- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Eladó bútorok:
Bőr ülőgarnitúra, 3+1+1 (kanapé + fotel + relax fotel)
&&&&
Franciaágy, állítható fejtámlával, különálló fekvőfelülettel
#######
Illetve ha valakit érdekelnek Bang & Olufsen cuccok, privi, van néhány eladó TV (plazma, lcd, képcsöves), hangfalak, VHS, musicCenter, csupa csupa finomság.
++++++++
Van egy kiadó garázs is a 9. kerületben Mester - Bokréta sarok.[/L
15.000ft/hó[ Szerkesztve ]
üdv
-
MODERÁTOR
válasz werszomjas #21851 üzenetére
Észhez tért már a melletted parkoló delikvens?
-
werszomjas
addikt
válasz pepe091 #21852 üzenetére
Határeset...
Sokadik cédula után sikerült vele beszélnem telefonon, lefixáltuk, hogy most akkor melyik hely kié, azóta jó oldalon áll, bár elég bután parkol, legtöbbször már nekimegyek az oszlopnak úgy állok be, hogy minél több helye legyen befordulni a saját helyére, de ennek ellenére is közel áll hozzám, mellette a másik oldalon üres tér van, mégis úgy rám áll, hogy az ajtót nem lehet kinyitni, mellette meg ott a rengeteg hely, ezt sose fogom megérteni mind1, eddig nem volt gond szerencsére koppkopp
Ja a fentebb kiadó garázs amúgy nem itt van, ha valakit ez tántorítana el a bérléstől az másik, ott a szomszéd helyen én 1 éve autót még kb 3szor láttam, szóval ott nincsenek ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #21854 üzenetére
Akkor nem érzi hol a kocsi orra/fara azért. Vagy csak szivat.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #21854 üzenetére
Áll be úgy, hogy az anyósülés van mellette és tedd ki szélre.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
válasz werszomjas #21856 üzenetére
A kocsiján több apró horzsolás, horpadás is van.
Akkor nem kell csodálkozni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóéjt
Live-Die-Respawn
-
Szólista
senior tag
Szép jó reggelt! Dörög,villámlik szakad az eső,kezd egy kicsit elegem lenni az ilyen időből.
Remélem délután már jobb lesz,du müszakba(14-22) megyek.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!!
KV!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jaó reggelt nép! Szakadós villámlós pörgős szép napot.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt! En 3x felebredtem az ejjel, egyszer rosszat almodtam. Jobban szeretem a nyugis ejszakakat.
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
tök jó a mai google doodle
nem nagyon szoktak foglalkoztatni, de ez most tetszik
esserossz (bár kicsit kesernyés)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
for your kind information: Van Graaf-ban most lehet okosan eszméletlen ingeket venni (ha lenne méret ), tegnap az Árkádban vettem egy igen patent darabot 5k-ért ( Finshley & Harding, slim fit, Kent gallér), de még a héten visszanézek szerintem az Alle-ban lévőbe, apámnak sis veszek egyet szülinapjára, meg magamnak kellene még vagy kettő
Ori: na milyen az élet? élvezed a szabadságot?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Erkély van, de reggel esély nem volt kijutni száraz lábbal
Saint_: Mondd, hogy nem nyamvadt rövid ujjú inget vesztegetnek 5k-ért!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Remélem jobban aludtatok, mint én.
Fáradt voltam, mint a dög, volt vagy fél egy mire visszaértem a hintázásból, de mégis nehéz volt elaludni. Ha jól emlékszem hajnal háromkor dörgött egy olyat, amilyet még nem hallottam eddig. Reggelre meg olyan fejfájás köszöntött, mintha aznapos lennék.
Adok egy nagy gázt meg energy dízelt aztán GDP termelésre fel!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Dr.Zoo
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #21883 üzenetére
Te is Óbuda felé laksz? Én 2:40 körül ébredtem szintén egy akkora dörgésre, hogy félálomban indultam kihúzni minden kábelt a falból.
A fejfájás állítólag inzulinrezisztencia miatt van. Nekem mióta kezelik csak nagyon ritkán fáj. Előtte minden frontot megéreztem.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Petyyyyy
addikt
válasz radi8tor #21885 üzenetére
Nem, Móriczon lakom. Már fekvéskor olyanokat villámlott, hogy öröm volt nézni, úgyhogy rögvest húztam is ki mindent.
Ha jól emlékszem ezt pont te említetted korábban is, de még mindig nem érte oda, hogy vizsgálat legyen belőle.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
én is, de hallod, ugorjunk már el allé-ba! ennyiért best buy. ott meg tuti van bálna méret, az meg jó apámra (42)
btw egy olyan csikos neked is kellene, mint egy falat kenyér! (itt miért nincs olyan finger emoticon, amit nyomot whasappon? )[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #21887 üzenetére
Ahhoz piszkosul kell teccenie egy ingnek, hogy 5k-t adjak érte, 3,5k körül van a lélektani határ
Lehel környéke most is így néz ki vajon? [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Idény végén cundában a slim fit litrico ingek ilyen árban vannak, olyankor ha találok nekem teccot veszek 3-4-et, mondjuk kb 2-3 évet bírnak, de a heti mosás mellett a drágább se bír sokkal többet.
Persze volt már olyan ing ami annyira tetszett, hogy kiadtam érte többet is, csak a mostani melohely nem fizet olyan jól így jobban meggondolomSaint_: Allee - ben merre van az üzletük?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest