- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Laraxior
titán
válasz 7Sony7 #112601 üzenetére
A tápot csak két félig becsavart csavar tartotta, a VGA be se volt csavarozva, a hűtő is gondolom akkor ugyanígy volt rögzítve, gyakorlatilag sehogy.
Egyébként itt van a srác pH!-n már, elvileg hamarosan indítja a cuccot, hogy üzemképes-e, mert volt már gond is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
schulc99
aktív tag
Üdv!
Skype-on a beszélgetéseket hogyan lehet lementeni? A szöveges üzenetváltásokra gondolok.
Hiába keresem az új verzióhoz nem találok infót, csak a régiekhez.Ezeket továbbra is keresem. [link]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
-
törölt tag
Korábban többen is megosztottak privát beszélgetéseket "üzlettel kapcsolatban". Most én is tapasztalom sokadszorra a bunkóságot.
Itt fórumon kiírja a jóember,hogy xy terméket keres,akinek van az keresse meg stb.
Írok neki privátot,válaszol is,azzal nincs baj. A problémám ott kezdődik,hogy köszönni nuku. Mondom oké,de a válaszomra (ár,hol mikor tudom átadni) semmi reakció.
Paraszt van a javából eme környéken. Gondolom a keze szakadt volna ki tőből,ha annyit ír a gy@kér hogy pl köszi nem. -
nagyúr
Eladó egy TP-LINK TL-WA850RE N300 300Mbps vezeték nélküli hatótávnövelő ( range extender )-már nincs rá szükségem,ha valakinek épp kellene ilyen,írjon PM-et.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Eladó a gyári HP 4 magos konfigom:
HP DC7800CMT:
- Intel Core2Quad Q8200(4 magos proci)
- 4x2Gb DDR2 800
- integrált intel vga(PCI-e csatlakozó van, vga-val bővíthető)
- 250Gb sata HDD
- DVD író
- Gyári HP ház+alaplap+táp
- előlapi kártyaolvasó
- beépített hangszóróHibátlan, gyors és halk működésű, kipróbálható, tesztelhető nálam(vételi szándék esetén házhoz is tudom vinni, megegyezés szerint),de 3 nap garit vállalok a hibátlan működésre!
Ár: 27e Ft, 2 magos Core2Duo E8300-as procival és 2x2gb rammal 20e ft!
Van hozzá 19"-os HP 1902-es monitorom(kép a hozzászólások között, 4:3-as képarány, 1280x1024-es felbontás) is +5e Ft-ért(képén van egy ujjbegynyi folt, de szinte fotózhatatlan), így már komplett gép!Eladó továbbá Intel® Pentium® Processor P6200 mobile processzor, hibátlan állapotú, integrált Intel HD grafikus maggal! - 1200 Ft
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Eladó a következő gép.
Asock H81M-HDS - hátlap nincs
I5 4570TE proci
2x8Gb ddr3 1333
Kingsotne V300 120Gb SSD 100/100%
Hitachi 4Tb, 170 nap, 100/100%
Új, 3 év garis Asus 1050 TI 4Gb
Bitfenix Phenom M White - új
FSP 350WHolnap hirdetésben lesz, akit addig érdekel, privátban keressen.
Ár:199.900 HUF
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #112601 üzenetére
Anno azért mi is próbáltunk maradandót alkotni
Aznap a fél sípálya ezen röhögött A hüttéből sorba jöttek a lányok vele fotózkodniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
A héten eladásra kínálok egy komplett gépet, az alábbi paraméterekkel:Intel Xeon E5420 (4 x 2,5 GHz / 12 MB / 1333 MHz)
Foxconn G41 alaplap (S775 / DDR3 / PCI-e)
2 x 4 GB DDR3 1333 MHz Kingston memória
500 GB Samsung Sata2 100 / 100
AMD Radeon HD6570 1 GB videokártya
álló fekete - szürke ATX ház
300W Delta tápegység
DVD-RWÁra: 37.000 Ft
Kérhető 250 GB-os Sata2 HDD-vel, HD4670 videokártyával 33.000 Ft-ért.
Vagy 2 TB-os HDD-vel HD6570 videokártyával 45.000 Ft-ért.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
nagyúr
válasz Borosz #112618 üzenetére
Biztos csak én vagyok rettenetesen naiv és jóhiszemű, de simán el tudom képzelni, hogy a "7"-et "1"-nek látta, aki a számokat gépeli (előbb írt, mint a csaj felolvasta volna a számot), és utána véletlenül tényleg kijött a 21 is. Az élet néha hihetetlen véletleneket tud produkálni.
-
rayoliviero
veterán
-
Laraxior
titán
Szeretnék egy kis helpet.
A helyzet az lenne, hogy vettem egy alaplapot, és nem igazán azt kaptam amit akartam. Illetve csak részben. Megegyeztem az eladóval, hogy marad a cucc, csak redukáljuk az árat.
10k-t küldene vissza, csakhogy a zsidó bank mindezt 4k-ért tenné. PayPalja nincsen.
Ezért kellene egy segítőkész emberke, ahova elutalhatja a lóvét, és ha megérkezett, akkor elküldené nekem PayPalon.
Magyarul PayPallal rendelkező embert keresek, akinek van 2 perce a megmozdulásra.
Lehetőleg ne frissen regisztrált legyen az illető"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bobace
addikt
-
-
Laraxior
titán
válasz ViragL #112625 üzenetére
comdirect. Minden tranzakció ingyenes, készpénzfelvétel, utalások, stb...
(#112624) bobace: Küldött CPU-Z screent, azon rajta is volt a "hiba" csak nem vettem észre,ezért nem feltétlenül csak az ő hibája, látnom kellett volna nekem is. Nem olyan egetverő probléma, de az értékét csökkenti a cuccnak. Mivel már vásároltam tőle, ezért nem akarom különösebben megszivatni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis mpl.
Mit lehet tenni (érdemes-e), ha az 1 napos időgarantált csomagok kiszállitása mégsem egy nap.?
Már nagyon sokadik eset, s elég bosszantó gyakorta. (nyilván nem az az egy nap plusszban, de akkor...)
Nyilván nem azt a megoldást várom, hogy ne posta..
Gyakran egy logisztikai központon kellene átmennie, s ez sem sikerül nekik időben.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #112628 üzenetére
tudtommal már nincs 1 napos időgarantált, csak "megpróbálják" 1 napon belül kézbesíteni (valami 92% statisztikai valószínűséggel takaróznak)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #112623 üzenetére
Megoldva.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gps76
őstag
válasz Papaj x #112628 üzenetére
Én mindig a vaterafutár oldalon töltöm ki a csomagot, még egyszer se volt hogy 1 napnál több lenne a szállítás, még az ország másik pontjára is. Itt a Víztorony utcán feladom max. délután 3-ig,6-7 körül feldolgozzák a központban, este már úton van Pest felé, éjfél körül feldolgozzák és hajnalban már úton van akárhová, reggel meg viszik ki a futárok.
-
Bjørgersson
félisten
A Cinema Citybe mennyire lehet pl. chipset bevinni hátizsákban?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lamiki
senior tag
válasz gps76 #112631 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Vaterafutárról rendelve minden csomagom odaért eddig még másnapra (még karácsony előtt is), és ráadásul még olcsóbb is mintha a postán csak simán feladod. Persze kell hozzá egy nyomtató kinyomtatni a feladási papírt.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
dr600
tag
Szevasztok kis help.
adott egy win7 telepitő DVD. eből hogyan tudok butolható pendrive-ot csinálni.
ISO-bol tudom hogyan kellene de hát ugye ez már nem az.
aki tud segitsen.
köszönöm előre is.
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bul07
nagyúr
válasz Chesterfield #112582 üzenetére
Van ám videó is az alkotásról 0:07-nél csinálják csak ugye gyorsított felvétel alig 1másodperc a videón és 1:00 jön a megsemmisítő brigád
(#112632) svensson
Jelezhetnéd hogy melyik filmre és mikkor ülsz be hogy elehessen kerülni azt az időpontot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz Bjørgersson #112632 üzenetére
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gergom91
tag
válasz Bjørgersson #112632 üzenetére
Bevinni nem nehéz, sose nézték át még a táskánkat. Viszont a chipset pont nem ajánlom, mert ott úgy tudom semmilyen zacskós cuccot nem kapni, nem tudom ha film közben észre veszik akkor szólnak-e, de mondjuk ha pont mellettem kezdene el valaki egy chipses zacskóval csörögni film közben,lehet én szólnék mozis kollegának...
Üdítőt vittem már be én is, nevetséges áron adják azt a vizezett pepsi nevű löttyöt, azt még meg is értem ha valaki sajátot visz[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Grumpy Cat Has Earned Her Owner Nearly $100 Million In Just 2 Years
Interview with Ben Lashes, the Meme Agent
nem mai cikkek, de rámutatnak arra, hogy milyen "értékek" felé halad a világ
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
-
Sanki
addikt
Eladó egy UV lámpa.
-
Bjørgersson
félisten
válasz gergom91 #112643 üzenetére
Pont ezért vinnék chipset, mert moziban nem kapni, a popcornt meg nem szeretem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #112649 üzenetére
Javaslok valami hengerdobozos chipset, sokkal halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest