- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz darvinya #112300 üzenetére
Soros porton keresztül nemigen fog elindulni semmilyen live USB-s oprendszer.
Inkább írd le konkrétan, milyen gép az az ősrégi gép, így fogunk tudni ötletelni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
darvinya
titán
válasz Tim82 #112301 üzenetére
Komolyan mondva f…sincs milyen gép.
Még '80 évekből maradt fent (vagy korábbi).
Nem láttam, csak megkérdeztek mit lehet vele kezdeni, adat és automatizáló program mentését miként.menthető.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tim82
félisten
válasz darvinya #112302 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor standard IDE vinyó van benne. Ha nincs szerencséd, akkor MFM. Ha félig tele a pohár, de lóhúggyal, akkor SCSI. Mindenesetre gondolom, valahogy a háttértár kiszerelése és arról történő adatmentés volna a célszerű.
Ha tudsz konkrétabbat, oszd meg velünk vagy a retró hardver-fanok topikjával.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
darvinya
titán
válasz Tim82 #112303 üzenetére
Kösz.
Nem igazán szeretnék megint belefolyni ősrégi gépek felélesztésében, vagy adaptációban.
Elég volt 1-2x szenvedni vele, csak azóta keresnek fel ilyennel.
De, azért megpróbálok puhatolozni miféle.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #112304 üzenetére
Mivan, téged még nem fogadtak be a szombathelyi topikba?
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz darvinya #112305 üzenetére
Ha fontosak az adatok, akkro leadni adatmentő céghez. Az ottani szaktudással gyorsan megcsinálják a mentést, ha az adattároló fizikailag hibátlan.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #112309 üzenetére
Adatmentő cég drágán, szerintem írj rá *Ropi*-ra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
Ingyen elvihető Fujitsu-Siemens 15" LCD monitor. Tápkábel kell hozzá (saját tápegysége van, de annak nincs meg a tápkábele, mert valószínűleg máshova felhasználtam - normál PC-s tápkábel kell neki). Van neki D-Sub bemenete, meg 1024*768 felbontása, valamint egy függőleges zöld csíkja a jobb térfélen.
Tehát csak a monitor, meg a tápegysége (se tápkábel, se D-Sub kábel), de...
-
rizso
addikt
-
Tim82
félisten
válasz rizso #112319 üzenetére
Nem szoktam működő, használható dolgokat kidobni, ha nekem már nem kell, akkor inkább vigye valaki, aki tudja használni.
Jelen esetben úgy néz ki, darvinya viszi is.
-
darvinya
titán
válasz Tim82 #112320 üzenetére
Én is több helyen ajánlottam fel, hogy ingyen elvihetik régi P2-P3 Celeron gépeket, s egyéb alkatrészeket.
Sajnos senkinek nem kell, s több év tárolás után már kénytelen vagyok elvitetni eHulladék gyűjtőbe.Köszönöm.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt mindenkinek! KV, GDP. Jó dolog két nap szabi után csak egy fél napot melózni.
Live-Die-Respawn
-
Jarod1
addikt
Eladó cumók :
Kedden megyek pestre részletek priviben
intel E7300 2.6 Ghz 2K
kingmax 512 Mb DDR2 533Mhz 1K
JBL CLIP2 fekete bontatlan 7K
Epson SX405 multifunkciós nyomtató, chip resetterel ,patronok egyenként cserélhetők
amik 300 Ft ért kaphatóak bele
Másol, scannel, nyomtat 5K
https://www.epson.hu/products/printers/inkjet-printers/consumer/epson-stylus-sx405sx4005K
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Meguntam a dupla 21:9 es monitorozást így eladó a régi monitorom. [link]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #112326 üzenetére
A #nemdobáltam lemaradt
#csakkicsitrecskas
-
őstag
válasz CoolBoy323 #112327 üzenetére
Gonosz
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #112327 üzenetére
Hehe.
Összekeversz magaddal.
-
hszilard666
veterán
Van valakinek elfekvőben 1.8" es microSATA SSD je? 64 gigás már elég lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Motor topik mellett ide is betenném:
Kis segítséget kérnék. Egy év után végre újra van lehetőség nálunk melóban, hogy cseréljük a felszerelésünket és az egészet a cég állja. Mivel a korábbi üzlet ahonnan szereztük a cuccokat végleg bezárt, ezért tudnátok esetleg ajánlani itt Budapesten olyan motoros boltot, ahol nem heroin áron vannak a cuccok és rendesen lehet számlát kérni? (Értsd: Nem kaptunk keretet, de félszavakkal utaltak rá, hogy pl.: ne 100k+ legyen mondjuk egy kabát)
Ami mindenképp kellene (Egész évben ezt hordanánk):
-kabát
-csizma
-esőkabát+esőnadrág
-kesztyűKöszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Lenne jo par ingem es nadragom ingyen. Ismertek raszorulo csaladot, ahol van fiu? 180cm magassagig es 65kg sulyig jok a ruhak. Vannak koztuk olyanok, amiket egyszer sem vettem fel (pl proba nelkul megvett ing akciosan)
H&M es Zara.I humbly and respectfully decline™
-
werszomjas
addikt
Tud valaki kölcsönadni lyukfúrót ?
Sima 18-as bútorlapba szeretnék 4db lyukat fúrni.
üdv
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #112332 üzenetére
4 gyerekes családot ismerek, a nagyobbik fiú már egyetemista, a kisebbik gimis, mindkettő cingár testalkat.
A család amúgy az egyházközösség tagja, a felújításkor leszerelt kapcsolóknak, konnektoroknak is találtak helyet rászorulók közt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
Mai "ingyen elvihető, tehát drága"-rovatunkhoz ezúttal egy teszkós bringalakattal + a hozzávaló 2 db kulccsal csatlakoznék. (Szettben vettem lámpákkal, nekem a lámpák kellettek.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #112335 üzenetére
Ha jo helyre kerul, szivesen atadom.
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Egyetemi jegyzetek (BME, BCE) occón
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
Alzán 70k feletti vásárlásnál van 10k kedvezményem. Kell valakinek? Szept. 15ig
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #112339 üzenetére
matekárosult vagy te is?
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Seiko SARB035 hazai garis, már kivonták a gyártásból az újabb 6R15-el szereltek pedig jóval drágábbak.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #112343 üzenetére
Ha valaki kevésbé szolid órát szeretne itt az SRP639 búvár
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Székesfehérvár megér egy egynapos kiruccanást?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest