- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Itt senki (legalabbis profin) 1+ eve enis pestre kuldtem fel egy kartyat. Van itt a ph. n egy profi csapat sajat topikjuk van. A koltsegek ugy neztek ki akkor hogy 3k a reball ha nem lesz jo a vga (tesztelik termeszetesen) es 10k ha mukodni fog rendesen. Nyilvan + szallitasi koltseg oda vissza.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Én nem adnék értük egy fillért se. Ahogy látom, ennél éppen meghagyták a triple-channelt, de a CPU körül érdemes körbenézni.
Így néznek ki:
Napi kétszer figyeld a hardveraprót. Aztán ha eléggé szerencsés vagy, akkor lesz olyan 20k körül értelmes alaplap. Esetleg javaslom még a félkonfigoknál. Én is onnan vettem az enyémet. 42 pénzért volt hirdetve, hűtővel, dobozos procival, alaplappal, ramokkal, stb... Vicc összeg volt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest