- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
De így a steamoldalát hozza már csak fel, ahol már tudtam küldeni reportot...
mate3553: http://steamcommunity.com/profiles/76561198118292696/
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Tegnap tűnt fel amikor éppen kiégettek minket infin, hogy a csapatnevet írta a ct vagy t helyett.
Most gyorsan visszanéztem egy meccset és tényleg:Na nem mintha valódi csapat lenne, de attól még poénnak jó.
-
Arkennys
addikt
Azért mondom, nekem ami AK-m lett az mind jungle spray, de azokat craftltam hulladékokból. Elvileg amim most van harctéren tesztelt, de az ugyanilyen minőségű másikamhoz képest ami volt ezen nincs is sérülés, ami érdekes
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Arkennys #4810 üzenetére
Mit értetek "kraftolás" alatt?
Egyébként haveromnak dobott nemrégiben egy fekete laminált Ak-t, olyanra fáj a fogam. A mostani egy jungle spray, háború tépázta. Azt azért hozzá tenném, hogy így jobban tetszik, mint az új
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Slystyle
őstag
válasz pr1mzejEE #4816 üzenetére
A játékban, ha belépsz az inventory-dba, akkor ott van egy Trade Up Contract. Ha van 10db ugyanolyan kollekcióból és minőségből (kék, piros, lila stb) származó skin-ed, akkor lehet craft-olni egyetlen nagyobb minőségűt, amit persze random választ ki a gép, hogy melyik legyen.
Pl.: Van 10db AK47 Predator-od, akkor craft után a következőből kapod majd valamelyiket: Sawed-Off Copper, Aug Copperhead, AWP Snake Camo.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Már jó másfél éve játszok a CS:GO-val. Most viszont egy olyan problémával találkoztam hogy kidobál versengőböl azzal az indokkal,hogy: a cs.go exe fáj leállt. Újraraktam az egész rendszert, gondolván hogy sok szemét volt a gépemen és nem tudta kezelni a játékot. játszottam is vele két napot és ma újra elkezdte max 2 kört tudok menni versengőbe!!!! Pubon semmi gond nélkül gamelek. arra is gondoltam hogy talán a skinek miatt nem megy a játék? de skinekkel is egy jó ideje játszom és eddig nem volt probléma. Azt is feltételezték a clan társaim hogy rossz meghajtón van mert én a D meghajtót használom és állítólag a C meghajtón fut jól. Fontos lenne a gyors válasz pls versenyekre gyakorlunk!!!!!
Válaszaitokat előre is köszönöm!!! -
romero28
senior tag
ha letöltök egy meccset , abban hogyan lehet navigálni pont a vége felé lenne ami érdekelne , de gőzöm nincs hogyan tekerhetném odáig . a bill beosztásban semmit sem találtam erről
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Gondoltam nyomok pár könnyed meccset. Lazulás office-on meg assaulton.
3 pálya ment le így....
A röhejes, hogy elsőt még így is megnyertem, aztán másodiknál elszívtam egy cigit, majd mire visszaértem már a 3. pálya volt és még mindig ugyan az a felállás....
Gondoltam szavaztatok egyet, de 6-1-re leszavazták
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
azért az is milyen már amikor deathmatchről rúgnak ki p250 gyakorlás közben ...
-
Lmh
őstag
Mikor lesz megint akciós a csgo? Tudom most volt, baromira lemaradtam róla, nem tudom hogyan. Itt sem említette senki, vagy nemtom :S
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Mate
nagyúr
"renard:
helló.
megvettem akcióban a játékot, eddig nagyon tetszik, régen sokat toltam 1.6-al.""Rison77
Nem terveztem, de erősen gondolkodok a játék beszerzésén így akciósan.""csubakka2141
Sziasztok! Előbb vettem meg ezt a játékot steamen, mivel akciós volt és amúgy is szeretem a CS-t."
"mate3553
Nem is baj, hogy most nem játszunk amúgy. Annyi idióta jelent meg az akció következtében.... "
"Hun Mallior
Én is a mostani akción szereztem be, eddig csak 1.6 volt... de egy biztos.....hol a flashlight és a spray? xD folyton nyomom a gombjait...."
Ja, tényleg nem említette senki
Amúgy tuti lesz karácsonyi akcióban is, úgyhogy beszerezheted majd. Várd majd meg a -75%-ot.
-
Lmh
őstag
hehe, annyira számítottam egy ilyen kommentre xD ez mikor volt és mennyi volt akkor?
Dav3: ÚÚÚ xmas sale, az tuti jó lesz, nagyon várom, köszi az infót!
Várható -75% most xmas sale alatt amugy? Mmint hogy érted, h várjam meg? nem annyiról fog indulni alapból vagy mifene ?[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Slystyle
őstag
Naponta szokott változni a játékok és azoknak leárazásuk. Tehát lehet a CS:GO első nap csak egy 25%-al indul, aztán lehet másnap már nem lesz leakcióval, majd harmadnap lehet kap egy 50%-ot, majd negyednap pedig egy 75%-ot.
Így működik minden játékkal kb. Steam Sale-eken. Persze nem ennyire kiszámíthatóan, de érdemes sokszor várni. -
Lmh
őstag
válasz Slystyle #4834 üzenetére
Ó basszus. Érzem, hogy meg fogom szívni xD Tehát gondolom arra sincs garancia, hogy egyáltalán vmikor lesz -75%.... lehet, hogy csak 25% lesz vagy csak max 50%
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
50%-os akció 100%, hogy lesz.
-75%-os akció 95%, hogy lesz.Magasabb nem várható.
Valve-nak már nem CS eladásából van pénze, hanem utána marketen való kereskedésekből, illetve abból, hogy cs-hez muszáj ügye a steam és könnyen rákattan az ember.
Így ők akkor járnak jól, ha szinte ingyen odaadják a játékot és tömegek játszanak vele.
-
Coccolino_O
őstag
"Valve-nak már nem CS eladásából van pénze, hanem utána marketen való kereskedésekből, illetve abból, hogy cs-hez muszáj ügye a steam és könnyen rákattan az ember."
Merem remélni, hogy a GO nem fog a TF2 sorsára jutni. A profitéhségükkel tulajdonképpen teljesen kinyírták azt a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #4837 üzenetére
Hát adja az ég hogy nem lesz f2p belőle. Ettől tartok jó ideje.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #4844 üzenetére
Érdekel az bárkit is valve-nal?
Csalók szaporodtak meg rohadtul ezzel a -75%-al is. Mondjuk nem zavar, mert parkolópályán van nálam CS. Majd 1-2 hónap múlva visszatérek, addigra kihalnak.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Ne hidd Csalók mindig voltak és lesznek is. Ezek az akciók csak arra jók hogy a csalók feltankoljanak a CS-ből. Banolják az accját? ott van 20 másik CS, jön a következő, legközelebb majd okosabban fogja használni a WH-t. Rengeteg csaló van aki okosan használja a dolgokat, hogy ne lehessen egyértelműen rábizonyítani. Elég ha csak 1-2 kulcs pillanatot hoz le velük és már is az ő oldalukra borul a meccs.
Az az érdekes hogy a d2kx csávó aki 14-6 -nál betolta az atom aimját még mindig nincs banolva. Úgy látszik már az overwatch sem megbízható.
-
betegphiu
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
Hy köszi a válaszod ezzel nem is lenne semmi gond. csak már sokat öltem skinekbe cs:gon belül és nem igen szeretnék megválni tőlük de tudod én már jó ideje skinekkel játszok és eddig semmi nem volt olyat is mondtak hogy esetleg a steam hibája. ugyanis mikor leáll a steam küld egy hiba üzenetet: hogy a steam CS:GO szerverei jelenleg túlterheltek nem tudjuk teljesíteni kérését és ebből adódóan következtetek arra hogy a valve-illetve a steam hibája.
-
Mate
nagyúr
válasz GEPESZ66 #4849 üzenetére
A skineket amit megvettél külön be kell tenni játékon belül is. Ha játékban kiszeded, attól még megmarad steam raktáradban a skin.
De semmi köze hozzá a fagyásnak.
Tedd újra a steam-et és a CS-t. Ha nem oldja meg problémát, rakd fel beta steam-et.update: steam/könyvtár/CS/tulajdonságok/helyi fájlok/játékfájlok épségének ellenőrzése....
Szerintem erre gondolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs