- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja úgy. Nem olvastam át a 80 HSZ-t.
Legközelebb tuning lapot kell(ene) venni, azon van POST kijelző.koxx: bellhez. Az egyik edzőnek ilyen van és nagyon tuti darab. Olyan mintha rajtad se lenne annyira hajlékony. Cserébe nem teszi tönkre a terem gumi bevonata a talpamat.
⭐ Stella
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9652 üzenetére
nincs a használt cuccokal baj, én kb 10 éve ph-ról rakom össze a közép és felső kategóriában, és semmi problémám nem volt, az persze más kérdés, hogy más meg elsőre belefuthat, én azért kiváncsi lennék mit mond a srác a ház speakerére.
sajnso szentendre messze vanik
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Melack
veterán
Csak nekem állt le a pH?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz pepe091 #9656 üzenetére
Fura, de nálam csak erre az egy darab topikra dobált 503-as hibákat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #9660 üzenetére
Ha jársz holnap az Árpád-híd felé (mondjuk a pesti hídfő táján), akkor kölcsön tudok adni egy másik FSP tápot némi tesztelés erejéig. (FSP 350PNF)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #9662 üzenetére
Ha rám telefonálsz, persze, kimegyek eléd, csak el kell jönnöd a munkahelyemig. Akár 2 órakor is. Mindjárt kapsz privátot.
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #9660 üzenetére
Szedj ki mindent az alaplapból. Csak a tápellátása, meg a speaker. Se cpu, se vga, se ram, se háttértár. Indítás. Ha akkor sem sikítozik, akkor vagy lap, vagy táp hiba. Ha sikítozik, akkor szépen sorbe be kell pakolni az alkatrészeket. Cpu, bekapcs, hallgatózás. RAM, bekapcs hallgatózás. VGA, bekapcs, hallgatózás. User manuálba meg kell nézni, hogy mindig a megfelelő hibajelzést kell kiadnia.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Új iPhone 5 eladó (lesz...).
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #9670 üzenetére
Azt mondjuk sosem értettem, hogy ha megvan az ára, akkor miért nem lehet beírni az ár rovatba... :-/
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
Mert akkor kevesebben kattintatnának rá vagy nem tudom. Én pl. az ilyen egy forintos hirdetésekkel általában nem is szoktam foglalkozni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ace owner
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #9674 üzenetére
Akkor már csak a tápot kell leellenőrízni. Át kell rakni egy másik gépbe. Ha ott hibátlan, akkor a lap a hibás. Ha a másik rendszerben sem megy, akkor annak a tápját visszarakni ebbe az alaplapra és megnézni, hogy indul-e. Ha igen, akkor a táp a szar.
ps: az egyik láb el van hajolva Ezt hajtsd vissza, lehet az a baja.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
(#9671) föccer Marketing, így sokkal többen megnézik, többen ajánlják stb....Amit meg kovy29 kolléga írt hogy az 1 Ft-os hirdetéseket meg se nézi, na az ilyen illetőknek a vásárlási szándéka sem komoly.
(#9672) pepe091: A kamera védő üveg alá valahogy bement egy szösz, és foltosan fényképezett, ment gariba/cserére, így gondoltam ha már újat kapok akkor eladom mert újonnan ugye könnyebb eladható, és akkor már jöhet az 5S...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz B-L-A-C-K #9676 üzenetére
Most erre mondjam azt, hogy az egy forintos hirdetőknek meg a hirdetési szándéka nem komoly? Bár igazából tökmindegy, mert úgysem vagyunk egy véleményen és max csak felesleges szájkarate lenne a vége.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bjørgersson #9677 üzenetére
Így van második mondatod a lényeg, felesleges ezen agyalni...De szerintem ha üzletelek mindenkivel maximálisan korrekt vagyok, hiszen a visszajelzések is ezt igazolják. Az meg hogy árat miért így írom ki az tényleg egy kis marketing csak, tudtommal a szabályzat sem tiltja ha a hirdetésben benne van. Na meg a lényeg nem nagyon van amit ne tudnék eladni, viszont ha esetleg ennél a terméknél csak így alakulna gondolom nem emiatt lesz...
bitpork: Részedről nem baj, mivel innen már úgyis megnézted... Amúgy meg jobb lenne rámennél, menne az áhatidokosodhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Fastportos Sony Ericsson töltőt keresel? Emlékeim szerint egy felesleges van itthon, ha nem sürgős, hétvégén megnézem.
-
MurdR
veterán
válasz Bjørgersson #9681 üzenetére
Azaz! Persze ráér, annyi minden kellene, meg annyi mindenhez kéne ezt-azt szereznem, hogy néha eszembe sem jut.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Bjørgersson
félisten
Jól van, ha nem felejtem el, hétvégén kereslek.
-
MurdR
veterán
válasz Bjørgersson #9683 üzenetére
Köszötem
Melack aham pl az is
-
MurdR
veterán
Otthonra kell, mert egy darab sincs.
Na mindegy majd kukázok
valahonnan egyet, csak nem volt még rá energiámPepe: pont érdekelhet, mert van egy karcmentesem, csak sz.r az akkuja. Mit kérsz érte? vagy neked alkatrészre van szükséged valamihez?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Kell valakinek egy mp3-as discman?
Ingyen elvihető, működik, 7végén kidobom, vagy keresztül megyek rajta kocsival
üdv
-
Impressa
őstag
válasz werszomjas #9690 üzenetére
Az utóbbiról videót is kérünk.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9674 üzenetére
na, akkor ott tartunk, ahogy lapozgattam, hogy lesz másik táp próbálni, azzal könnyebb lesz a dolog, lesz haladás, ahogy Föccer is irta.
ps. igen bp, 13ker, vhol kérdezted, de má nem vágom, hol
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
föccer
nagyúr
Nincs közületek ingatlan értékbecsléssel foglalkozó egyén?
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Suzuki topik
- ZIDOO médialejátszók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hyundai, Kia topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest