- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41700 üzenetére
Arra a gépre NBD gari volt? Vettél külön hozzá?
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az expresscharge funkciónak van valamilyen káros hatása (akár hosszútávon) az akkumulátorra? Jelenleg még nem kapcsoltam be, de lehet, hogy később hasznát venném.Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
brickm
őstag
Ha meghosszabbítod és nem mondják külön(meg írják az ajánlatban, hogy NBD) akkor sima szervizes. Ami mondjuk 2hetes átfutással dolgozik, nekem HDD csere volt, ki kellett vizsgálják, mert működött a HDD, csak állandóan parkoltatott.
Végülis azt mondták a HDD nem hibás, de kicserélték.
Előtte NBD garim volt rá.[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
elvileg: fel lehetne tenni egy inspiron 3531-re (gyárilag win8 64bit) win7 32bit-et? fontos lenne a 32bites rendszer...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
félisten
válasz Turbobacsi #41704 üzenetére
Felrakni fel lehet bármit, drivert meg keress hozzá valahogy...
Amúgy megkérdezhetem minek vettél ilyet ha a Win7 32 bit a lényeg?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz szabonagyur #41701 üzenetére
Igen az volt rajta.
Most nézem a másik emailt,mert 2 hétig semmit,most meg kettőt is küldtek.
Ezt írják: "BASIC WARRANTY-NEXT BUSINESS DAY"
1 évre 70.40 USD
2 évre 140.80 USD
Akkor gondolom ez továbbra is helyszíni gari lenne.Megérné szerintetek?Lehet eladnám a közeljövőben,ennyivel úgy sem érne többet.Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Turbobacsi
senior tag
válasz szabonagyur #41705 üzenetére
igazából megkérdezésem nélkül vették a gépet egy céghez egy célszoftverhez, akkor belevágok
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
félisten
válasz Biluxzsolt #41706 üzenetére
A közeljövőt tekintve kérdéses, hogy mikor is lenne az... az a széria amúgy sem volt túl sikeres, szóval magadat is bebiztosítanád illetve a vásárlót is, szerintem megéri.
-
yanna
addikt
Hölgyek, urak!
Akkor most TP-kre nincs alapból helyszíni garancia?
-
félisten
-
BBéci
legenda
Furcsa és érthetetlen, hogy Magyarországon nettó dollár árat adnak valamire. Olyan, mintha nem válaszoltak volna semmit. Az embernek fogalma sincs, mennyit kell ténylegesen fizetnie. Lehet, hogy ebből lesz a 29000 Ft?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy E5520 gépem van, i7 2640M procival. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ebbe a gépbe erősebb procit rakni? Lecserélni nem akarom, de azért el tudnám viselni, ha kicsit erősebb lenne.
-
SzaboZE
addikt
Mivel a dell adja a garanciát, ezért nem is adhatnak forintos árat, hiszen nem hazai terméket veszel. Ráadásul ahogy változik az árfolyam, úgy mindig változna a forintos ár is.Ha megrendeled, akkor tudják foritosítani. De gondolom dollárban is fizetheted....
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
BBéci
legenda
válasz SzaboZE #41713 üzenetére
Akkor nekem miért adtak forintban árajánlatot? Fizethetek közvetlenül a DELL-nek?
A CHS bruttó forintban adja, a Humansoft nettó dollárban. Érdekes.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Szemezgetek nagyon egy Dell Inspiron 7537 lapossal, de nem tudom honnan lehet tudni, hogy IPS HD felbontású-e a kijelző, meg melyik esetben érintőkijelzős.. Van ahol kisebb felbontást írnak és TN panelt, van ahol HD és IPS. Kisegítenétek?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
Nincs név
tag
Sziasztok egy E6420asom van amit nemrég óta használok, felraktam rá egy Win8.1-et és a touchpad időnként érzéketlen, ugrál a kétujjas görgetés vagy nem veszi be, időnként lassú-akadozó a görgetés. Ez lehet driver gond vagy talán a touchpaddel van a hiba? (A gépben SSD van.)
Mivel nincs viszonyítási alapom ezért nem tudom miben keressem a hibát, előre is köszönöm a segítséget.
