- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Nekem kb háromszor törték el \egyszer boxerral\ de én megszoktam.Kicsit horkolok,kicsit nehezen szelel de műxik
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.A lap a 7N csak 8000!!!
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
HANDO88
senior tag
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiakat szeretném eladni:
-Logitech Z313 (2.1) hangfalszett 6000.-
-számítógépház 2500.-
-Gigabyte GT740 2 GB DDR5 25000.-
-25 db. számítógépes kábel egyben (SATA,IDE,FDD) 3500.-
-5 db. router, switch 2000.-Ha kérdésed van, keres privátban.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
KőkorSzaki
tag
Eladó Codegen MX31-A2 ITX ház, ilyen, felépítése pedig ez. Nagyon szép állapotban, kihasználatlanság miatt eladó. Szabványos ATX táp kell bele. Mindene megvan, alaplaphoz a távtartók mellékelve. A ház ára slim DVD íróval együtt (notebook méret, ez kell hozzá) 7000 Ft, anélkül 6000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek felesleges microUSB-USB adatkábel Lumia telefon és pc közötti adatátvitelre kellene.
Van nekem is egy zavarszűrős még tablethez adták de ezzel ha összekötöm csak tölti a telefont, nem kapcsolódik[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
rayoliviero
veterán
-
sirály69
őstag
Renault scenic-hez keresek futóműhöz nagyon értő szerelőt...
Tudtok ajánlani valakit?Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
van valami érdekes program ma Debrecenben (mozi, kaja, strand, biliárdon kívül)?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Zola007 #76266 üzenetére
Djabe koncert este a Sikkben?
http://www.programok-debrecen.hu/sikk-klub/djabe-special-guest-steve-hackett-koncert-debrecenben[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
HUTCHDB
nagyúr
Ket dologban kerdeznek, hatha tud valaki segiteni:
1.)
A fiam online jatekkal jatszik neten, de allandoan arra panaszkodik, hogy nem valos ideju a jateka, csusznak a mozgasok idoben.
Azt ajanlottak neki nezze meg a ping -et, amit meg os tett, es igen magas eredmenyt mutat folyamatosan.
120-as upc netunk van.
Ezen lehet valtoztatni, vagy ez egyszeruen ilyen?2.)
Elromlott egy fulhallgatom. (agybadugos)
Tudnatok ajanlani valakit, aki ert a javitasahoz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mrbig25
őstag
Keresek:
■ 15k körül WP-s mobilt. (Microsoft / Nokia Lumia 430/435/532 , 520/530)
Leginkább független (esetleg vodás) érdekel, némi garancia is jó lenne....
-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
van 2 eladó telefonom, egy lumia 625 (fehér) és egy z1 compact (fekete). mindkettő garanciás még egy ideig, a lumia telenoros, a z1c független, doboz, töltő, adatkábel van mindkettőhöz (gyáriak), a lumia hibátlan állapotú, a z1c -n vannak apróbb karcolások, kopások, műszakilag mindkettő kifogástalan, szervizben egyik sem járt. a lumia 23ezer, a z1c 50ezer.
üdv
-
levi1108
aktív tag
Acer V3-571G laptophoz hűtőbordát keresek!!!!
-
PofaJenö
senior tag
-
bob011
aktív tag
Bútorszállítót keresek. Kiket tudtok ajánlani?
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Olcsó okos telefon gyereknek eladó.[link]
Esetleg csere DDR3 memóriára min 1600 mhz-re.A memória mérete megbeszélés tárgya,de 4 gb bőven belefér.
A privátot hamarabb észreveszem,vagy telefon.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Real Ghoost
aktív tag
-
adorjant
őstag
válasz Real Ghoost #76291 üzenetére
Az így látatlanban csak egy szám,csakúgy mint ahogy a 16 megapixel sem garancia önmagában egy jó képhez
-
htc07
addikt
válasz Real Ghoost #76291 üzenetére
nem nagyon függ össze a kettő.
-
schulc99
aktív tag
Eladó cuccaim:
-2 db egyforma üveges szekrény (1 db. 30E. Ft a 2 db. egyben 45E. Ft) [link]
-Logitech Z313 (2.1) hangfalszett [link]
-GIGABYTE GT740 2 GB DDR5 [link]
-2 méteres vga hosszabbító kábel [link]
-PS/2 VGA SWITCH kábel 2 db. [link]Privátban keres ha érdekel.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
sto1911
veterán
válasz HUTCHDB #76295 üzenetére
Egy windows parancs, megmutatja, h a szerverig melyik router milyen pinggel valaszol es milyen utvonalon megy a csomag. Windowson tracert a parancs ha jol tudom.
Lehet az utvalasztassal van gond, es akkor lehet masik szervert keresni - vagy varni mig megjavul, ha egyaltalan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest