- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A szerző utálja az USA-t, utálja a kapitalizmust, a kurucinfóról tájékozódik, de amúgy - nyilván véletlenül - iPhone-sznob.
No meg ennek a kommentnek a szerzője is a kapitalizmus haszonélvezője az adatlapja alapján, a cuccaiért Afrikában szerintem négy falut adnak teljes lakossággal és zebuállománnyal.
De azért ugye szidható "a sok megtévesztett, Nyugat-imádó birka, akik mind vakok". Jó lesz ez.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #21768 üzenetére
Málta
MurdR: Direktben az ilyen stupid főnökkel nem érdemes konfrontalodni, inkább a "főnök, fogadjunk maga is kiszurta, hogy a Béla a héten már harmadik nap jön be 8-ra 6 helyett" jellegű megoldást érdemes alkalmazni
Dr. Zoo : még légkondi mellett is negizzadtam a takarítástól, gyorsan dobok is egy démont, nehogy sokkot kapjak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
Hm... kényelmes vasárnap délelőtti kocsikázás után gyümölcslevesre és lyoni sertésszeletre hazaérni, aztán ebéd után elővenni desszertnek a jól behűtött házi madártejet Priceless.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #21792 üzenetére
Rálóg a házra a lombkorona?
Ha jól tudom akkor a városüzemeltetésiekkel kell lebeszélni...
Közösképvselővel beszélhetsz de az is csak annyit tud tenni, hogy bejelenti az önkormányzatnál.
mod:
Tim82: Most csak így gyorsan beleolvastam... Te jó ég... nem csodálom, hogy törölve lett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Á hülye kérdés, de nincs valakinek feleslegbe egy nagy lábasa? Valami ilyesmi kb. Tésztát akartam főzni, meg krumplit erre kiderül hogy nincs itthon ilyen lábas...Dejó..
Vagy nekem az is jó ha megmondjátok hogy olcsón hol lehet ilyet kapni. ( nem kell szett, csak egy nagy lábos)
Live-Die-Respawn
-
Petyyyyy
addikt
Na, feltámadtam teljesen.
A tegnap elég jól sikerült: kellő mértékű lustulás, kislány is volt fent egy szülinap ünneplésre..., ivászat is volt, meg egy "jó" film is belefért este. Viszont itt egy csepp sem esett és most is van nettő 40 fok. Hogy lesz ebből hintázás délután a másik lánykával..Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
Jah, én is bírom az ilyeneket, meg aki nagy rendpárti mert azt gondolja ő azok között lenne, akik megmondjak ki mit csináljon, holott se esze se kapcsolatai nincsenek, hogy ott kössön ki
A másik nagy kedvenc a kapitalizmus összeomlását vizionáló, minek a pénz, mindenki egyenlő szlogent nyomó, persze jellemzően ő is a se vagyona, se tehetsége / gyakorlata kategória.MurdR :Inkább tapasztalat...
szerk. :
DeFranco: madártej.... mmmmhm.... utállak![ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
Van olcsóbban is...csak vasárnap délután max ilyen helyeken tudsz venni.
Esetleg tesco ahol olcsóbban találsz....talán...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #21820 üzenetére
Tecsós edények közt sok a gagyi amiben letapad a cucc, meg erősebb hő hatására deformalodik az alja és nem sík a felület ( ez fozolap esetén szívás)
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #21817 üzenetére
A fickó magvas gondolataiba amúgy sikerült már korábban is belebotlanom, volt olyan Mobilarénás topik, ahol szakmányban birkázott le mindenkit, aki ilyen-olyan okokból olcsó
okostelefonttabletet vesz.Szóval szimpatikus és eszes egy manus, az biztos. Egyik feltörekvő pártunkban szerintem nagy karrierre van esélye, azt hiszem, neki is van cuki kutyája amúgy, mint a pártelnöknek.
[ Módosította: Qru ]
-
-
Tim82
félisten
Javítaná valamelyik modi az aláhúzást áthúzásra?
Amúgy egy kis önjellemzés emberünktől.
bitpork: tudod, hogy van ez, az okos emberek tele vannak kételyekkel, a kevésbé okosak valahogy kevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz DeFranco #21827 üzenetére
Ja-ja, én vágom, csak oric-nak akartam segíteni. Ő most gyors megoldást keresett, nem hosszú távban gondolkodik...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
Egy élmény olvasni eccerűkémet.
Dr. Zoo : és te is azért vennél magadhoz egy szerencsétlen kutyát, hogy aztán elmondd / leird mennyit koltottel rá, milyen f*sza gyerek vagy, hogy befogadtad?
-
Ace owner
addikt
Valaki múltkor mondta hogy elkezdene mozogni picit, nem tudom lehet oric volt az. Hogy halad a dolog?
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #21829 üzenetére
Végigolvastam, és egy valamit leszűrtem belőle. Azt, hogy egy kretén a Dottore, aki kezelte a kutyát..
Mindkét kezét eltörtem volna a mi Dokinknak, ha ezt csinálja a kutyámmal. Pedig kettő is volt műtve porckorong sérvel...A mókusbogarat meg nem akarom minősíteni.
GabN73: He?
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Valami MTB de nem emlékszem sajnos.. Olcsóért szereztük mert balesetes volt, elkapta egy kocsi, van egy kis nyom hátsó villán. Szerintem azért szarakszik a váltó is. Lehet neki ugrok megcsinálni, amig nincs kocsi legalább ezen dolgozgassak. De majd lehet lemegyek megnézni hogy milyen.
Féket régen folyton variáltuk a bringákon szóval pofa beállításban expert voltam, főleg mert kb 2 naponta állítódott el és kellett helyre rakni
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #21843 üzenetére
Cross bicóm van az ide városba meg túrázni ideálisabb választás. Annyi "tuning" van rajta, hogy a kormánya le lett cserélve egy egyeneskormányra, mert előtte sokáig én is mtb-s voltam.
Meg persze van egy nagy málhazsákom hozzá, egy kéthetes túra simán kivitelezhető anyni cucc elfér benne. Bár 10 napnál hosszab egybefüggő túrán még nem voltam.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #21847 üzenetére
Az országúti és az MTB keveréke. MTB váz, egyenes kormány de a kereke keskenyebb az mtb-nél. Városba ideális meg ilyen párnapos túrákhoz ahova nem kell nagy tapadás de az országúti bicónál szélesebb a köpeny így könnyű terepen is boldogulsz vele. Van belőle merev villás meg teleszkópos is. Az enyém merev villás mert 95%-ban aszfalton nyomulok a maradék 5% meg földút.
A gumim is cross, középen slick de enyhén barázdált hogy a vízet kivesse maga alól és ne ússz fel rá, a széle meg bütykös, tehát azért egy fölúton a dombra fel tudsz menni vele. A terepjárási képesség befolyásolható a guminyomással. Ha csak aszfalton mész kőkeményre fújod és akkor a bütykök nem érnek le ha terepre mész meg kicsit kiengedsz belőle, hogy markolják a földet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
Jól néz ki Gyerekkoromban egy ilyen auschan bike-ot nyúztam és meglepően jól bírta. Sok évig volt hű társ, pedig nem kíméltem Csak a végén annyira nyikorgott, meg mozgott a villa hogy ráülni se mertem.. De most megjött a kedvem, lehet hogy tényleg visszaszállok a bringára
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Honda topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.