-
-
-
BBéci
legenda
válasz SzaboZE #41717 üzenetére
Jó, de a nettó ár megadása akkor sem indokolt.
(#41715) fpatrik17
Minden bizonnyal azért, mert többféle kijelzővel készül.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz fpatrik17 #41715 üzenetére
3 féle kijelzővel létezik:
HD (1366 × 768) felbontású kijelző Truelife technológiával
HD (1366 × 768) felbontású érintőkijelző Truelife technológiával
FHD (1920 × 1080) felbontású érintőkijelző Truelife technológiávalEbből csak a FHD felbontású IPS paneles. A HD-ből meg az egyik érintős a másik meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz szabonagyur #41710 üzenetére
Húúú, ezt csúnyán benéztem! Oda akart ez menni, csak már ezek szerint aludtam. Bocs.
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Van egy D630-am ami nem bootol. El se jut a boot képernyőig. Indítom, bekapcsol, felpörög. Majd a kezdő képernyőn megjelenik a töltőcsík, és mielőtt lefutna kikapcsol egy sípolással kísérve. Próbáltam, csak aksiról, aksi nélkül, HDD-vel, anélkül és ugyan az végig. Tudnátok segíteni mi lehet a gond, alaplap a ludas?
Köszi előre is.
-
Nincs név
tag
válasz somasz #41720 üzenetére
Win7-tel nem próbáltam még mert rögtön telepítettem a 8.1-et, a töltő viszont nem számít, vele és nélküle is előfordul ez a gond. (Nem értem a kapcsolatot de az ipconfig /flushdns és /release /renew nagyban segített a gondon, de nem múlt el teljesen.)
Illetve egy olyan furcsasága van még, hogy hiába jegyzi meg a wifiket amire rácsatlakozom, ha átmegyek egy másik helyre ahol ismeri a wifit akkor sem csatlakozik fel bekapcsolás után csak olyan fél perc után. Ha kézzel csatlakozok akkor újra kéri a jelszót és felcsatlakozik rögtön.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Dell E6320-nak Win 8.1-nél milyen drivert rakjak fel mindenképpen? Esetleg számít a sorrend? Egyébként van valami tipikus gond a 8.1-el? Dell-nél inkább a Win7-et javasolták, mert állítólag vannak problémák. A hangot említették, nekem mondjuk szól, pedig semmit nem raktam fel, gondolom Windows alap driver lehet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz kistewe #41731 üzenetére
Köszi! A Dell oldalán megtaláltam. Csak az a furcsa, hogy a System Detecttel is rengeteg drivert mutat. Olyan audiót, videót, aminél a Windows frissebbet rakott fel. Nekem ilyen SSD-m van, de ezt ajánlja sürgősnek. Lehet, hogy már a Windowsra bízhatom a frissítést? Nekem különben minden működik, csak arra nem jöttem rá, hogy megy a PrintScreen, meg az oldal görgetés, böngészés közben? Csak egy divert mutatott, de a PrintScreen, Fn-el, illetve a böngésző oldal görgetés nem működik. A tálcán mutatja, de az oldalak meg sem mozdulnak. Persze lehet, hogy én csinálom rosszul. Az oldal sáv bezzeg állandóan bejön. Ezt hol lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
PrintScreen már működik, de erre a touch pad görgetésre nem tudok rájönni. Húzom egy oldalt, két oldalt, tálca ikon visszajelzi, de a weboldal meg sem mozdul. Esetleg tudtok linkelni egy kézikönyvet? Én csak szerelési útmutatókat találtam. Egyébként nagyon tettszik a gép, még olyan "van benne anyag" típus.
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
Most néztem a dell honlapon hogy vannak videókártyához /dell 5537 Win8.1 64x/ végre frissítések érdemes váltani vagy van már valakinek tapasztalata az új driverhez?
Előre is köszi a válaszokat. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
fontos és sürgős esetben kérném a segítségeteket! Dell inspiron 3537hez kén egy töltő adapter (hálozati kábellel!) .. Hol tudok olcsón jót venni? illetve pest közelben ez fontos! Vagy esetleg valaki linkelne egyet nekem ?Előre is köszi!
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
pinnacle
nagyúr
válasz somasz #41736 üzenetére
Köszi! Alapból úgy volt beállítva, de nem tudok rájönni a technikára. Próbáltam erősen, gyengén húzni, a tálca ikon jelzi, de nem megy. Nincsen más kézikönyv a fent linkeltenken kívül?
Lehet, hogy PWM mentes a kijelző. Akármilyen gyorsan mozgatom a kezem, ceruzát, alacsony fényerőn kijelző előtt, teljesen folyamatos, semmi szaggatás. Majd beírom a notebook topicban, páran ilyet keresnek, de azt mondták nem nagyon vagy a retinás MacBook-on kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Helló!
Innen a dell oldaláról hogyan tudnék rendelni? Pontosan innen:[link]
Az összeállitásnál nálam nem tudom kiválasztani a dolgokat. Valamint, ez a student kedvezmény amcsiba is él? Egy ottani helyen megvéve is? Illetve a tabletet esetleg le lehet vonni az árból?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
thomasmorten
csendes tag
Sziasztok!
1 éves Dell 7537-es gépemen leejtés következtében sérülés(horpadás) keletkezett. Hova érdemes garanciás szervízért fordulni? -
somasz
Topikgazda
válasz thomasmorten #41739 üzenetére
A horpadást nem fogják megcsinálni gariban, remélem nem arra gondoltál. Az elemcsere anyag és munkadíját neked kell állnod. Fordulj pl. a Humansoft Kft.-hoz.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Martin107
tag
Nekem is van egy 1 éves dell inspiron 5521-es laptopom. Kicsit ütött, kopott már, horpadás is van rajta, a garancia attól függetlenül él még rá? Sajnálatosan a 4 usb portjából csak 1 működik megfelelően. Áramot ad a többi is, de ha pl. egeret bele dugom nem ismeri fel. Fordulhatok garanciához? Vagy esetleg újratelepítés is megoldhatja a problémát?
-
kiskaktusz
addikt
válasz Martin107 #41741 üzenetére
Ha bizonyíthatóan esés, külső fizikai hatás miatt nem működik, akkor nem él rá a garancia. Amennyiben elhasználódásból, vagy rossz építés miatt nem működik, természetesen cserélnek mindent a garancia időtartama alatt.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
SzaboZE
addikt
válasz thomasmorten #41739 üzenetére
Ez nem garanciális jellegű meghibásodás. Térítésesen bármelyik dell szervizpartner tud segíteni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
-
pinnacle
nagyúr
E6320-nak mennyi az "üzemi hőmérséklete"? A proci nem megy 46-50C° alá. Lehet, hogy pasztázni kellene? Egy idő után, ha nem használom, a ventilátor is lekapcsol, akkor is 46-48C°-os. A TurboBoost-nak milyen alkalmazásoknál van értelme? Lehet, hogy kikapcsolom, mert már böngészésnél is rákapcsol, gondolom az alap 2.5 GHz is elég.
-
morricone44
újonc
Van egy 3 és fél éves Dell 1749 Studio laptomom. Melegedett a gép ( ha nem indítok el egy programot sem, akkor 40 fok környékén mozog, ha 3-4 program is megy, akkor akár 80-90 fokig is felmegy ), illetve 2-3 órás használat után magától kikapcsolt, mintha csak "kihúznám a dugót" A hűtő működött, de nem pörgött annyira, mint régen. Kicseréltem benne a hűtőt egy teljesen
újra, de a gép ugyanúgy melegszik és a ventilátor sem pörög a maximumon. MI lehet a probléma???[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Urak baj van!
Dell N5110. Akkuról ment épp kb még félig volt, épp neteztem rajta amikor elsötétült a kijelző. Gondoltam lemerült az akku, de arról szokott szólni. És akkor érzem, hogy masszív égett amperszag jön belőle elég intenzíven, Ugyanilyen szag volt amikor a porszívóm motorja leégett.
Nem mertem visszakapcsolni. Mi a fax lehet ez? Mit tegyek vele? 2 éves múlt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest