- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Eladó gépecske.
Keresek Samsung Galaxy s duos GT-S7562 telóhoz érintő paneltVagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
bagyulajuve
addikt
válasz Real Ghoost #76142 üzenetére
hogyan született a holland nyelv?
részeg angol matrózok megpróbáltak németül beszélniResistencia eterna
-
diablo1984
veterán
válasz Real Ghoost #76142 üzenetére
ez tényleg full német, a holland az olyan torokból szívós nyelv, azt meghallod, ha egy holland hollandul vakerol!
-
laszlo168
senior tag
Turbó szim kártyája van valakinek eladó?
-
luckyboi82
tag
Sziget - 1. nap, 08.10-re Robbie Williams koncertjegy eladó! 15k
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.LEÁRAZÁS!!! A 7N csak 8000...
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Laraxior
titán
Aki McDonald's-ban kajálna és McMenü Pluszt enne, választható mellé egy Coca Cola palack. Megvásárolnám, a menü árának a felééért. 6 féle mintával van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Genius 3600 5.1 nem szólt a mély, szerelőhöz került, 1 perc után már egyátalán nem szól, éppen, hogy cincog, mintha közvetlen a telefon hajtaná meg a hangszoroit. Füst is volt. Debrecenben kihez tudnám ezt elvinni? Javítható?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
-
dwelablack
tag
Keresek független(max vodás) fekete szép állapotú nexus 5-öt. Ha esetleg tud valaki eladót, ne tartsa magában.
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
depe95
tag
Nem tudja valaki, hogy ilyen zöldség hámozót hol tudok venni?
A mihálynapi vásáron szokott lenni ilyen stand, de most szeretnék venni egyet pluszba.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Debrecenben van olyan robogós bolt ahol van relatív nagy készlet?
-
Destructo
senior tag
Sziasztok!
Eladó :
-kiváló minőségű Sony DVD/CD lejátszó távirányítójával OLCSÓN !
-Cooler Master Notepal U1 OLCSÓN !Privátban keressetek ! Köszönöm !
-
zolko74
tag
Valakinek egy [Plyajtesön]
[ Szerkesztve ]
-
adam432
tag
Ha a netkábelemet rövidebbre akarom vágni, ahhoz érdemes saját kezűleg hozzákezdeni, vagy valaki hozzáértővel érdemesebb inkább?
„Si vis pacem, para bellum.”
-
adam432
tag
válasz xigris #76169 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
#76170: Zola007: Valójában át van fúrva az ajtófélfán, és a szoba közepén megy át a kábel. Rossz ötlet volt így utólag. Ha onnan ki akarom húzni, akkor le kell vágni a végét, és úgy átrakni. Így egyszerűbb volt megfogalmazni ...
[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
kungzi
veterán
Üdv
a stadion környékén hol lehet ingyenesen parkolni? Az esti meccs miatt kérdem.
-
belinho
senior tag
Sziasztok!
S.O.S
Fiatal munkatársnőm lakótársat keres hosszútávra szintén lány személyében Berettyóújfaluban.
Ha netán van valakinek ismerőse,rokona, munkatársa, kollégája, tanítványa stb... aki lány, és épp albérletet keres, vagy megunta a buszozást és beköltözne Debrecenből vagy egyéb környező településről Berettyóújfaluba, az jelentkezzen bátran a hirdetésben levő elérhetőségeken. -
Zola007
veterán
Lenne valakinek egy fekete USB kábele (A◄►micro-B) kábele sör/csoki árfolyamon?
múltkor valaki keresett itt valami csövet ventilátorhoz.
Levágtam egy 110-es PVC csőből egy 12 cm hosszú darabot, ha kell valakinek, szóljon, mielőtt kidobom[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zoty@
aktív tag
Medion Akoya E6214 laptop eladó!
Intel I3 M330 2,13GHZ
4GB DDR3
320GB HDD
Intel HD
15,6 Led kijelző
2-3 órás akkumulátorNagyon szép állapot.
Ár: 65.000.-ft
Kérésre küldök képeket!
Szép napot!
Texas HoldEm for ever!
-
gergom91
tag
válasz fenergie84 #76179 üzenetére
Én is az utolsó pillanatban értem oda, korábban ki sem tudtam volna írni
-
ati012
őstag
Aprilia SR 50 eladóÜzemképes, szép állapotú. Holnap estig fix 65.000 Ft
Utána 85.000 Ft.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Dolgozik valaki autószervizben/van ismerőse?
Egy olajcserét kellene eszközölni egy Ford Fiestában. Sajnos az itteni szervizeket nem ismerem, hogy melyikbe érdemes menni, ahol nem megy rá a gatyám is egy ilyen apróságra.
Olyan hely kellene, ahol adnak mindent, nem nagyon szeretnék én vásárolgatni olajat, szűrőt...[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Shokkolo
addikt
válasz lizakattila #76182 üzenetére
Egy dologra figyelj, a Fordok, főleg a dieselek CSAK a GYÁRI FORD OLAJ -at szeretik!
Nem igazán értem, de több embertől hallottam.
Érzékeny rá a ford, cserébe természetesen drágább is...(nem, nem vagyok olajkereskedő, ez csak jó tanács. ismerettségi körben több fordos is van...)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
lizakattila
senior tag
válasz Shokkolo #76183 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy begurulok a Fordhoz, lehet majd felhívom őket, hogy náluk mennyi.
Apum szokta intézni (vidéken), de most nálam lesz egy darabig, meg sokat is fogok járni vele, így gondoltam lecseréltetem benne, mert már érett rá.
Erről így konkrétan még nem hallottam, hogy miért a gyárit szeretik, de én elfogadom (ez benzines amúgy, ilyen)."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
rayoliviero
veterán
Keresek:
R9 290 vagy GTX770, 780
HTC One M8-at
pohár: Még el nem megy a kedvem tőle... A összes M8 rettentő karcos. Videókártyát pedig csak újoncok árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #76185 üzenetére
kirúgunk a hámból, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HANDO88
senior tag
Eladó gépecske. Új ár
Keresek Samsung Galaxy s duos GT-S7562 telóhoz érintő paneltati012 Simsonod nincs? Lehet a közel jövőben vennem kell egyet
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Eladó telefon! Debrecenieknek 20e ft csak a héten!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Shokkolo
addikt
válasz lizakattila #76184 üzenetére
A benzines nem olyan érzékeny, ahogy local1 írja, abba pl jó az eneos.
Az egy jó minőségű japán olaj.Vagy gyári, vagy eneos, esetleg castrol (castrollal vigyázni, sajnos iszonyatosan hamisítják)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
(Bundás)
addikt
Fórumba elvileg első óra parkolás ingyenes. Holnap 18-ig fizetős a parkoló. A kettőt összeadva ha 17 után érek be már nem kell fizetni egész estig, igaz?
-
(Bundás)
addikt
válasz bagyulajuve #76136 üzenetére
na mos miez pontosan? New kids vagy miként lehet megtalálni?
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Ezekre keresnék vevőt:
-25 db. számítógépes kábel eladó egyben (SATA,IDE,FDD) 3500.- [link]
-Logitech Z313 (2.1) hangfalszett 6000.- [link]
-GIGABYTE GT740 2 GB DDR5 25 000.- [link]
-számítógépház 2500.- [link]
-5 db. router, switch 2000.- [link]
-6 méteres VGA hosszabbitó kábel eladó (2 db van) (1 db. 3E, 2 db 5E.) [link]
-2 méteres vga hosszabbító kábel 500.- [link]Privátban keres.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Shokkolo
addikt
válasz fenergie84 #76195 üzenetére
én is eneos párti vagyok...
- 205 GTi peugeot is szerette
- e46 320i is azzal járt
- most a PDTDi passatom is azzal megyFaterom c5 HDi -je is, meg muterom ignise is.
Mind szereti.Egyedül a diesel ford kényes, legalábbis elmondások alapján
-
dew28
aktív tag
ELADO
Gigabyte GA-M61PME-S2P AM2+ alaplap
Athlon 64 X2 7850 2.8GHz proci gyari hutovel
Kingmax 2*1G/800 rambontatlan PS3 / PC Thrustmaster T60 kormány + pedál szett
Zyxel NSA 310S Nas
500GB Seagate 2.5" HDD (macbook-bol)
[ Szerkesztve ]
-
depe95
tag
Sziasztok, nem tudjátok, hogy a buszbérletet akkor is visszaváltják, ha rá van írva a diákigazolványom száma?
Szeretnék bérletet venni, de csak fél hónapig tudnám használni, ezért szeretném visszaváltatni a hónap felénél, olvastam hogy van rá lehetőség, csak azt nem írják, hogy kitöltött szelvényt is visszaváltanak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest