- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem
Milyen olcsón lehet kihozni itthonra egy NAS-t, vagy mit, ami torrent klienst is tud futtatni?
Az asztali gépem szinte alig megy, így meg a torrent szükségletek nincsenek kielégítve.
Ezért gondolkozom egy valamiben, ami mehetne egész nap, benne a torrentes HDD-vel. -
adorjant
őstag
válasz fenergie84 #112753 üzenetére
Erre a célra egy usb-s router is alkalmas lehet, kérdés mekkora sávszélt eresztenél rá.
-
fenergie84
addikt
-
adorjant
őstag
válasz fenergie84 #112755 üzenetére
Xiaomi 3G routert tudom ajánlani, erős a hw, olcsó , és módosított szoftverrel megőrülsz, mire képes
-
nagyúr
3 éve egy asus rt-n14u routert használok erre a célra, 10ezerért vettem + az usb külső merevlemez ára. Gyári firmware-el is elég stabil és sokat tud. Sajnos biztonsági frissítések már nemigen jönnek rá, lassan tennem kell vele valamit...
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Üdv.!
Van valakinek 80-100 ezer forint körüli hangprojektora? Meghallgatnám mit képvisel.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
atike
nagyúr
válasz fenergie84 #112757 üzenetére
Nagy igazság.
-
atike
nagyúr
Nagyságrendileg:
A, nas - 15 - 20k ( ) között egy alap, egy komolyabb ennek többszöröse, + a hdd amit beleraksz (sokkal több mindenre lesz jó, mint csak torrentezni)
B router usb porttal - ha a routered alapból ilyen akkor örülés, ha nem akkor kell egy (10-15 körül indul... + külső hdd (szerencsésebb USB3-as porttal szereltnek lennie mind a routernek, mind a vinyónak)
C külön gép a célra (minigép, rasberry, az ami) - ezzel sok mókolás van, itt is sokmindenre lesz még jó...
Ha nem túl sok torrentet seedelsz és töltesz (30 alatt) akkor bármelyik jó. Ha nagy számú torrent van akkor ellenben a routert eléggé meg fogja fogni (belassul).
Részemről az A megoldást javaslom - kicsi, esztétikus, majdhogynem zajtalan és sok egyéb lehetőséged lesz a használatra. Ráadásnak ha okostévéd is van mellé, akkor az (megfelelően beállítva) direktbe le tudja játszani a tartalmat a nasról - azaz még a gépet sem kell bekapcsolni semmire... Mondjuk ekkor célszerű gigabites hálózatnak lennie, de még az sem feltétel ha nem 4K-t akarsz nézni.
Nesze neked megőrülés, milyen "jó" is ha beteg a gyerek... Felkelsz hozzá, de már esély sincs visszafeküdni / visszaaludni...
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Az a cc vegzodesu? :)
Szerintem bármelyik NAS jó erre a célra.
Én 15-ert vettem használtan, két lemezes NAS-t, van rajta gigabites lan, fut rajta a transmission, satöbbi.
Sok torrent egyidejű letöltése azért megizzasztja, olyankor csak nagyon lassan lehet hozzáférni, de a visszatoltes már nem gond. Legalábbis nekem, mert le 120, fel csak 10megabit. Persze korlátozható a letöltés sebesség, néha szoktam is élni vele.Ha venni akarsz egy normálisabb usb külső házat, az sincs ingyen, de a nagyobb kiadás úgyis a bele rakott hdd.
-
Zsoleszhun
addikt
Én egy ilyen Intel mini itx kisgépet használok xpenology nas oprendszerrel kb. 2 éve csak egy hdd kellett bele.
¯\_(ツ)_/¯
-
szasanyi
félisten
Nem próbáltál még mini PC-t? Ha lehetséges nézz meg, próbálj ki egy jót mert csekély, akár ~15-20W fogyasztásával és pici helyigényével, zajtalan működésével jó alternatíva lehet.
-
fenergie84
addikt
Huuhhh srácok, köszönöm a sok választ!
Megvizsgálom amiket ajánlottatok!
Egyébként a cc végükekkel kapcsolatos a megmozdulásom.
HDDm van egyébként, hajlok a NAS felé, de azért a többit is meglesem -
tahepa
senior tag
Vegyetek Xiamiaút !
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
A 2015-ös adóévről szóló bevallásomat elgórtam valahova, és most szükségem van rá. Akkor még nem volt ügyfélkapum, postán küldtem. Van arra mód, hogy kapjak belőle egy példányt?
Üdv. PetiBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
SOAD19
addikt
válasz tahepa #112772 üzenetére
Én is gondolkozok az MIA1-esben, és az B20-as is. Itt van róla az itteni teszt, amiben igencsak jónak ítéltetett. Less rá, hátha mégis megtetszik, hátha jó lehet Neked, és ezáltal spórolhatsz egy kis pénzt:
[link]Ami engem kissé mégis eltántorít tőle az az, hogy kamerában, jóval jobbhoz vagyok szokva, erős visszaesés lenne, illetve a mérete, ami 1 "-lal nagyobb lenne, mint a mostani. 5"-osban jobban tetszene.
[ Szerkesztve ]
-
Od!3
tag
Sziasztok!
Keresnék Debrecen és környékén működőképes eladó LGA 1366 foglalatos alaplapot X58-as chipsettel vállalható áron. Bárkinek van eladó vagy tud ilyenről, ne tartsa magában.
Köszi
ASUS M5A99X EVO R2.0, AMD FX 6300 (1,26V 4,2 Ghz), Arctic Freezer Xtreme R2.0 borda+2x(12cm) Noiseblocker BlackSilent XLP, 16GB DDR3 HyperX Blue (1866Mhz), GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB, Be Quiet! Pure Power 9 500W, 1TB Seagate HDD (7200RPM)
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoleszhun #112776 üzenetére
A "Fotók, videók mobillal" topikban nézegettem, és tényleg korrekt képeket készítenek vele a userek, de azért gépen visszanézve full méretben már, azért már más a leányzó fekvése. Majd meglátom, lehet, majd benézek a MM-ba megfogdosni. De, lehet húzok még egy darabig a vételt, bár már szívesen lecserélném a mostani telefonomat, mert egyre több gond van vele, és ugyebár a windows is bedobta a lepedőt mobil fronton...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Nem olyan gyakori az
Érdemes az aprót nézegetni, mert elég hamar felszívódnak ezek a lapok.
Ha rám hallgatsz Gigabyte-ot nem veszel. Azok döglenek a legkorábban. ASUS."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mghltm #112780 üzenetére
Ugyanaz szinte.
Asus P6X58D-E
W3680 (unlocked 6 magos Xeon, gyakorlatilag 980X)
24GB ram.Egyedül az M2 foglalatok hiányát sajnálom, mert így dugig vannak a PCI-E slotok, meg bootolni sem lehet róluk, illetve lehet, de nem egyszerű.
De van tartalékban egy ilyen valami is:
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mghltm
addikt
válasz Laraxior #112781 üzenetére
lehet a korral hulyulok meg, de a majd 10 eves platform nekem meg teljesen jo. anno a core2 es corei cuccokkal az intel nagyon lelepte az amd-t, csak mostanra jottek fel a ryzen procikkal, amik valoban kivaloak
vegre.W3680 - egy ilyenre faj a fogam, az unlocked xeon meg nem volt meg
unnepnapokon eloveszem megsimogatni allatkat: sr2, 2 x 5680, 96g ecc
m.2 nvme villamgyors, de melegednek rendesen, ajanlott valamilyen hutes. 4 x 128 / 256 sata3 raid0 szinten gyors es jobbak a hofokok.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van esetleg tapasztalata valakinek edény/edénykészlettel kapcsolatban?
Ezt néztem ki de nem tudom milyen minőségű lehet (vagyis sejtem). Indukciós főzőlapra kellene. Van pár edényünk zománcozott de ha legkisebbre veszem a "hevítést" akkor is könnyen leég benne minden. Kerámiára tökéletesek voltak.
Esetleg ajánlhattok bevált lábosokat 4L től felfele kellene vagy 2-3 darab 2-3L-ből 1-1 is elég lenne.
20cm-es a főzőlap.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
válasz dewil666 #112785 üzenetére
indukciósnál kell hogy legyen az aljában mágnesezhető réteg, nem a bevonat számít
ára alapján nem tűnik nagy eresztésnek a készlet, egy normális minőségű indukcióson hasznható edény darabja 5-7e FtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #112786 üzenetére
Nekem van forditott tapasztalatom, mert amin nics az is megy. De nem mind, ebből kifolyólag nem tudom, hogy miért nem, vagy miért igen.
Van 5 tefál seprenyő, 2 talpas, 3 nem, de a 3ből 2 megy, 1 nem."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #112787 üzenetére
gondolom valamelyik alu
az hogy melegíti egy dolog, a normális minőségű főzéshez kell a megfelelően rétegzett alj, nem elég hogy mágnesezhető, az a fontos, melyik rétege azaz egész egyszerűtől az egész bonyolultig vannak változatok (árban is)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz Zola007 #112786 üzenetére
Tudom.
Nekem is van olyan edény ami indukciósra való (mágnesezhető, pöttyös az alja is az indukció jel is benne van és nem működik rajta).
Az a baj hogy a sima zománcozottnak nagyon vékony az alja és nem egyenletesen oszlik el a hő ezért odakozmál, leragad az étel.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
rayoliviero
veterán
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Keresek angol tanárt 1 fő felnőtt oktatására. Munkaidő után, vagy hétvégén. Várom a tippeket.
-
birq
tag
Sziasztok!
Keresek 4GB DDR4 ramot, valamint továbbra is eladnék kriptopénzt, vagy a legjobb lenne a ramot kriptóért venni minden megoldás érdekel.
üdv: Attila
-
Salex1
őstag
-
tibbike01
őstag
Debrecenbe hol tudok jó matracot venni jó áron?
-
Shokkolo
addikt
válasz mghltm #112783 üzenetére
láttam, de szerencsére emailben elértem.
Pontosan nem tudom mi történt, elvileg "IP egyezés"
Az igazságot meg csak a moderátorok és ő tudják...Ha minden igaz megoldódik az üzletünk. (kopp-kopp-kopp)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zola007
veterán
válasz tibbike01 #112795 üzenetére
Bármelyik számítógépen
Itt max a Kikolban éril meg megrendelniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
stb123
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest