- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Urak, ez a fajta molex kabel mire jo?
[link] -
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #42351 üzenetére
Alaplapi csatinak tűnik. Gondolom kiegészítő,ha a tápon nincsen 2x4 pines, csak 1x4.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GIJoe
addikt
válasz perge666 #42350 üzenetére
" amíg meg nem kaptam a pénzt,addig lerágtam mind a 10 körmöm!"
Ez azért butaság mert a postás v a futár nem adja addig oda a csomagot, amíg az ellenértéket nem rendezik!
Inkább akinek küldted az aggódhatott volna hogy nem 2 db, nagyméretű tégla van a csomagban.
Az előre utalás, sokkal rizikósabb már voltam ez ügyben x2 is rendőrségen jegyzőkönyvet felvenni, a bank tehetetten, ha kisértésű, akkor annyi, ha nagyobb akkor sajnos megélhetési bűnözés áldozata vagy és tanuló pénz...Nekem eleve az gyanús ha vki előre kéri a pénzt, érted te vagy az eladó te szeretnél megválni valamitől, és a vevő szolgáljon ki téged, nekem ez a fura (a posta lassan köpi ki az ellenértéket ez tény, de vannak a futárszolgálatok, ha vki türelmetlen eladó... )
[ Szerkesztve ]
-
Végül is teljesen igazad van,mert ha nem veszik át,akkor csak a feladási díjat buktam,és a csomag jön vissza!
Januárban engem is be akartak húzni 15 000 ft-al egy pesti fas.i,de nem hagytam annyiban,és több mint 2 hónap után vissza kaptam a pénzemet úgy,hogy nem is találkoztunk.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsa
senior tag
Nexus 7-hez OTG kábel van valakinek eladó?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
GIJoe
addikt
válasz perge666 #42359 üzenetére
de érted, visszajön a pakk, - pár ezer Ft, az kit érdekel? (ennyi benne van, kell 1 kis ember ismeret, beszéltél e vele telefonon, értelmes pasas, v vmi óvodás...stb, aki eladó nem kockáztat ennyit hogy megvegyék tőle az ne adjon el.) de ha előre utalsz 20Eet, +semmi nem érkezik vissza... az már ciki
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Azt nem tudjátok, miért van, hogy az Internet Explorer 11 sokkal gyorsabb mint a Firefox (26.0)?
Ez mindenkinél így van, vagy csak nálam? A Firefox-nál várnom kell egy keveset arra, amit az IE azonnal behoz. Mintha fölösleges gondolkozna a FF valamin...
-
-
-
-
mghltm
addikt
válasz zolikaDB #42356 üzenetére
molex y elosztot tudok adni neked
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zolikaDB
veterán
válasz mghltm #42372 üzenetére
(#42361) Gercsa: első generációs Nexus 7-ben az csak root-al megy, ugye tudod?
(#42372) tiborandras: nekem is van valahol, ha jól emlékszem, csak most vidéken vagyok, és kellett volna. Na nem baj, régi táp vissza, majd legközelebb, viszont ha én sem lelem meg, akkor megbeszéljük! -
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
ingyér' elvihető:
20db üres slim cd-tok
2 db betelt Tesco Grundig füzetugyanitt eladó
ÚJ, bontatlan Sandisk micro SD 32gb class 10 UHS-1 eladó (8k)Szeretet ünnepe vagyon, de nekem sikerült belefutnom privátban egy lelkes újonc fórumtársba a tahóbbik fajtából
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz perge666 #42359 üzenetére
Azért szoktam az ilyet úgy küldeni hogy a postaköltséget utalja el és a vételárat a postásnak fizeti.
GIJoe: Igen is számít az a pár ezer forint. Vagy Neked nem? Mert akkor havonta utalhatod a számlámra ha úgy sem számít!
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz diablo1984 #42366 üzenetére
Szerintem mindenki el tudja dönteni mit szeretne használni..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz perge666 #42338 üzenetére
Hobbit-ba majd 3 órán át csak "mentek" és sárkánnyal "játszottak"...s még lesz egy kb 3 órás része amibe megölik...
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
diablo1984
veterán
válasz Bjørgersson #42380 üzenetére
mert parancsnak láttad? mindenki azt használ amit akar, nála a chrome-nak semmi baja!
-
törölt tag
válasz PindurAnna #42384 üzenetére
Szerintem Peter Jackson túl sokat játszott Final Fantasy-kkel, ott szokás a több órás bossfight.
"Menjünk valami nyugodt helyre, lehet van egy téglájuk a házban!"
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Dolgozni?!
Szerintem sokkal többet dolgozok mint az emberek nagy többsége és tényként közöltem.
Sok mindenki könnyen mondja hogy 1-2 ezer ft nem számít de mikor fizetni kell akkor meg visít mintha a fogát húznák...NEM RÁD ÉRTEM de találkoztam személyesen ilyen emberrel nem is eggyel.
Nagyon jól tudom hogy mit jelent mikor csak saját magára számíthat az ember és támogatás nélkül kell megélni és megteremteni a megélhetéshez szükséges feltételeket. Szerintem nem mondhatod hogy "dolgozni kell tudod" hiszen nem is ismersz. De már csak bő két év és ha minden így megy akkor beérik a gyümölcse. Nagyon várom[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
törölt tag
Van egy ilyen motor/kerékpár lezáró láncom, szinte új, nagyon masszív darab, összes kulcsával, ára 5000Ft.
Boldog Karácsonyt!
-
-
petiwr
senior tag
Keresek 80-250 GB ig 2.5" 100/100 vinyót. Illetve hozzá házat, egyben is jó.
-
Witya
tag
Udv!
Egyelore csak erdeklodnek de lenne e valakinek egy 939-es foglalatu AMD 64 x2 4000+ vagy ennel erosebb procija eladosorban?
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
Vegyetek valamit tőlem :[link] Olsóbban adom mint amennyiért hirdetem,csak ne fogják itt a helyet!!
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #42398 üzenetére
ez mitől van?
ne mondd, hogy hiánycikk[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest