- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Ez akkor így tényleg nem a csalók kiszűréséről, hanem az operation kötelező megvásárlásáról szól. Ha megvan az operation 3 óra alatt simán feljuthatsz 3-as rangig. Ha csalsz, akkor gondolom még gyorsabban...
[szerk] Ja nem, mert van valami eltiltás dolog asszem ezeknél a ranglépéseknél is. Tehát a játékidők stimelnek, csak összesen több idő kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Tehát van egy smurf accod is. Hát pont te miattad is lett ez létrehozva akkor.
Én 1 accon játszok, de nem emlékszem, hogy valaha nem engedett volna játszani mm-et...1 nap alatt meglett a lvl3. Változtattak valamit, vagy az első kettő level gyorsan megvan?
Nekem olyan volt, hogy az első level 1 meccs volt szinte, következőben már fejlődtem.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz ReSeTer #37352 üzenetére
Három accom van, már mindhárom sas, kettő azért lett véve, hogy haverokat húzzak vele. Most, hogy egy rankon van az összes már nem nagy érvágás ez a rank rendszer, de idegesítő a tudat, hogy így oldották meg. Nekem miért kell felrántanom magam level 3-ra, mielőtt elmennék játszani? Miért nem csak az operation kiadása után létrehozott accocra vonatkozik ez?
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Figyelj, én elhiszem, hogy "haverokkal húzzak" jó kifogás, de attól még smurf accok azok smurf accok maradnak amíg nem lettek azok is sasok, szívtak miattad a kisebb rangosok rendesen.
Ha csak 1 accal játszottál volna, akkor 1 nap alatt meg lett volna a lvl3, és nem lenne gond az mm.
De pont ez a lényege. Hogy a smurf accok tulajdonosait szívassa. Vagy ha nem tetszik nekik, akkor vegyék meg a dlc-t.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Én annak örülök, hogy nem csak ezekkel az idegesítő küldetésekkel lehet XP-t szerezni, egy jó competitive eredménnyel van amikor már egy fél szintet tudsz lépni. A küldetésekért kapható 2-300XP bónusz nem olyan jelentős, hogy megérje vele fél órákat szenvedni mikor egy jó versengő meccs után kaphatsz 2000-et is 1 óra alatt.
Viszont irritáló kicsit, hogy így nyáron amikor sok embernek van jobb dolga is, rá van kényszerítve, hogy játsszon különben akkor sem fog tudni ha épp kedve támadna.
Legnagyobb szívatás az lett volna ha csak küldetésekkel lehetne XP-t szerezni.
Engem ezek a küldetések nem szórakoztatnak, csak hátráltatnak és idegesítenek. Ölj 30 ember olyan fegyverrel amit utálsz. Jó nem mondom, van 1-2 érdekesnek tűnő, de ritka. -
eLit-MiLan
őstag
-
törölt tag
válasz lemusz #37341 üzenetére
helóóó
Régóta keresek egy darálót ami nem hal ki évente mikor jön az új rész. nemsokat tudok a játékról de mintha az a benyomásom lenne, hogy régi de tartós darab.
Honnét a sikere egyébként ?COD-ok BF-ek nekem valahogy nem győztek meg. nem vagyok grafika mániás, szóval ahogy a twitchen néztem ma, jó hangulatú kis játék.
Emberek elviszik magukat ilyen nagy fegyvervásárlós költekezéssel? Pénz betétel nélkül is lehet azért labdába rúgni ?
-
SRII
őstag
Most,hogy szó esett az egyéni rangról , egy kérdés a fontos, vajon örökös vagy csak a pass végéig tart?
más:
rohadtul nem tetszik amerre megy a játék, a pass szar, az új skinek,hogy is mondjam...nem tetszetősek, az új pályák siralmasak... ...és erőltetik,hogy játssz(pl: rank 3)lopikulát smurf miatt....
majd emelik a rangot, ezzel erőltetik ,hogy játék elé ülj.
Június: rang 3= MM
Július: rang 6= MM
Augusztus: rang 9= MM
stb stb...[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
törölt tag
(#37360) htc07
(#37361) MurdRokay
-
maximilian4
addikt
válasz zkas90 #37343 üzenetére
Jó dolog, hogy vissza akarják szorítani a csalások mértékét, és van is hova. Viszont a megvalósítás sz*r. Ezzel a "hármas rangot eléred aztán mehetsz" játékkal nem igazán érnek el semmit, elhanyagolható a prevencionális értéke, tehát nem igazán bír visszasztartó erővel.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
szebe
addikt
"Miért nem csak az operation kiadása után létrehozott accocra vonatkozik ez? "
Mert akkor menne tovább az a trend, hogy a 4 meg 5 digites régi acc-ot megveszik csalni...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
zkas90
senior tag
válasz maximilian4 #37365 üzenetére
Idővel felemelik 10-15re és voila.
-
Mezcal
addikt
[link]
Jó lenne kitalálni valamit a smurfok ellen is...Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
válasz maximilian4 #37372 üzenetére
Faceit.
-
maximilian4
addikt
válasz #65537792 #37373 üzenetére
Most ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Nem tudom te mit szólnál hozzá, ha megvennéd a játékot, szeretnél játszani, de több száz óráig nem tudsz mixelni, és ahhoz, hogy mixeljél máshova be kell regisztrálnod meg a fene tudja, esetleg még havonta fizetned is kell.
Egy csomóan azt se tudják miaz, egy csomónak meg kényelmesebb a játékba épített versengő.
És lássuk be a játékosok nagy része azt is használja.
Nekem 900 órám van és még nem használtam rajta kívül mást.(Ja és nem érdekel hogy a global elitek meg a profi játékosok hol játszanak, normál halandó embernek nincs havi 300 órája a gép előtt ülni.)
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
szebe
addikt
Jó lesz az ICL [link]
Végre csinál valamit a Valve a smurfök, meg a 0 órás csalók ellen, erre megy a lázadás...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
sss
őstag
Ha versengőben összeszedünk 10 embert, akkor tudjuk ellenük tolni? Vagy ez nem így megy? Kellene hozzá saját szerver?
-
maathe
senior tag
válasz maximilian4 #37375 üzenetére
Nyilván több száz óra alatt lesz meg a rank 3 Remélem a jövőben még emelni is fogják a szükséges szintet.
Aki meg most kezdte, arra ráfér a gyakorlás mielőtt MM-ezni indul. Én kb. 200 óra után kezdtem neki annak ellenére, hogy 2006 óta 1.6-ozom. -
maximilian4
addikt
válasz maathe #37381 üzenetére
Olvass már vissza..!
Írták, hogy idővel 10-15. rankra emelik. De ez nagyon sok szempontból butaság lenne..Másik meg, hogy ne magadból induljál ki. Barátom most kezdte a cs go-t, előtte 1,6, source és neki nem volt szüksége sok gyakorlásra. Most 200 órája van és úgy nyomja mint én 900 órával.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maathe
senior tag
-
Redneck
nagyúr
Szerda 0:00-kor nullázódik a minirang szintlépéses drop? Időzóna nem számít?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gmx9
aktív tag
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
mepet
addikt
válasz gtamate2 #37391 üzenetére
Örülj neki, én tegnap a tiédnél 10-szer olcsóbb skint kaptam Bloodhound Rankup Dropnak. (Bruttó 0.03, nettó 0.01 az értéke) Még mindig mínuszos nekem ez az operation. Konkrétan 5.49EUR-ba került, és eddig 3.33EUR dropot kaptam, úgy, hogy kb. mindent a lehető legjobb áron adtam el. Operation nélkül feltehetően lett volna alapból is olyan 0.15EUR-nyi dropom, tehát ezek szerint eddig még 2.01EUR bukta van az egészen...
-
őstag
válasz salytmasztor #37394 üzenetére
Én azon mosolygok, hogy milyen pitiáner összegen rugóznak egyesek.
5,5 euróról beszélünk, nem 50-ről vagy 500-ról.szerk.: off
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
törölt tag
válasz maximilian4 #37396 üzenetére
Na ezt jól látod.
-
őstag
válasz maximilian4 #37396 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Sajnos már én is elcsábultam, de szerencsére csak két olyan skin van, ami tetszik és mindkettő "filléres" tétel: M4A1-S Basilisk és AK47 Cartel. A StatTrak nem izgat, csak elcsúfítja a fegyvert, ahogy a matricák is. Minden más skin ocsmány az én ízlésem szerint.
Na jó.. egy sima Bayonetre még fájna a fogam, de beteg összeget kérnek a késekért, ládát nyitni nem fogok, szóval ha csoda nem történik, akkor minden marad így, ahogy van.
"Less but better" - Dieter Rams
-
mepet
addikt
válasz xEon1337 #37395 üzenetére
Hát számomra a plusz tartalom nem igazán nyújtott eddig plusz élményt. Én csak is kizárólag a wallet lóvém növelésére vásároltam meg az operationt, mert többen ajánlották erre a célra (itt a topicban is). Természetesen a wallet pénzt dropokból szedtem össze, elvből nem költök olyan eladhatatlan és megfoghatatlan tartalomért, ami nem okoz nekem számottevő örömöt.
És, hogy kinek mennyi az 5.5 euró: ez több, mint az skinjeiem összértékének kétszerese. Akinek nem számít 5.5EUR, annak szívesen megadom a számlaszámom. Akár azzal a feltétellel is, hogy megígérem, hogy skinekre költöm a pénzt, nem sörözöm el!Másként nézve: 5.5EUR a teljes CSGO játék eddigi legolcsóbb árának 5 és félszerese.
A múltkor a lounge-os fogadásokkal kapcsolatban is megjegyezte valami burzsoá, hogy miért zavar, hogy buktam 1 eurót. Akkor ez az összes maradék skinem értékének négyszerese volt. Ezért zavart...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A játékosok szempontjából mennyivel jobb lenne, ha a CS:GO-t 20-30 euróért adnák, nem szinte ingyen.. nem lenne ennyi csaló / orosz / smurf, stb.
Persze érthető, a jelenlegi megoldással minden jöttmentnek van akár több accountja is, így nagyságrendekkel több dollár csorog Gabe papa zsebébe a skinek által."Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest