Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
semmi...
Képek
csak igy mert opera minirol nem tudok linkelni sry
https://www.dropbox.com/s/8l31y8tt9joz4ou/IMG_20140318_175227.jpg
https://www.dropbox.com/s/ukr3lntzjhwu59x/IMG_20140318_175234.jpg
https://www.dropbox.com/s/5d7w8cy8j0nnzhi/IMG_20140318_175245.jpgramot Próbáltam mar
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #9612 üzenetére
Front panel kivezetések között van 2 láb, ami speakear nevet viseli. Szoktak a házhoz adni ilyen kis csipogó hangszórót, azt kell rákötni. Ah nincs, akkor egy régi, kiszuperált fejhallgató hangszórójának a kivezetéseit rákötöd és akkor remélhetőleg csipogni fog.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #9615 üzenetére
A jobb felső részen van neki a helye, írja alatta a kis felirat.
ps: érdekes, dropboxról a direkt linkelés csak nekem nem jelenik meg?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9615 üzenetére
igen, elvileg felső sor felirattal felfele, alsó sor pedig felirattal lefele, ha jó helyen van a speaker, kéne csipognia
ps. dropbox nekem se mutatta magát, az elemet kiveheted egy 5-10 secre, és nézzük mit mutat utána, tápnak birnia kéne, kár, hogy nincs másik, amivel meg lehetne nézni.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9619 üzenetére
az első képen ott a helye, a kérdés, hogy ott megfelelően van e rádugva minden, a dugók feliratozása szerint, a speakeres csatlakozó sztem egy hosszabb, 4es csati.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9624 üzenetére
ilyesminek kell kinéznie, de sztem jól lehet rádugva, a képen lévő is egy gigabyte lapom volt
ps. ha ugye a vga integrált, ram volt másik slotban is, bekapcs gomb is ok, akkor kizárásos alapon a táppal lehet baj, de először nézzük meg, hogy ezek jó helyre vannak e dugva
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9626 üzenetére
akkor a 9619-nél az első képen nincs semmi oda dugva? mert azt nem igazán tudom kivenni a képből
ps. igen, akkor sipol, és ha hardveres probléma van, már tudjuk melyik a bibis, nekem megvan txt-be, nem is kell majd guglizni
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9630 üzenetére
sry, ac97-nek kéne rajta lennie, itt a házteszt is
-
-
LÁZ
addikt
már kivette az elemet meg vissza, sztem most az a probléma, hogy hangot kéne csiholni, hogy tudjuk mi a baj, mert a speakeres csatija 2 soros, de ha van külön power led csati is, akkor az érdekes lesz..
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9637 üzenetére
sztem az most mind1 lenne, mert ha kivetted az elemet és visszaraktad 10-15 mp múlva, akkor megcsináltad a resetet, sajnos nem a resettől fog visszajönni a hang...sztem
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9639 üzenetére
de az ac97 a speaker, megnézem a manualját a háznak
sztem dugd rá az ac97et, az alatta lévővel nem kell foglalkozni most, és lássuk, hogy csipog e, vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Ace owner #9644 üzenetére
másik opció, oda nem dugsz semmit, hanem az előlapi audió kimenetet kötöd csak be, annak a csatinak HDA felirata van elvileg, vagy hd audio, és a videokártya hely-től balra, 1 féleképpen lehet azt is, aztán rádugsz vmi hangfalat kintre, még nem próbáltam, de hátha használ.
más ötletem nincs, látnom kéne, mennyire laksz a világvégén a 13.kerület felől nézve?
-
Ace owner
addikt
Na sracok, haladunk.
Az ac kabel nagyon nem speaker, valami hangkarit lehet kivezetni ideodaamoda, nem kell most. Kicsi speaker kell, amit vennem kell.Tehat keresek holnap elado speakert! Kimegyek barhova erte csak legyen meg,mert agyfaszt kapok mar ettol a geptol.
Koszonom az eddigi segitseget,virtualis pacsi mindenkinek.
Szentendre,szoval nem tudom az olembe kapni es atszaladni,de ha van speakered talizhatnank[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest