- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Eladó használt, de hibátlan állapotú hardverek:
- Noctua NF-S12A PWM (dobozában, 2018. 10. 10-ig garival) - 3,5k / új ára
- Microsoft Wireless Desktop 800 (angol bill kiosztás, dobozában, 2016.12.03-ig garival ) - 4.5k / új ára
- EDIFIER Studio R1900TII (dobozában, próbagarival) 26k
- Coolink SWiF2-120P (dobozában, próbagarival) - 1,5k / új ára
Ma délután /estefelé lehet, hogy át kell mennem Db-be. Ha valakit érdekelne valamelyik, azt át tudom vinni ha időben szól (elsősorban mobilon, ami az adataimnál megtalálható)!
-
pohár
félisten
válasz #65675776 #77263 üzenetére
na, mondjuk az azért bebaszna, ha gigákat enne (vagy akár csak 1-et is)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Chesterfield #77303 üzenetére
Most voltam, egy páran már bontották a faházukat de azért még van miből válogatni
Bocs, de nemtudom miért fordítja el a képet, telefonnal csináltam ott jó...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
rayoliviero
veterán
válasz Zsoleszhun #77306 üzenetére
Nekem is elfordul mindig, amikor feltöltöm Prohardverre.
(A lakás árát gondold át szerintem.)
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ötletet adni Debrecenben hol lehet esetleg kapni IDE->USB vagy IDE->SATA átalakítót?
Előre is köszi!
-
-
erik365
senior tag
Mikor lesz Debrecenben állatkertek éjszakája?
1.4 T-jet M32
-
copass
veterán
válasz Zsoleszhun #77314 üzenetére
minden este ez van, nem tudom mit szólnának hozzá ha videóznák őket és valahogy eljutna a szervhez... mert nem 50-el mennek és nem halkan... állatok na.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
rayoliviero
veterán
-
törölt tag
-
Fricu
tag
Hali
125W-os AMD procihoz (AM2+3) keresek csendes hűtőt.
Nincs túlhúzás, alapon megy minden, kis játék.
Pl. RAIJINTEK Zelos (árban is kb. ez a max.)
Ajánlatokat várok priviben.
Akár debreceni boltot is, ahol beszerezhető.Üdv
Fricu
-
wwhy
veterán
Egy kis segítség kellene: külső HDD inicializálásakor (Toshiba) annyit nyekken, hogy "Adathiba (CRC)". Easeus sem tudja particionálni HD Sentinel szerint 100/100-as. Hogy tudnám életre kelteni
DISKPART sem tud rá partíciót tenni, W7/8 telepítő DVD sem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Shokkolo
addikt
válasz rayoliviero #77323 üzenetére
basszus, ez ennyiért ajándék !
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz rayoliviero #77332 üzenetére
esetleg hasonló "jóárasított" aktív subot nem tudsz?!
tudásban hasonló szetthez vadászgatok, egyelőre kevés sikerrel.
(CAV DP 265 HT 5.0)[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Chesterfield
őstag
válasz Chesterfield #77303 üzenetére
És tényleg, jövőhét vasárnapig meghosszabbították.
-
ngabor2
nagyúr
Segítsetek nekem, mert már nem tudok hova fordulni. Van egy 12V-os autós pumpa. Önmagában működik, ha befogom a cső végét, a mérő szépen felmegy 6 barig is. Ha ráteszem a kocsikerekére, akkor annak tűszelepét benyomja, szisszen a kerék. Rányomom a rögzítőt, ekkor nem mutat a mérője nyomást (visszacsapószelep a csőben?), nem is sziszeg. Viszont mikor így bekapcsolom, akkor se jelez semmit, nem fújja a kereket.
Ahogy néztem, nem ereszti el a nyomást sehol. A tömlőben levő pöcök elvileg végig nyomja a szeleptűt, nem mozdul el a rögzítő lehajtásakor. Ha lenyomott rögzítővel próbálom a szelepre tuszkolni, akkor a nyomás felszalad kb. 6 barra, de nem tudja benyomni a szeleptűt, mert kb. félig lehet a szelepre nyomni.
A tömlő fixen van rögzítve a pumpába, nem levehető.
Ötlet?
-
King Unique
titán
Üdv!
Esetleg másik USB-kábellel próbálva, illetve USB tápellátás rendben (2.0/ 3,0 port,rövid/ hosszú kábel, Y kábel kérdése)?
Ez gyári külső vinyó előpartícionálva, mért akartad külön inicilizálni?Diskpart alatt először törölni kell teljesen a lemezt [link], majd utána Windows lemezkezelőben inicializálni és partícionálni. Ennek normál körülmények között működnie kell, ha nem, akkor kábel, vagy a külső ház vezérlésének hibája. Már ha a lemez állításod szerint ok.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Továbbra is keresek rossz HP töltőt .
Eladó nVidia 780GTX OC 3 Gb DDR5 384 bit , GV-N78TOC-3GD 1 év garancia - 95000 Ft1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Zola007
veterán
válasz ngabor2 #77336 üzenetére
vegyél egy hagyományos műhelypumpát
rögzítő végébe ha belenézel, látszik üresen is átfordítva a kart, hogy merre fog.
Vagy fordított csatlakozós (függőleges állásban rögzít) mint a műhelypumpák egy része vagy rossz a csatlakozóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
wwhy
veterán
válasz King Unique #77338 üzenetére
Üdv.!
USB kábelek, portok stb. cserélgetve, Y illetve USB 3-as kábelem nincs, sima microUSB kábelekkel próbálom, USB 2.0 portokon.
A W akarja inicializálni, ahogy rádugom a gépre, jön az ablak, utána:
Sentinel:
Diskpart clean után készültek a képek
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Thermaltake
tag
Eladó óriás (150cm-es) fali legyező.
[link] -
kungzi
veterán
üdv
kérnék egy kis segítséget
van nekem egy külső hangkarim, vagyis DAC, egy ilyen
Ezt szeretném valahogy rögzíteni az asztalom hátlapjához úgy, nem akarom szétszedni és felfúrni. Szigetelőszalaggal próbáltam rögzíteni, szinte már nem is látszódott a kütyü a ragasztó alatt, de elengedi a ragasztót. Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám stabilan rögzíteni? Köszi előre is(#77346) atike
De jó lenne, ha volna belőle 2db. Már venném is meg mind a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Nooki
tag
Eladó:
Gigabyte 1155-ös alaplap + 2GB DDR3 memória 11k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest