- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
Hogy találjam meg a neten a 9600gt nyákján lévő furattávolsággal megegyező de erősebb kártyákat? Vga hűtő miatt, mondanom sem kell.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
jambriklaci
csendes tag
FM2 vagy FM1 alaplapot és procit vennék!
Ajánlatokat privátban! -
izee
őstag
-
Papaj x
senior tag
Eladó egy HP Compaq nx6310 laptop. Javításmentes, jó műszaki állapotban.
Rövid információ a gépről:
- Intel® Celeron® M Processor 430 (1M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB)
- 1Gb DDR2 memória
-Intel GMA videókártya
- 160 Gb Sata merevlemez
- Dvd író, wifi, gyári töltő, gyári doboz, stb.Ár: 34.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
hads
tag
Sziasztok!
Epson T0711-14 újratölthető patronszettet keresek.
Ajánlatokat priviben kérem.
BUÉK mindenkinek: hads
Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó egy párszor használt Dr. Martens 8761Z 10 soros (acélbetétes) bakancs, eredeti csomagolásában, UK12-es~EU46,5-47-es.
Ár: ~25k
Üdv!
Jumbo
-
törölt tag
-
xuldar
addikt
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
copass
veterán
Segítsetek: 56osok tere környékén,milyen kajálási lehetőségek vannak?
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
sNORh
addikt
Eladó Új 2 hetes Elektromos cigi készlet, komoly 1100mAh akksival, cserélhető(adok is hozzá egy újat) porlasztós szipkával, plusz ajándék még egy új szipka. USB töltővel. Ajándék egy szatyornyi használt pipa és akksi.
8k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dudikpal
senior tag
Valamelyik nap keresett valaki 20cmes 8ohmos hangszórót.
-
Papaj x
senior tag
válasz dudikpal #43071 üzenetére
Én vagyok..
Az a baj, h jobb lenne valami olyan, ami nem 40Hz-től dolgozik, mert aktív mélyláda hangszóró szerepét kellene betöltse..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Daniel Alves
őstag
Mai napon 2013.01.05-én vonattal érintem a következő helyszíneket. Apróbb csomagot eltudok vinni!
Debrecen
Budapest Nyugati pu
Budapest Déli pu
AjkaOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
dvdbackuper
őstag
NOTI LCD-re lenne szükségem!
Acer Aspire One Happy2 N57DQB2B
-
Laza...
addikt
-
diablo1984
veterán
keresev valamiféle hűtőt amit rá lehet rakni egy HD 6770-es videókártyára! lehet meghalt kariról, vagy valami univerzális is, lényeg, hogy működjön és halk legyen!
ugyanitt eladó Zalman Vf700Cu vga hűtő(nem megy rá az enyémre)...
-
arpeen2
senior tag
Win8.1 kérdés again :
Legális Win feltelepítve, minden driver fent van, majd legális Office felrak, újraindít és fekete képernyő boot után, semmire nem reagál, ki-bekapcsolás után ugyanez.
-
izee
őstag
válasz diablo1984 #43078 üzenetére
A táblázat 53.2mm x 53.2mm sorában találod a megfelelő videokártyadonorokat A 9600GT-mre még nem próbáltam fel a Vf700Cu-t, de távolságot mértem és 95%, hogy arra és azonos lyuktávolságra felmegy ez a hűtő.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz diablo1984 #43081 üzenetére
Akkor egészen radeon 7870-ig felszerelhető, ami nem piskóta
-
diablo1984
veterán
a vf700? sokmindenre felmegy, nekem is tartalékban volt már egy ideje, a 6770-esemen meg csapágyas a venti, gondoltam felrakom, de nem! erre nem lehet rárakni.....
ezzel szemezek de mire sárga barátainktól ideér, nyár lesz(másfél hónapja érkezik egy telóm kinntről)
mod: amúgy összességében haladnak a technikákkal, kevesebbet esznek mint 10 éve, ergo melegedni sem melegednek már annyira! ezen a 6770-esen is egy rézmagos alu hűtő van, nem is nagy, nem is hűcsöves, a vf700 elvinné 5V-on, de ha nincs lik, csak nem fúrok a vga-ba!
[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #43087 üzenetére
2013, mert ezt vették meg hozzá.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz arpeen2 #43088 üzenetére
Nekem is az van az egyik notin a másikon 2007, de hibátlanul működik. Igaz a 2013 olyan csempés mint a win8, meg microsoft fiókba be kell első alkalomkor jelentkezni vele. Próbáltad leszedni? Mert nekem a win 7 frissítésről win8ra után volt mindig fekete képernyőm és nem is mozdult sehová. Volt amikor ötödjére kapcsoltam be, csak akkor bootolt be.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
arpeen2
senior tag
válasz PindurAnna #43089 üzenetére
Valszeg régebbi Office-t fogok feltenni, mert míg a 2013-t nem raktam fel, jól működött.
-
Zola007
veterán
+1
sokan nem is tudják mi a valódi 40hz, gyakran 55-60-ra hiszik azt a kiemelések miatt#43084) diablo1984: kérdezz rá a vámon, mostanság utaznak a telós csomagokra (minideal, tmall) rag-szám alapján mit írnak?
arpeen2: 2010-et tegyél fel, integrált service pack-ost
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
izee
őstag
válasz arpeen2 #43090 üzenetére
Vagy 2003-ast együtt a fileformatconverters-szel, ami microsoftnál letölthető. De nem erőszak, csak eddig bevált.
-
ati012
őstag
válasz diablo1984 #43084 üzenetére
6950-é?
-
kungzi
veterán
Hali. Nem jártas valaki Budapest ezen részén, Nagykőrösi úton az autókereskedők közelében nincs valami kajálda? Meki vagy talponálló? Holnap megyek kocsit venni Debrecenből vonattal. És jó lenne harapni valamit a hazaút előtt.
-
Zola007
veterán
Keresek 3,5" IDE külső házat egy mentés erejéig kölcsönbe 1-2 napra vagy olcsón megszámítva
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adam432
tag
Keresek Nvidia videókarit, 8800GTS - gtx570 szint között bármi jöhet, csak jó áron.
„Si vis pacem, para bellum.”
-
Zola007
veterán
válasz kungzi #43094 üzenetére
konkrét darabért utazol vagy csak mert ott van egyben sok?
utóbbi esetben én személy szerint nem vennék ott autótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest