- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Petyyyyy
addikt
Na, lássuk milyen a Hobbit második része.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
válasz Petyyyyy #21455 üzenetére
Ha eltekintünk attól, hogy Beorn fájdalmasan keveset szerepel, Legolas és Thranduil szemlátomást a nemváltoztató műtétre gyűjtögetnek, Evangeline Lilly és a hozzá kapcsolódó történetszál fájdalmasan felesleges (kb. "legyen egy Arwen-pótlék!"), a törpök nagy része meg segghülye... nos, akkor szódával elmegy. Meg jó a látvány és hát Martin Freeman.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
Három korsó staropramentől kettős látásom lett... vagy begináztak* vagy iparilag nem bírom az alkoholt.
*se ifjú sátán se magnum nem volt a közelben, így ezt kizárnám
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Mit ne mondjak, gyönyörű nap volt ez a mai, minek keltem fel...
Füles be, Pink Floyd on...
-
DeFranco
nagyúr
válasz GabN73 #21461 üzenetére
Ne ríj Bundás, majd szedek neked farkasalmát az erdőn, azt azzal kikezellek. Vagy bekenem a képedet pipamocsokkal, vagy pókhálóval.
Mesélj mi a gond, addig meg hallgass vidámító punk muzsikát
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz DeFranco #21462 üzenetére
Not much, csak az ébredés se volt valami tuti, a nap közbeni tengődés, unatkozás elment, aztán este egy olyan beszélgetésre kerül sor, amire pont most számítottál a legkevésbé, és az augusztusi terveidet keresztbe is húzza keményen. (Nem, ez most nem kislányos ügy, rá csak reggeli dolog vonatkozik)
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Zoo
őstag
Jó Reggelt PH!!
KV!!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
MurdR
veterán
Jóreggelt!
Éjjel olyanokat recsegett az ég, hogy felkéltem rá.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
etejedu
őstag
Az már kispéntek!
Amúgy jó reggelt PH! KV! GDP hmm majd a főni én most pihizek..
Tegnap láttam egy utópista szerelmes filmet. Nagyon teccet. Pedig utálom a giccset.
Hiába no öregszik az ember és amióta gyerek van sírni is megtanultam.
Ezekszerint van szívem!
Bocs ez off és nyál. -
MurdR
veterán
válasz etejedu #21470 üzenetére
Én meg anno elkezdtem nézni az HBO-n egy filmet, és elment az adás. Rohadtul tetszett az eleje, de elfelejtettem a címét, és pontosan nem is tudtam miről szól. 10év után rábukkantam véletlenül yton.
Leharcolt oroszlánok. Hatttalmas film. Egy kissrácról szól, aki a nyarat a zakkant nagybácsiknál tölti. Bef.stam a röhögéstől.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
itt meg eddig nem volt internet.. az mi?????
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt PH!
Ma biztos kelleni fog az e-dízel, nem vagyok valami fitt. Hobbitunk második része valamivel langyosabba sikerült az elsőnél, ahogy ez lenni szokott, viszont a majd három órás játékidő a végére kevésnek tűnt. Épp úgy hagyták abba, hogy azt kelljen kérdezni: mivan, már vége is?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #21416 üzenetére
Hogy mi? Hogy má, hogy még?
Bocs kicsit még kába vagyok, most keltemszerk. :Utóbbi hsz-ekben emlitettetek vicces filmeket, a konkrét címeket viszont nem írta le senki
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt az uraknak!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Szólista
senior tag
Még szerencse,hogy nem a mellette lévő házban lakom.Ennek lehetett egy kis hangja,az ott lakókat nem irigylem.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Melack
veterán
A reggelik gifek miatt azt hittem másik topicba léptem be De nem, az arcok ugyanazok
Az éjszakai vihar nálunk is jó volt, kisasszony olyat rezzent a villámlásra, hogy csak nah.
Reggelt mindenkinek! Malacúr, Manson jó volt, az Arzte kicsit sok(k), a chilltől mef majdnem elaludtam itt bent melóhelyen.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Diablo IV
- Kupon kunyeráló
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.