- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz Yocooka #35649 üzenetére
Ha nezel dockolot, azon kell legyen audio port.
(#35650) patow válasza premete (#35648) üzenetére
A jo support, a szerviz, a jo billentyuzet, a jol kitalat hutesi rendszer, a "sok kis aprosag", amit pluszt a dell ad, nincs ingyen. Mashol kapsz fHD displayt, csili-vilit, i9 procit, aztan nezel, ha 2 honap hasznalat utan kiesnek a gombok, lotyog a kijelzo...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
ImI87
őstag
Komolyabb dedikált gpu-val rendelkező gépeknél normális, hogy ha nincs töltőre rakva, akkor nem is engedi bekapcsolni a dedikált gpu-t, hanem csak az intel igp működik? Azért ez nonszensz lenne.......
A delikvens egy 5737, i7-4500U + 8870M párossal.
-
mghltm
addikt
a hardver azt csinalja, amit a szoftver mond / enged neki. akkus uzemmodnal at kellene nezni az energiagazdalkodas beallitasait, ott lehet valami korlatozas.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
premete
veterán
Lehet, persze, de nem ebben a teszkógazdaságos árfekvésben. Például egy alig használt 400 ezres üzletit lehet venni 150-200 ezerért.
De ezek a 120-150 ezer forintos, hipermarketes, notebooknak csúfolt játékgépek nem tartoznak ebbe a kategóriába, ezek újan sem érnek 2 fillért, egy év után meg úgyis szétesnek.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
SzaboZE
addikt
Nem értem a hozzászólásod, mondom hogy mindenki ezeket e kijelzőket használja ebben a kategóriában. HP, Lenovo stb-ben ugyanilyenek vannak (kategórián belül!). A 3521 a legalsó kategória, 80-100e ft-ért nem fognak 30e ft-os ips kijelzőt szerelni a gépbe.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
tvamos
nagyúr
válasz premete #35654 üzenetére
Nem tudom, mennyire off, de...
Olyan asztali billentyuzetet keresek, a minosegben olyan, mint egy 6xxx-es Lati billentyuzete. (Vagy mondjuk egy Dell Precision notebooke.) Nagyon jok a Dell asztali gepekhez adott billentyui, de valahogy mas uton jarnak... Olyan finoman, rovid uton jarot keresek, notie.
(Lassan mar a heftelesen jar az eszem...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
ImI87
őstag
Be lehet szerezni valahogy a Dell-től hivatalosan világítós billentyűzetet? Hogy működik ez, magar support-ot érdemes ilyennel felkeresni ?
e-bay-es kínai vackokban nem bízok, eredeti gyári kéne. Magyar nincs, így maradna az angol.
-
tvamos
nagyúr
válasz Tothgera30 #35660 üzenetére
Igen, valami olyasmit szeretnek, csak kulsoben, amit csak radugok a gepre, USB-n.
(#35661) soldi3r válasza tvamos (#35657) üzenetér
Aha... igen... ez jol nez ki! Es hol lehet ilyet magtaperolni?
(Arukereso semmit nem hoz... meg az olcsobbat sem.
Kulfoldrol latok, de 20 ezer korul. Latatlanba annyit nem adnek erte.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Egy másik topikban már megkérdeztem, de később gondolkodtam, hogy lehet, hogy inkább ide illik a kérdésem, és lehet, hogy itt előbb kapok választ:
Szóval a kérdésem: kinéztem magamnak ezt a laptopot, hogy leváltsam rá az adatlapomon szereplő asztali gépet. Kényelmi, fogyasztási, helytakarékossági szempontok miatt szeretnék váltani. SSD-t mindenképpen raknék bele egy 120asat, USB 3-as házakba meg a mostani 2 terrás meg azt az 1 terrás vinyót, ami benne lesz. A kérdésem az lenne, hogy ez a lapos teljesítménybeli szempontból hogyan viszonyul a mostani gépemhez? A vga-t azt olvastam, hogy kb 7750 szinten van, ami az én játékigényeimet kielégíti, mert mostanában azt veszem magamon észre, hogy egyre kevesebbet játszok, és ha játszok is max fél óra/hét... Ez jó info a vga-ról? Viszont ezt az energiatakarékos i7-et egyáltalán nem ismerem... Erről tudna nekem valaki nyilatkozni? Illetve ha valakinek van ilyen gépe, szívesen olvasnék róla tapasztalatokat...Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
T. -
ImI87
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen magasságú HDD caddy való egy Dell 5737 laptopba, anélkül, hogy kiszedném és lemérném? 12,7-es vagy 9,5-ös?
-
mazza
tag
Üdv!
A problémám hasonló, mint itt,
egy Inspiron 15R N5110-el pár perc játék alatt ilyen értékeket kapok: [link]A venti böngészéskor is gyakran kapcsol, rendes felületen, soha nem ágyban/ölben használjuk, egy kicsit meg is lett emelve.
Egyedül így lehet elérni alacsonyabb hőmérsékletet, 98%-on a turbo nem kapcsol.
BIOS frissítésen gondolkodok, ha az segít, de ebben még nincs tapasztalatom, szükségem lenne egy leírásra. Csak, ha biztos a dolog akkor vágnék bele.
BIOS verzió: A07
[ Szerkesztve ]
-
zuzu6612
csendes tag
Sziazstok!
Adott egy dell inspiron 5010n-es noti. Használat közben kékhalál, azóta be lehet kapcsolni, led világít, de ezután se kép se hang. Memóriákat kiszedtem, akkor sem indult. Külső monitoron sincs kép.
Elképzelhető hogy meghalt a vinyó vagy a proci? Esetleg alaplap hiba. Mit javasoltok, mit tegyek.[ Szerkesztve ]
-
szabz
tag
Üdv mindenkinek!
Dell Studio XPS 1340 mennyit ér 1ilyen laptop használtan?
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
SzaboZE
addikt
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Erről a laptopról vélemény? Egyetemre kellene, illetve az se lenne baj, ha elfutnának rajta az újabb játékok is.
-
Chaser
legenda
válasz matthew95(2) #35673 üzenetére
Elfutnak rajta az újabb játékok valamilyen szinten. Ha sűrűn akarod hordozni ne vedd, nem arra tervezték. De ennyiért sokkal jobbat nem kapsz. Z510 minőségre jobb, de ott csak 2 év gar van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zuzu6612
csendes tag
Tudja valaki, hogy az fn billentyű és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásának mi a szerepe.
dell 5010n. -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz matthew95(2) #35677 üzenetére
3521-et úgy nézd, ugyanaz mint 5521, csak puritánabb burkolattal. Vga-kat notebookchecken össze tudod hasonlítani.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
matthew95(2)
senior tag
Még egy utolsó. Tudom, hogy ez nem Dell viszont ezen is megakadt a szemem. Esetleg valami vélemény? Eddig csak Inteles gépet néztem, de ha teljesítményben jobb ez, akkor nem akadály az AMD.
-
zuzu6612
csendes tag
Még egy kérdés.
Ha behal a vinyó, okozhat ilyen problémát, vagy a biosnak indulnia kellene?
Köszi. -
mazza
tag
válasz SzaboZE #35672 üzenetére
Zajos, kellemetlen a kéznek ahogy átforrósodik, állandóan eléri a 99 °C-t, a maximum 100°C lehet a hivatalos oldal szerint, ekkor jön a speedstep vele együtt az fps csökkenés és így élvezhetetlen a játék.
Ha ezen egy BIOS frissítés javíthat, van köze hozzá, azt jó lenne tudni. Több helyen olvastam ugyanezt problémát. i7 - 8GB párosban is a hivatalos supporttól azt a választ kapják a felhasználók, hogy nem játékra van a laptop.
Szerintem ez így nem normális. Nem lehet teljesen kihasználni azt, amit megvettél. -
sirszevenap
addikt
válasz matthew95(2) #35683 üzenetére
Jóval gyengébb a HP-ba a cpu!
( A processzor előtti számok a helyezésüket jelentik. )Ajánlom figyelmedbe a CPU Check ill GPU Check oldalakat. Itt magadnak is megnézheted seperc alatt, hogy melyek jobb a gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
matthew95(2)
senior tag
válasz sirszevenap #35687 üzenetére
Köszönöm a választ. Idő közben már ez mellett letettem a voksom, éreztem, hogy valószínűleg jobb.
-
tibiubi1986
csendes tag
Szervusztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Karacsonyra vettunk egy Inspiron 3521-es notit, Linux-szal. Windows 7-re valtottam kicsomagolas utan. Drivereket letoltottem, installaltam. A wifi/bt driver kicsit problemas volt, csak sokadjara sikerult megtalalni a jo drivert. Sajnos amit felajanlott a honlap, csak a BT-t telepitette fel. Vegulis sikerult megtalalni a jot, feltettem a maradekot, bongeszot, nyomtatot, szokasos dolgokat. Egy nagyobb win frissitessel ujraindult a gep. A WiFi utana nem talalta a hazi halozatot.
Toroltem a kapcsolatot, parositottam megint, abban a pillanatban hogy parositotta a gep magat a halozattal , eldobta a jelet es a kapcsolatok kozul is eltuntette a routert. Ezen csak az segitett ha a wifi adaptert letiltottam, majd ujra engedelyeztem. Megint latta a routert (Linksys) de parositas utan megint eltunt.
Ujra raktam a gepet,32 es 64bit-tel is. Most az a helyzet, hogy valami virtualis wifi adapterem is van a listaban. 32 biten a fent vazolt helyzet all fenn, 64 biten ha letiltom a virtualis wifi adaptert, parositaskor - nem sikerult kapcsolatot letesiteni - uzenettel kidob, de a listaban marad a router. Perpill igy csak kabelrol tudom hasznalni a gepet.
Android hotspotra kerdes nelkul felmegy a noti. A router pedig kerdes nelkul kiszolgal minden eszkozt a halozaton. Csak az uj jovevenyt nem.
Van valami otletetek mi lehet a gond? Koszonettel. -
SzaboZE
addikt
válasz tibiubi1986 #35689 üzenetére
Hát leginkább az, hogy nem windows-zal vetted a gépet A 32 biteset felejtsd el, csak 64 biteset próbálj. Próbáld ki esetleg egy live linux-szal, hogy kapcsolódik-e (szerintem fog). Esetleg a routernél nézd meg, hogy a bérelt ip cím jó-e, esetleg töröld a listából.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van hogy adott egy pár hetes 3537-es gép.(i5 4200u,4gb ram,8670m)
Nem tudom miért de win 7esen pl a fifa 13 hibátlanul ment maxon,majd a win 8on maxon a fifa 11 csúnyán fut.
A másik észrevétel pedig hogy a heaven benchmark teszt futásakor az intel hd family-t jelzi végig.
Mi lehet a probléma?Köszönöm előre is.
-
ImI87
őstag
válasz ruzsabazsa #35692 üzenetére
Ugyanilyen gondom volt pár napja, problémás az integrált és a dedikált gpu közötti váltás.
Megoldás:
CSAK a gyári honlapról letöltött chhipset, intel vga, amd vga driver-eket szabad feltenni, semmi mást, és ebben a sorrendben. Hiába van frissebb, azzal nem megy jól. -
premete
veterán
Vannak olyan gépek, amelyekhez magyar billentyűzet sincs, nemhogy háttérvilágításos.
Service tag alapján tudnak a Dell partnerek utánanézni, hogy mi rendelhető hozzá; ez vagy az alján van, vagy cmd kiadja: wmic bios get serialnumber [enter]Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
MrTeddy
csendes tag
sziasztok!
érdeklődni szeretnék!
a páciens egy dell inspiron m5010 laptop, ami 7 sípolás hibával nem indul el, elvileg alaplap hiba, a szervíz nem reagál, de valószínű horror árat mond majd, mivel már nem garis, így érdeklődnék, hogy valaki nem tud más megoldást?tud valaki megbízható bontót, akinek lehet hozzá lapja és be is rakja?
előre is köszi!
üdv! -
Ukraan
aktív tag
Helló srácok!
Lehet, hogy buta kérdés lesz, úgyhogy bocs, de felteszem. 3DMark teszteredményeknél melyik pontszám az, amelyik pl. a notebookcheck-en szerepel? A Graphics score vagy a sima Score? Lefuttattam egy tesztet, ha a Graphics Score-t kell figyelembe venni, akkor bíztató az eredmény, ha nem, akkor nem ...
Egyébként én frissítettem a gépem AMD driver-ét, minden gond nélkül, most a legújabb fut rajta, egyelőre az általatok az eddigiekben sorolt problémák nélkül(Dell 3521, i3 3217U, AMD 7670m, 4 giga RAM).BÚÉK!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Gondom van nekem ezzel a laptoppommal. Már nem csak nem veszi fel a töltést a töltőről, hanem ma többször is megállt magától.
Win 8 van rajta, másfél hete. Egész nap pörgeti a ventilátort, kb 1 hónapja pasztáztam újra a gépet, akkor a win 7nél kb ilyen 45 fokot mutatott az avast itt 60 fok fölött van és van amikor 70 fölött és nem megy semmi extra program . Lehet, hogy túl melegszik és azért kapcsol le?
Rakjam vissza a win 7-t?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest