- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
devil-k
nagyúr
válasz PindurAnna #77102 üzenetére
A gyerekekkel mi a bajod? Mi a baj? Közösségépítőként és táboroztatóként most megleptél egy kicsit.
- mozi bolondéria -
-
Zsoleszhun
addikt
válasz mackosajt #77099 üzenetére
Hátha segít valamit a csatornakiosztás, elvileg tematikus sorrend van.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Atomantiii
addikt
válasz PindurAnna #77102 üzenetére
Miért nem lehet rájuk a migráns szó helyett a magyar megfelelőjét használni? Ezt most nem neked írom, hanem általánosságban. Azon kívül, hogy persze az összeset el kellene takarítani innen.
Megáll az ember esze, hogy gyakorlatilag a mi adónkból utaztatják, etetik őket. Még jó, hogy most esik az eső, remélem az összes beleragad a sárba a határnál.
Nekem meg persze jegyet kellett vennem mikor évente egyszer felmegyek Pestre.
Néztem a "tisztavatást", kb hányingerem volt attól, hogy ott díszhuszároztak a karddal és megemlítették az őseinket, mikor a határnál kellene ezt a sok semmirevalót eltakarítani.
Első sorozatot a levegőbe, ha abból nem értenek a többit a tömegre. Holnaptól meggondolnák, hogy jöjjenek-e vagy sem.
Kb egy hónapja az esti vonattal jöttem haza 22:30 körül, mintha nem is "fehér földön" lettem volna, de persze a hajléktalanok rontották a városképet, akkor ezek miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Atomantiii #77105 üzenetére
Igazad van, lenne hírértéke és nemigen jönne ide a többi söpredék sem, csak már megint "nácik" lennénk mert medvédenénk a hazánkat és a gyerekeinket...
(moderátorok: próbáltam kulturált maradni)
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #76973 üzenetére
Eladó:
FSP 350W-os ATX táp. 8cm halk venti. Sata, 6pin 12V-os csatlakozókkal. - 2,5K
2,5" 160GB sata Seagate Momentus 5400rpm-es hdd (talán ha 17 nap működési idővel..) - 3,5K
1GB DDR2-667 Kingston noti ram modul - 2K
15,6" 1366*768 LED noti LCD panel (Compaq 615-ben volt) - 9,5KKeresek:
10 mázsa száraz kuglizott akácot (Józsai szállítással) vagy megbízható kontaktot, aki szállítana. -
SOAD19
addikt
Ez aztán humánus hozzáállás, megoldás. Tény, hogy nem túl szerencsés, ez a helyzet. De én úgy gondolom, hogy közülük sokan (biztos nem mind) valós fenyegetettség miatt indul útnak. Én nem hiszem, hogy a zsidók pénzelik őket, hogy árasszák el európát, mint ahogy ismerőséktől hallottam.
Ilyenkor amúgy hol van az a sok egyház, a rengeteg hívővel, ilyenkor kellene példát mutatniuk, és megsegíteni az elesetteket. Én nem nagyon hallom, látom, hogy nagyon odatennék magukat.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
megnézném hogy te mit csinálnál az ő helyükben...kaparnád a magyar konzulátus ajtaját tíz körömmel.
menekültek! kiírtják őket,felgyújták a házukat,lelövik őket, gyerekeket visznek el katonának, nőket erőszakolnak meg a csempészek útközben, gyerekek halnak meg az éhségtől, szomjúságtól.
soroljam tovább?!
te meg az adód miatt aggódsz...panaszkodj vonának, ha már rá szavaztál..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ildi_
tag
Farmer expon volt már valaki? Kint van a kedvenc chilisem és szeretnék vásárolni. Nem ismerem a helyet, sosem voltam még és nem is érdekel semmi más. Elméletileg a nagy sátorban vannak, oda is venni kell jegyet, nem tudjátok? Köszönöm.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz devil-k #77103 üzenetére
A saját gyerekeinkkel kellene előbb foglalkozni... Hisz ha tudnád mennyi lelki sérült és problémákkal küszködő magyar gyermek van, meglepődnél!! Ha belelátnál mi is zajlik 1-1 intézménybe, hogy küszködnek a nevelők minden hiánnyal.. És most még nagyobb lesz a káosz az intézményekben, mert a KLIKK rájött nem bírja ezt a terhet és lepasszolták a nagy részét az intézményeknek a Gazdasági Minisztériumnak.
S így csak a mi gyerekeink fognak ismét "háttérbe szorulni", mert ugye jön az, hogy Magyarországon ennyi meg annyi intézményt kijelölnek, azokra fordítják az energiákat, időket. Mert ugye meg kell az EU-s törvényeknek felelni, még jobban oda fognak e miatt koncentrálni, mert a migráns egyből megy az Európai Bizottsághoz feljelentést tenni ha valami nem tetszik neki...
Sajnálom azokat a gyerekeket és embereket, de valami előidézte a háborús helyzetet ott...nem a vezetőket és akik vagy amik miatt háború van azt felfüggeszteni, újakat választani egyesülni..ez a megoldás, hogy inkább elmegyünk, otthagyva egy élet munkáját??
De milliószor jobban sajnálom a magyar gyerekeket, akik e miatt háttérbe szorulnak majd... Ha van gyermeked szalad a szomszéd gyerekkel elesik, tuti a sajátodhoz rohansz oda és nézed meg előbb mi a baja, mint a szomszéd gyerekhez nem?
(#77105) Atomantiii Azért írok migránst, mert nem mindenki menekült. Ezt már több "táborlakó" is lenyilatkozta, hogy el volt ő a hazájába, de jöttek mások, és jött velük szerencsét próbálni a jobb élet reményében.
Amit leírtál részben egyetértek, de azért brutalitáshoz nem folyamodnék..hisz ők is emberek..
De fura hogy 87%-uk csak kb 30-40 éves pasi..hol a család?? A gyerek, a feleség, a szülő?? Vagy ott csak férfiak születnek??(#77110) ildi_ Van 3 jegyem ha kéred
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Atomantiii
addikt
válasz copass #77109 üzenetére
Én ha menekült lennék biztos nem lenne több ezer euró nálam és miért csak leginkább férfiak jönnek? Te csak úgy hátrahagynád a feleséged, gyerekeid ha menekülnöd kellene? Épp nekik kellene megvédeniük őket.
De eljön az idő amikor nekik is szükségleteik lesznek, majd ha a családod megtámadják netán megerőszakolják, kirabolják majd akkor is ennyire megértő leszel velük gondolom.
Amúgy meg annyi hely van még a világon, szerinted miért pont ide jönnek? De az is biztos, ha ez hónapokig még így megy, hogy vér fog folyni, csak nem mindegy kié.
Nem akarom itt a vitát kelteni, de még semmi java nem származott a magyarságnak belőle, hogy befogadott akárkit is. Pedig sok mindent túléltünk már, de ha ezzel nem kezdenek valamit, akkor valószínűleg itt a vége, mert ezeket szép szóval senki se fogja jó modorra tanítani.
-
devil-k
nagyúr
válasz PindurAnna #77111 üzenetére
Szomorú dolog, hogyha különbséget teszel a gyerekek között... Teljesen mindegy, hogy magyar, ukrán, szerb, albán, iraki... stb. GYEREK! Azok a problémák amivel a magyar gyerekek küzdenek, azok lótúró ahhoz képest, amivel ezek a menekült kölkök találkoznak. Ne felejtsük el, idehaza nem dúl háború pl.
"S így csak a mi gyerekeink fognak ismét "háttérbe szorulni","
Miért szorulnának háttérbe? Normális ember úgy látja ezt, hogy megpróbál más gyerekén is segíteni, ahonnan ők jönnek az nem rossz körülmény, hanem horrorisztikus. S a legborzasztóbb az, hogy a "nagy felnőttek" baromságai miatt szenvednek a gyerekek. (minden országban, minden kontinensen)
"Ha van gyermeked szalad a szomszéd gyerekkel elesik, tuti a sajátodhoz rohansz oda és nézed meg előbb mi a baja, mint a szomszéd gyerekhez nem?"
Persze, majd a szomszéd gyerekéről elfordítom a fejemet, ugye?
Félreértés ne essék, nem pártolom a menekülteket, de a gyerekek, na ők nem tehetnek semmiről sem.
- mozi bolondéria -
-
mezis
félisten
"....de valami előidézte a háborús helyzetet ott.."
"A háború a politika folytatása, más, immár nem békés eszközökkel...." Tanították nekem anno.
Vagyis a háború hatalomért, pénzért, kincsekért folyik. Bárhol is folyik.
Sajnos akiket a legjobban súlyt, jóformán semmit sem tehetnek ellene. Ők a hősi halott, kitüntetés, tolószék, dezertálás, menekülés között választhatnak.mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz devil-k #77113 üzenetére
Nem értetted amit leírtam..
Először is a feltevés...ha mindegyik menekült lenne....
Aztán direkt kiemeltem az előbb szót. Ezzel próbáltam arra célozni, hogy előtérben helyezném a saját gyermekeinket, aztán lehet segíteni a másokén!! Nem értem miért kell e miatt több intézményt kijelölni országos szinten, lenne egy nagy az országban, ahol lenne egy tolmács, pár tanár, a saját kultúrájuk és vallásuk szerinti életvitel, stb. E helyet lesz ennek a sokszorosa országos szinten..hisz mi olyan népcsoport vagyunk hogy tele van kis országunk pénzzel és had szórjuk másokra, miénk meg fogja be a száját...
Sokkal gazdaságosabban meg lehetne ezt oldani...
Hogy ne menjünk messzire, ha sokat főzök vagy sütök, akkor nem kidobom a kukába, hanem odaadom másnak...
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz PindurAnna #77115 üzenetére
Na, igen. Meg lehetne oldani mindent jobban és logikusabban is, de ez már politika, abban pedig nem kívánok állást foglalni.
- mozi bolondéria -
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz devil-k #77116 üzenetére
Csak mielőtt még jobban elítélnél, elmondom, hogy kb 10 évig csináltam ingyen nyári tábort gyerekeknek és most is két egyesületnél vagyok önkéntes szociális munkás. Szóval hidd el tudom mi az hogy gyerek, és mi a rászorultság. Igaz még más nemzetiségűeknek nem segítettem, csak tartósan Magyarországon élőknek..
-
csapee
őstag
válasz Atomantiii #77112 üzenetére
Igaz is rég kihaltunk volna és nem fájna a szittya magyar feje
Amúgy múltkor már volt téma, lapozhatunk?[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz devil-k #77113 üzenetére
fogadd hát be a gyerekeiket, sőt, apjostul anyjostul fogadd be őket!
Vidd akkor haza őket, etesd, itasd, ruházd őket, ha ennyire sajnálod őket!SOAD19: miért is kellene az egyháznak befogadni azt akik miatt anno a keresztes háborúk / hadjáratok folytak????
Atomantiii: egyetértek Veled, érdekes a nagy szabad, és oly sokak által vágyott USA-ban a déli határszakaszon tűzparancs van kiadva, aki átlépi engedély nélkül a határt, arra tüzet nyitnak. Pedig ámerika a demokrácia netovábbja, ezen valahogy mindig sikerül azoknak átsiklaniuk, akik annyira sajnálkoznak a menekülteken...
-
devil-k
nagyúr
válasz PindurAnna #77118 üzenetére
Nem ítéllek el, csak nem értettem. Ennyi.
Irmscher 353
Te pedig tanulj meg olvasni és értelmezd amit írtam. Sajnálom, hogy ennyit értettél meg. Igen, ezeket a gyerekeket sajnálom, ugyanúgy, ahogyan mondjuk a Dél-Afrikai kölköket is... Ezt a problémát nem egy-két embernek kell megoldani, hanem globálisan.(#77121) local1
Igen. Sajnos, az iszlám nem egy ország "betegsége", hanem az egész világé.Zsoltifree
Ezek szerint akkor minden bevándorló gyerekből szakállas dzsihadista lesz és robbantgatni fog?[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
copass
veterán
ha kiírtják körülötted a rokonságodat akkor te mit csinálnál? maradnál és várnád hogy rád kerül a sor?!
egy olyan országban ahol semmibe nézik az emberi életet
nem önként hagynak ott mindent, mint ahogyan itthon csinálják a romák, hogy menjünk ki svédbe, mert nem akarok dolgozni,segély is kevés...kimegyek. majd max. visszajövök és kapok segélyt továbbra is."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz copass #77124 üzenetére
10 hónapos gyerekkel teljesen egyedül maradtam, messze a családomtól, mégis élünk. Volt hogy nem volt villanyunk mert nem volt munkám, nem volt pénzem a villanyszámlára és senkim aki tudott volna adni, kölcsön hiába kértem volna, ha tudom nincs miből megadni. De itt éltem, nem volt itt senkim, csak a gyermekem. A gyermek apja meg hiába itt élt/él, 17 év alatt kb 15ször ha látta a fiát - ebbe az is benne van ha az utcán véletlenül meglátta. Nem volt könnyű időszak, de kerestem ismerősöket, barátokat.
-
copass
veterán
válasz PindurAnna #77127 üzenetére
ne haragudj de ennek semmi köze az egészhez.
nem idegen országban boldogultál egyedül, hanem a sajátodban. nagy különbség.
itthon kapsz gyerektartást,családi pótlékot,adókedvezményt,stb. egyedülálló szülőként plusz mindent magasabb összegben és több lehetőséget is kapsz. gyermekvédelmi támogatás, kedvezményesebb hitelfelvétel,stbstb."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
válasz mong08 #77079 üzenetére
Érdekes, mert sok helyen 65-70 kV/mm-t adnak meg desztillált vízre (pl az angol wiki-n is, míg a magyaron 3 MV/cm-t). Most akkor melyik? A 30 MV/m a hamWiki-ről származik. [link] A kV/mm pedig azonos értékű mértékegység a MV/m-rel. Ez a két dimenzió mondjuk legalább SI-nek megfelelő. míg a MV/cm nem. Az SI nem ismeri el a centit prefixumként. Nem is értem miért használják tudományos helyeken.
ngabor2: Az eredeti felvetés az, hogy a víz szigetelő. Szigetelő anyagok egyik legfontosabb tulajdonsága pedig az átütési szilárdság. Ebből a szempontból a víz 10x jobb, mint a levegő. Amikor vezetővé válnak, akkor mind a kettőben ionok lesznek a töltéshordozók. De egyik esetben sem maga a közeg. Tehát nem a víz és nem is a levegő fogja vezetni az áramot. Mert a két közeg továbbra is szigetelő marad, csak megfelelő körülmények között lehetővé teszik a töltéshordozók áramlását. De hogy ez megtörténjen, jelentős nagyságú elektromos tér szükséges. Amíg ez nem áll rendelkezésre, addig felesleges ionokról beszélni, mert hiába vannak ott, nem fognak tudni eljutni ez egyik elektródáról a másikra.
De ha a fajlagos ellenállást nézzük, akkor a csapvíz esetén ez magasabb, mint a félvezető germánium esetén. Márpedig a germánium egykristály normális körülmények között szigetelő. Saját vezetése leginkább hő hatására lesz, ahhoz, hogy érdemben használható legyen, mint félvezető (azaz szabályozható legyen a vezetzőképessége) adalékolni kell. De lehet tovább menni: a tengervíz fajlagos ellenállása magasabb, mint a GaAs-é, utóbbi pedig megintcsak félvezető, viselkedését tekintve ugyanaz igaz rá, mint a germániumra. Azaz normál körülmények között szigetelő. [link] Általánosságban 10^5 S/m vezetőképesség felett szokás vezetőnek tekinteni az anyagokat. A tengervíz is nagyon messze van ettől.
Egyébként nem is tudtam, hogy a vezetési és szigetelési tulajdonságok alig függenek össze egymással...
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Ha ilyen kis közösségben, mint a mienk ekkorák a különbségek - és ilyen szélsőségek között mozognak - akkor gondoljatok bele az országos méretű egyet-nem-értésbe. A politikusok (kvázi a hatalmasok) egyik eszköze az oszd meg és uralkodj elv - itthon legalábbis. Nem ÉRDEKÜK az egységes gondolkodásmód. Ők jót játszadoznak a megfeleő "szinteken" mi meg "kisemberek" szorongatjuk az összekuporgatott ingóságainkat és féltjük, óvjuk. Harapunk, ha veszélyeztetve érezzük. Ők ugyanezt csinálják csak a hatalmukat és befolyásukat féltik. Mikor lesz olyan idő Magyarországon, amikor a hatalomféltés, pénzsóvárság, kapzsiság, gyűlölet, önzés végre el tud csendesedni? Képzeljetek el egy világot önös érdekek nélkül. Mi történne akkor? Nem ugrik be semmi, mert olyan régóta marjuk egymást, hogy elfelejtettük mi a lényege az emberi kapcsolatainknak. Amíg minden szinten ez megy - akár kicsiben nálunk/közöttünk akár nagytételben addig kevés esély van a változásra. Addig meg ki-ki mondja a mondókáját és őrzi a meggyőződését/hitét abban, amire életében eljutott - valami alapján (amivel az agyát tömi az ember és ahogyan felnőtt.) Hosszú sztori ez és nem is lesz vége egyhamar...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz copass #77131 üzenetére
Családi pótlékot kemény 1 500Ft-tal kapok többet, mint ha családosan neveltünk volna a gyermeket..igazán nagyvonalú többlet pénz.
Gyermektartásért meg évekig pereskedtünk, de visszamenőleg csak 6 havit követelhetek...Adókedvezménnyel semmit nem értem, mert nem volt munkám.
Amikor meg lakást vettem, egy nagyon lepusztult 7gyerekes eladósodott cigány család lakását- állapotról inkább nem írnék - és mivel nagy lakás, lepusztulva, harmad annyiért jutottam a 4 szobás lakáshoz, mint egy másfél szobáshoz. Ezért a szociális alap két főre 60 m2 volt, ezért minden segélyt elutasítottak, mert nagyobb volt az egy főre jutó m2. Így ezzel sem mentem semmire. Igazán sokat kaptam az államtól... És egy gyermekesnek csak első osztályba kerültünk abba a kategóriába bele, hogy ingyenes azt étkezés és a tankönyv. Amikor ilyet kellett fizetni, eladtam egy aranyamat..ennyi hasznom volt az exférjemből, hogy mindig aranyat vett nekem anno, amit szép lassan mind eladtam.
Én nem tudom hogy csinálják egyesek, de nagyon ügyesek, hatalmas házakban élnek, autóval járnak, dohányoznak, nem dolgoznak, de mindenféle segély jár nekik...
Szembe háztömbbe a nőnek több százezres villanyszámla elmaradása volt, de mégis volt áram nála. Nekem 3 hónap elmaradásom volt, ami összesen volt kb. 20ezer és kikapcsolták a villanyt. De ha ezt még befizettem, majd 10 ezret kértek a bekapcsolásra is.Szóval szép ez a támogatási rendszer...
Egyedüli plusz, hogy nem idegen helyen voltam, beszéltem a nyelvet..de mégse mentem el más helyre, országba ahol jobbal kecsegtettek, hanem küzdöttem és meg is lett az eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
_Fonzy_
tag
USB-s asztali dvd lejátszót keresek!
-
copass
veterán
válasz PindurAnna #77134 üzenetére
azért az hogy a hazádban háborúv van, kizsákmányolják az embereket és ölik őket mint az állatokat, az azért elég nagy hátrány.
ellenben azzal ami itthon nincs.
itt nem akarnak megölni csak azért mert egy rokonod nem ért egyet a rendszerrel vagy akár te magad. eljársz pereskedni vagy akármi. nem lőnek le az utcán, nem bombázzák le a környéket csak mert ott laknak a kormányellenesek...
ég és föld a kettő."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz copass #77138 üzenetére
Bomba még éppen nincs..de verekedés, fosztogatás, bandázás mindennapos már...hála nekik
-
devil-k
nagyúr
válasz PindurAnna #77139 üzenetére
Nana! Akkor kinek is? A bevándorlóknak? A "magyar" kisebbségnek? A magyaroknak köszönhetően?
- mozi bolondéria -
-
mezis
félisten
válasz Salex1 #77135 üzenetére
Évekkel ezelőtt, pár kamerával tökéletesen élvezhető volt a virágkarnevál. Többet látott az ember, mint az utcáról.
Talán tavaly volt először, amikor rádöbbentem, hogy a TV-közvetítés nem a nézőknek van, hanem az illusztris vendégeknek. Virágkarnevállal a háttérben. A képkeverőnek meg teljesen mindegy mi a mutatvány, ha már valami van a képen és pláne mozog is, az már jó.Lehet, hogy az összefoglaló informatívabb lesz ennél vagy a külön megvásárolható DVD, akit annyira érdekel, nézze, vegye.
mezis
-
Csöves
őstag
Aquila non captat muscas.
-
copass
veterán
válasz PindurAnna #77139 üzenetére
mert eddig nem volt egyik se ugye?! csak amióta itt vannak a menekültek azóta léteznek ezek a fogalmak...
bomba? tomcat megvan? kerítésbe áramot vezető idióta nyugdíjas? öntörvényű betyársereg, gárda vagy a többi "hagyományörző"?!
én meg pont azt látom a hírekben, hogy mi provokálunk mindenkit aki nem magyar."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Borosz
őstag
Keresek a neten olyat, hogy kővágó fűrészlap kézifűrészhez, de nem találok. Létezhet egyáltalán..?
-
Zola007
veterán
-
Destructo
senior tag
Sziasztok , van esetleg valakinek 5 felesleges Penny-s pontja ?
Köszi !
-
HUTCHDB
nagyúr
Normális, szép munkájú műkövest keresek kerítés fedlap ("kalap") készítéséhez.
Ki, kit ajánl?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest