- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Lenne a nejemnek meg nekem pár ruhám. Használtak, de tökéletes állapotban vannak. Van rá lehetőség ezeket eladni? (Egyenként nem akarom meghirdetni, ezért kérdezem.)
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
xlalix
tag
Eladó Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2-es alaplap
Dobozban, 0 percet ment, garival minden földi jóval:
Gyártó oldalaÁra: 10k
-
Blabcsi
senior tag
Magyar Eurosport 1 és 2 stream-et tud valaki?
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Páromnak szüksége lenne S3 mini S view tokra pink színben!
Akinek esetleg van illetve tud olyan boltot ,ahogy lehet venni az kérem tájékoztasson.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #43546 üzenetére
Senki nem ismer ilyen helyet?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laza...
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz Daniel Alves #43555 üzenetére
Mi az ebay-ről vettünk S3-ra, kettőt is. Nagyon bevált, és lényegesen olcsóbb, mint itthon. Igaz, lassabb.
Amúgy az auchan üzletsorán láttam ilyet. Asszem minihez is volt.
-
Daniel Alves
őstag
Tudom az ebayt Viszont hétvégére kellene vagyis jövőhét péntekre
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #43559 üzenetére
szerintem ahol én voltam, ott mintha lett volna pinkben gyári...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
petiwr
senior tag
Valaki nem jár most pesten?
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43556 üzenetére
Tesco, vagy pláza
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- cserép,
- tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/dbtovábbá eladó:
Chieftec CTG-450-80P 450W-os tápegység eladó!
ASUS VW192s monitor eladó! -
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #43564 üzenetére
Próbáltad már valamelyiket vagy ismerős mondta?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dorrme
csendes tag
Kérlek töltsd fel a listát valahová, ahonnan bárki letöltheti ...
[ Módosította: wwhy ]
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43567 üzenetére
Haverom nyomatott már vagy 3-at a tescoban, azóta is fasza mind, nem fakul, nem szürkül, meg semmi.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #43576 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik. Árra rá tudnál kérdezni?
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43578 üzenetére
3ezer volt úgy h az elején egy AC logó, hátul meg a GTA vice city felirat volt. plusz adtak egy fekete pólót ezért az árért. de ez vagy 1,5 éve volt, és azóta is mintha új lenne (Y)
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #43579 üzenetére
3k-ért ez kurva jól hangzik, köszönöm! Jövő héten szerintem benézek valamelyik nap.
-
Ma a zsibin szerintetek nagy piac van?
Csajos kistáskát akar venni,én meg szétnéznék a számtek soron,kellene DDR3-as memória+tápegység.
Esetleg gépház+DVD író,ha lesz valami normális! -
-
Thermaltake
tag
Jelenleg eladó cuccok:
Fogselyem, pc játékok,(Stalker, COD, Kane & Lynch) Versace pulcsi.
-
xuldar
addikt
Eladó DDR2 ram, 12cm-es venti.
Thermaltake: ugyanitt bontott lada, ólba állítható fél disznó, 2 talicska trágya eladó (No offense)
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kickass
őstag
Eladó socket 1155 lap vagy esetleg ha valaki beszámolja egy kicsit komolyabb lapba, hirdetés ITT.
-
Na megjártam a zsibit,sikerült vennem 1GB DDR2 memóriát,meg 16GB pendriveot,és még barátnőm is bevásárolt magának.
Megérte elmenni szerintem,most már legalább össze tudom rakni a 4 magos gépet,és meghirdetem,csak még időt kell rá szakítani hogy összeszereljem valamikor. -
Papaj x
senior tag
Fujitsu Siemens asztali gép - 2*2,33 GHz, 2Gb DDR2, 320Gb - hangszóró
Eladó egy Fujitsu Siemens asztali gép.
Rövid leírás:
- Intel® Core™2 Duo Processor E6550 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
- 320Gb Sata merevlemez
- Sata dvd író
- 2 Gb DDR2 memória
- beépített hangszóróval,
stb.ÁR: 23.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
Papaj x
senior tag
Vásárolnék FullHD-s tv-t. 94cm környékén gondolkodok. Ha valakinek van esetlegesen, akkor jelezze.. (led, plazma nem érdekel; illetve agyonmelegített, s összekókányolt sem..)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Debrecenbe a Vágóhíd utcán van.
Van ott minden ami kellhet,azért zsibi.
Nem olyan nagy mint a Nyíregyi piac,de itt legalább van számtek cucc is.XtremLor : De voltak,a fő sor vége felé volt jó pár hifis,ahogy mindig.
gtamate2 Átlagba 2000ft volt mindenfelé 1GB DDR2 memória,de ahol én vettem,ott lealkudtam 1500-ra mert Igazából DDR3-ast akartam,csak nem volt.A lap meg kezeli a DDR2-t is,mondom ennyiért jó lesz ez is,úgy is eladó sorba lesz a gép,és az új tulaj majd intéz magának olyan ramot ami neki kell!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest