- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz lorcsi #43370 üzenetére
Szerintem egyik csaj sem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
giigz
veterán
válasz Papaj x #43400 üzenetére
Igen, mostanság sem a megapixel számít, de ugye már egy ilyen 15-20k-s gép is tele van megapixellel, a képminőség viszont hagy kívánnivalót maga után. Persze az is igaz, hogy igazodik a piac, és nem árulhatnak 10-20k-ért olyan fényképezőt, ami olyan szép képet csinál, mint egy 100k-s.
Érdemes rá kiadni azt a 15-20k-t.
Én az enyémet még egy szűk 2 éve vettem, akkor volt 28k körül, most 18k, de úgy látom csak rendelésre van és rózsaszín színben, viszont nyilván azóta sok új modell jött ki, gondolom az újak is 15-20k körül ilyen minőséget tudnak.
Itt van pár kép, valószínűleg 20k-ból hasonlóra lehet számítani.
-
Gercsa
senior tag
válasz Papaj x #43400 üzenetére
Használtan lehet 10e körül venni.
Volt egy pár értelmes típus az elmúlt években, amik közt minőségileg nincs nagy különbség, és alap használatra teljesen jók.
Egy tanács, hogy ha tényleg olcsón 10 ezerből meg akarod úszni a gépvásárlást, akkor olyat vegyél ami szabvány (ceruza) akksival megy, különben könnyen bele fogsz futni egy olyan hibába hogy vagy az akksi vagy a töltője krepál be és egyből jön az újabb 5-10 ezres kiadás.
Mondjuk ez már csak az én véleményem, de ebben a 10 ezres kategóriában olyan gépek vannak, amit mondjuk a nagyinak nyugodt szívvel odaadok, elvan vele auto módban, simán előhívható szép képeket csinál.
De ha magamnak vennék, még hozzádobnék egy tizest és vennék olyat (szintén használtan )ami már majdhogynem a legmodernebb szolgáltatásokat nyújtja. (persze a kompakt consumer kategórián belül értendő)
Persze itt már kérdés, hogy mit/hol fotóznál, elvárás-e a kompakt méret, vagy lehet bridge is, stb stb...
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó:
Teljesen új Cerruti 1881 táska
ár: 9kPárszor használt Dr. Martens 8761Z 10 soros (acélbetétes) bakancs, eredeti csomagolásában, UK12-es~EU46,5-47-es.
Ár: ~25k
Üdv!
Jumbo
-
Papaj x
senior tag
válasz Gercsa #43403 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a fényképezővel kapcsolatban a segítséget.
A méret teljesen lényegtelen a gépnél. Amit meguntam, hogy telefonnal sajnos nem lehet minden fényhelyzetben megfelelő képet csinálni..
Felhasználás teljesen általános lenne, pl egy laptopot fotózni hirdetéshez, akár haverokat, család, stb stb.Valakinek lenne kölcsönbe külső USB-s meghajtója? Csak egy win telepítésig kellene.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #43406 üzenetére
csinálj bootolható pendriveot
Windows 7 USB/DVD download tool + kell hozzá egy win7 isoMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
Parancssorral is meg lehet ám csinálni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Papaj x
senior tag
Sajnos úgy nem bootol.. (volt egy wintoiso-s win7 pendriveom, nem ismerte fel..)
Egy régi Toshiba Portage R100-ról van szó. Már próbáltam SD kártyán is.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Esetleg van valakinek PCMICA/usb kártyája?
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #43410 üzenetére
külső vinyóval próbáltad?
arra is fel tudod rakni a telepítőtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Morgal
aktív tag
válasz izomhod #43352 üzenetére
ha nyomtatást keresel, akkor a Kálvin téren egy lépcsőn le kell menni és a lenti fénymásolós helyen, ha rendesen vegyszeres eljárással szeretnél előhívatni fényképet, úgy hogy normális minőségű legyen és pár év után is maradjon belőle valami, akkor:
- Profilabor (Kölcsey-vel átellenben Bethlen utca 36-38.)
- Konica Minolta (Petőfi téren a börtön mellett)
- Tenno fotó (Interspar-ban az emeleten és a Simonffy utcán) -
Morgal
aktív tag
aki ért a festékekhez, lakkokhoz, fényezéshez írjon már rám privátban, segítségre lenne szükségem
-
adorjant
őstag
2.5" WD Scorpio Blue 250gb sata hdd eladó!
100/100-as állapotban,3 nap próbagarival.6800ft
-
br.rak
őstag
Eladó:
PS2-höz eredet táp scph-70100 2db (2500ft/db a kettő 4000)
Set Top boxok digikábelhez
SD
Humax PR FOX C eredeti távirányítóval Magyar nyelvű menü
ár:6000FT
Technisat MF-4K eredeti távirányítójával
Magyar menű, beépített Teletext
ár:6500FtRögzítős Két tuneres SD:
Humax IPDR 9800C
- twin tuner vagyis egy időben tud felvenni és más csatornát nézni
- timeshift, PIP
- beépített TXT
- eredeti távirányító
- 160Gb-os HDD (ebből kb 80 szabad)
ár: 13500FtHD-s készülékek HDMI kimenet
Humax PR HD 1000C:13500FtEgykábeles USB-s szkennerek
LIDE N670U 4500Ft
LIDE 200 8000Ft
Plustek Optislim 2600: 6000Ft
Tevion MD 9693 (csak XP alatt működik) 3000FtBr
-
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #43418 üzenetére
akkor mit lehet azon a gépen választani?
se usb, se hdd bootnak?
kőtáblát elfogad?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #43419 üzenetére
PCMCIA, hálózat, Fdd, cd, merevlemez..
Közben megtaláltam, hogy milyen fényképezőm volt régen..
-
levill
tag
Nem lenne valakinek egy mai nap átvehető vga-vga kábele, pc-monitor közé? 1-2 méteres elég volna, várom a privátokat.
-
nagyúr
-
Antimatrix
senior tag
EPSON SX 218 Multifunkciós nyomtató + táp és USB kábellel Dobozában eladó
1 tulajtól
mind a 4 szin müködik benne - elviszed azonnal nyomtatni tudsz vele
olcsó fenttartható - 3960ft/4szinű szett - tökéletes nyomtatás fekete és színesben
ára: 9,5k - garanciával
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Chesterfield
őstag
válasz Papaj x #43392 üzenetére
Nem érdekel egy használt Nikon COOLPIX L16?
Elég jó kis gép, olvass utána![ Szerkesztve ]
-
fenergie86
tag
Szerintetek sérült kijelzős Orion tv42fx500d lcd tv-hez új vagy használt, de működő kijelzőt honnan és mennyiért tudnék venni?
[ Szerkesztve ]
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...
-
menalcas
őstag
Keresek helyben Mini HDMI átalakítót !
Nagyon fontos lenne találnom egy olyan hdmi átalakító aminek az apa része mini hdmi az anya része meg sima hdmi, vga-k hoz szokták adni. ( akár kölcsön is jó még nem jön meg a rendes kábelem vagy megveszem, de fontos lenne nagyon mert ennek hiányában nincs gépem )PLS HELP ME !!!
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
mghltm
addikt
válasz fenergie86 #43426 üzenetére
a burkolat alatt nezd meg a panel pontos tipusat aztan gugli
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #43420 üzenetére
miért akarsz egyébként win7-et rakni egy gépre, amiben nincs legalább 2 giga memó?
sima xp-t gondolom megenné cd-ről is(#43425) tiborandras : nekem már megjött hétfőn
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #43431 üzenetére
Nem akarok win7-et rárakni, ezt egy szóval nem írtam.
Xp-t írtam ki pendrive-ra és sd kártáyra is, meg külső vinyóra is. (utána próbáltam win7el..)Veszek egy külső írót.. (teszt után..)
Chesterfield: privi
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #43432 üzenetére
nincs benne CF kártya olvasó?
mert utánanéztem és elméletileg az R100 csak saját PCMCIA CF kártyáról és PCMCIA cd-romról hajlandó bootolniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dudikpal
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz menalcas #43427 üzenetére
szakmai jellegű kérdés, valaki homályosítson fel: minek raknak egy vga-ra miniHDMI aljzatot?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
belinho
senior tag
válasz Bjørgersson #43401 üzenetére
Akkor te a fiukat szereted?
-
albert8
veterán
Ha már dudikpal termékei, akkor esetleg nem vett már valaki ilyet? Lencse tisztitó
Érdekelne, hogy milyen? Érdemes ilyet beszerezni?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz belinho #43438 üzenetére
Persze, mert ha egyik csaj sem tetszik, akkor csak meleg lehetek.
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #43441 üzenetére
szerintem ezekre a kártyákra lazán odafért volna 2 normál hdmi aljzat
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #43445 üzenetére
És tényleg.
Amúgy is szeptemberre szavaztam. -
belinho
senior tag
válasz Bjørgersson #43442 üzenetére
Nem tudtam kihagyni
Amúgy tényleg bunda szaga van, hogy az egyik 3hónapban is szerepel, így jóval nagyobb eséllyel indul mint a többi.
Viszont tényleg ő a legszebb! -
mezis
félisten
válasz albert8 #43440 üzenetére
Nem ezt, de hajdanában a filmes fényképezőgépek korában sokat használtam finom szőrű ecsetet a lencsék tisztítására. Csak a port. A szakirodalom a szarvasbőrt tiltotta, porszemcsék beleragadnak, karcolnak indoklással. Szóval törlés csak végszükség esetén. A kis porvédő kupak nagyon hasznos.
Mostanában inkább a por lefújásával (eső nélkül, órás porfújóval ) szoktam tisztítani a lencséket. CD, DVD olvasónál volt már óvatos, mosogatószeres, papírtörlős tisztogatás is. Sikeresen.mezis
-
mghltm
addikt
válasz fenergie84 #43445 üzenetére
januar = marcius
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok