Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    Spolier (?) következik:
    US serveren csináltam egy új barbárt miért ne alapon :)
    Nekem úgy tűnik (de lehet a Normal, single játék miatt), hogy eléggé kevés a drop... Van hogy 30-40 enemy-t is leölök és konkrétan semmit sem kapok, max 1-2 Gold-ot. De volt egy sárga enemy is, ami után szintúgy semmit :Y nem kaptam... A smart dropnál néha azért van még zavar az erőben, de eddig csak 3 vagy 4 tárgy esett, ami piros x-es volt (de van egy törölt DH-m és egy wizardom, ennek a kettőnek estek a cuccok azt hiszem). Láttam olyan kék tárgyat 1-2-őt, amiket nem lehet bezúzni rá van írva.
    Van új Pool, ami XP-t ad. Sárga, és azt hiszem 1300 vagy 1500 XP-t ad (nem figyeltem az elején)
    Vannak Power gömbök, amik rövid időre plusz képességet adnak, pl villám csaphat ki a kardból vagy hasonló (nagyon ezt sem olvastam el)
    Többet esnek a sárga tárgyak (amiket már kérdés nélkül zúz be a kovács) és már a mezei vendoroknál is lehet egy-két sárgát venni drágábban persze. Ja és a Healing Potiont is felveszi már a kari automatán, mint a goldot, ez nekem szimpatikus :)
    Rövid játék alatt ezt szűrtem le :)

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák