- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Hmm ladak ara kezd csokkenni. Kar, hogy az elejen vettem
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #72202 üzenetére
ugyanezt tettem meg én is aztán még mérlegelek, hogy így hagyjam e vagy cseréljem Astralisra
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Mezcal
addikt
Megvettem leárazva és nem engedi lerakni a tippeket. Mi a franc van?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bepken
veterán
válasz Mezcal #72204 üzenetére
bocsi, de nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem: megvetted, de aktiváltad is a passt?
komolyra fordítva, tényleg nem szabadna, hogy probléma legyen. még bőven van idő tippelni. ír ki valamit?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Mezcal
addikt
Na, most jó, ennyi ideig frissítette az oldalt, vagy mi.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bepken
veterán
Srácok! szerintetek Liquid vagy Astralis? csak mert szerintem most mindkettő alulteljesített eddigi meccseken, épp ezért nem tudok dönteni...
-
apollo12
veterán
heló 2560x1080 ban játszom és olyan érzésem van mintha darabos lenne a kép , mi lehet baja
ryzen 2700, gtx 1080, LG 34UC79G-B
-
Zomb€€
őstag
válasz apollo12 #72213 üzenetére
A motornak van egy ismert hibája, 16:9 arány fölött bizonyos poziból bizonyos poziba nézve FPS droppok (~40-50%) fordulnak elő. Én 32:9; 21:9-ben tudtam reprodukálni, fullHD-ban elmúlik.
Redditen is próbáltam utána menni, de folyamat törlik az ilyen jellegű postot, mert sért valami alapelvet ( ).
Egy srácnak múltkor fennmaradt valahogy, onnan tudom, hogy ez létező issue.Annyit tudsz tenni, hogy elviseled a blackbart és fullHD-ban játszol.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zomb€€
őstag
válasz Zomb€€ #72217 üzenetére
Meg is találtam a képeket:
2560*1080
OK:
https://i.imgur.com/T6mi6bf.jpgNot OK:
https://i.imgur.com/WpaGe9o.jpg3840*1080
OK:
https://i.imgur.com/WG1ZjD2.jpgNot OK:
https://i.imgur.com/c0EGyE2.jpgKonkrétan ha mozdulsz egy egységet, lefelezi az FPS-t, és ez baszottul megtöri a játékot.
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #72202 üzenetére
bakker...hát..akkor erről ennyit... (bár én győztesnek az Astralist tettem végül )
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Hát igen, erre mondják azt, hogy : ezt most be##optad...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
scope2007
addikt
válasz LendvaiFeri1 #72220 üzenetére
Ahh micsoda eredmények xd
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
őstag
Nah nyert a 2:0-ra az Astralis az NRG ellen, így mennek a döntőbe.Azzal együtt hogy nyertek is, valamiért profibbnak és összerakottabbnak tűnik az Astralis szinte mindegyik csapatnál.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
lemusz
addikt
válasz DrTechnoid #72225 üzenetére
Ezzel a major győzelemmel kétség kívül ők lesznek a legsikeresebb csgo csapat. Össz megnyert majorok, sorozatban megnyert majorok... mindenben felülmúlják a régi fnatic éra sikerét. Unalmas ez már btw.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72226 üzenetére
vicces volt hallani, ahogy meccs végén a caster srácok is erről beszélgetnek mármint évről évre arról kell közvetíteniük, hogy az Astralis mennyire összeszedettebb csapat az összes többinél. nem feltétlenül rossz dolog ez, bár nyilván sokkal izgalmasabb látni, ahogy mondjuk egy ENCE féle csapat lezúzza a nagyokat. - valamiért idén nekik nem jött össze...illetve nyilván az nincs meg, ami az Astralisnál igen: összeszedettség.
-
lemusz
addikt
válasz bepken #72227 üzenetére
Minden bizonnyal elfelejtetted, hogy az előző major is "idén" volt. Még hogy nem jött össze nekik... hahahhha easy 2. hely, utána easy legenda státusz, mindeközben egy valag lóvé mindenhonnan, meg lanos top3 helyezések, fix hltv top5, nem tudom hova gondolsz ennél többet egy ilyen kis nemzeti csapatnál...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #72228 üzenetére
értem, amit mondasz, de nem erre gondoltam. persze, hogy nagy teljesítmény! én drukkoltam is nekik, egészen konkrétan őket vártam a döntőbe de egy 3-0 továbbjutás után valami csak történt, hogy rögtön a következő meccsen kikaptak.
látszik az, hogy rohadt sokat készültek, becsülettel bemagolták az összes csapat összes játékosának legapróbb mozdulatát is. le a kalappal, tényleg!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Serpiko
addikt
Hány órakor lesz a döntő?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
vzsryl
nagyúr
-
senior tag
Új CS:GO retakes szervereket indított a Honvéd Esport:
connect 193.39.12.31:27035
connect 193.39.12.31:27036A közösségi szerverkeresőben a honved, legion, vagy retakes keresőszavakra is könnyen megtalálható. Érdemes hozzáadni a kedvencekhez, hogy még a felcsatlakozás előtt lásd melyik szerveren mennyien vannak, így azt is, ha valamelyik épp tele van.
Forrás: KODIAK Discord
-
Serpiko
addikt
Eszméletlen milyen hangulat van már most az elején az arénàban.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
vendingo
veterán
Baromira nem értem ezt a játékot, hogy miért rúgnak ki folyton?
Top játékos vagyok match-en, vezetünk, de az utsó ellenfelet nem ölöm meg, úgy, hogy az ellenséges csapat 60%-át én öltem meg, erre kirúgnak. Most is top playerként utolsó körben meghaltam a játék elején, erre kiszavaznak. Ennyi retardáltat. Az idegesít, hogy 1/10-es hülyegyerekek indítják a szavazást, a sok hülye meg automatikusan nyomja az F1-et.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz LendvaiFeri1 #72241 üzenetére
Asszem 18-as vagyok, Prime megvan.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Serpiko #72243 üzenetére
Haverok... Belép egy srác, kapásból szavazást indít, kirúgnak egy embert, jön a haverja, majdnem ugyanolyan névvel, újabb szavazás... ez megy, amíg csak a haverjaival nem játszik. Végül már annyi haverjával nyomja, hogy könnyedén kiszavaznak akárkit.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
lemusz
addikt
-
bepken
veterán
na és akkor most, hogy megvolt az örömködés, jöhet a lényeg: ki milyen ládára váltotta be a zsetonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest