
Azért viszik, mert a common debris nem adható el, viszont farmolni sokaknak büdös. 1-1,5 perc alatt meglenne 5-6 fehér item, de inkább 1-1,5 perc alatt megveszik AH-ban a tárgyakat bezúzásra. Egyesével az se gyors + hely is kell neki.
Mindnen crafthoz kell a common debris, így aki craftolni akar az vagy runol péár környit, vagy megveszi a hozzávalókat. CD helyett fehér/crap itemet. (remélem páran nem veszik észre a not salvagable feliratokat és bevásárolnak pár vendor itemet is ).[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz kornel76 #49137 üzenetére
Lényegében az ugyanaz a materiál csak ugye más nehézségen esik..
Illetve mi van ha nem lesz így? Lesz 20-50Mnyi használhatatlan szemét a ládámban? Azt hiszem nem vállalom a kockázatotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
Kis multis kedvcsináló. Mármint multishot.
Diablo 3 - Demon Hunter Multishot build - Torment 3 - Act 2 Ancient Waterway runBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
karlkani
aktív tag
Ládaürítés van, érdekelne, hogy az idő folyamán összegyűjtött gemek (flawless square) kellenek-e majd ROS-ban, vagy eladhatom őket. Sok volt a kihagyás, így nem nagyon vagyok képben...
-
killerjohn
addikt
p450-ig már "csak" 86 óra CotA run kell. Remek...
#49131 Andrish: nem Tier hanem Tear
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz killerjohn #49142 üzenetére
Atyauristen, mikorra fogod kiakasztani a jatekot?
-
sith7
nagyúr
megnéztem a linken a lvl 70 - es fegyvereket, mi kell hozzá
A jelenlegi kék befőtt nem alakul át arra az arcane dust -ra ?
mert mindkettő kék cuccokból jön létre salvage után ...ugyanígy az iridescent tear - veiled crystal ; common debris - reusable parts ?
-
Reinhardt
őstag
Durva lett a 2.0 Fire Walkers
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Xp farnolnak T6-n. Ez valahogy már undorító. De mitől döglik meg a játék amikor már az elitet vakargatják (azaz gyorskilépés mindenkinek)? Ez valami csalás, vagy valami party/gameplay beállítás?
Valami egyéb monk(ey) streamjeBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
sto1911
veterán
válasz killerjohn #49144 üzenetére
OMFG... Ha jol emlekszem, akkor para 800 kell ahhoz, hogy az osszes parapontos tabot kimaxold, es valami irdatlan idot kell belefektetni, hogy meglegyen, egy kozepkockanak kb. eselye sincs befejeznie... Raadasul haverod HC-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest