- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fant0mi
őstag
Nem jut eszembe, hogy melyik igen kedves topiktarsunk foglalkozik hasznalt de tutijo laptopokkal.
Hilfe, hilfe! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fant0mi #111552 üzenetére
Szilit mondtam volna én is, de a többiek ezt már lecsapták.
Amúgy alfa156-ot keresd HA-n. Bár asszem egy ideje más néven tolja már.
szerk:
Megvan, LaptopSystem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
fant0mi
őstag
válasz sketchifun #111553 üzenetére
Koszi a segedelmet.
-
rizso
addikt
Microsoft Arc Touch egér bontatlan 12k
Mancera Cedrat Boise edp parfüm ~55/60ml 14kValaki? Alku-csere on
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Mercutio_ #111568 üzenetére
Tudod, hogy nálam a szitu az, hogyha asszony nem lenne, a parfüm nem menne De nem nagyon akar megbarátkozni vele. A másik általa nem kedvelt illat is elment már...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #111564 üzenetére
A korral bölcsesség is jár.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rizso
addikt
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Népstadion - Nemzeti Galéria útvonalon egy könnyed ebédre milyen helyet javasoltok, női vendéggel?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
válasz föccer #111577 üzenetére
kcisit szánj rá többet és menjetek be az olimpiába, én imádom, bár múlt hét óta a husikám elvette tőle a best ebédmenü címet, de ettől függetlenül nagyon jó a hely. egy dologtól hullik a hajam, hogy cash only. ez volt a tegnapi menüjük: [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #111586 üzenetére
épp akartam kérdezni
-
Tim82
félisten
válasz TROG AIR #111353 üzenetére
Szia, akkor már csak a ragszámot kérem, mert eddig nem jutott el hozzám a küldemény.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek Dual-trainert, mITX házat, BVLGARI parfümöt, szép órákat!!! Kell a pénz mindenre IS!
+ van még egy Seiko SKX009 gyári fém szíjjal, díszdobozzal, papírokkal 80-ért, kb. ennyi kintről doboz nélkül ha megfogják (és szinte mindig megfogják) viszont erre 2019 márciusig van hazai garancia
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
Ismerős hozna be Svájcból autót, saját használatra. (Itthon ritka példány, kb nincs is értelmes eladó, kint pedig van egy jó pár képeken szép állapotú)
Viszont felmerült néhány kérdés:
-csak EURO4 vagy feletti kocsit lehet behozni? TC egyszer ezt, egyszer azt írja, meg minden második oldalon mást írnak... Én úgy tudom hogy ez a korlátozás csak az EU-n kívüli harmadik országokra vonatkozik, de Svájcra nem.
-vámot az EUR1-el ki lehet váltani, vagy ez csak mende monda?
-ÁFA-t katalógus ár szerint számítják vagy adott vételár szerint?Hátha van valakinek egy Sanyikája aki jártas ebben
-
Spet
addikt
válasz GabN73 #111595 üzenetére
Akkor segítek egy kis szövegértéssel:
- Ami eu-n vagy az európai gazdasági térségben már forgalomba volt helyezve behozhatsz és honosíthatsz
- benne van, hogyan számolnak vámot
- illetve áfát-t is.Ha az életben is ilyen sz@rul értelmezel dolgokat, akkor van egy rossz hírem.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Sziasztok! Hatóanyagmentes herpesztapaszt bárhol, bármennyiért tud valaki? Szoptatós kismamának kellene, hogy semmiképp se érintkezzem vele a babó, de a fél várost bejárva kiderült hogy full hiánycikk a herpesztapasz
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
őstag
Már elvonási tüneteim voltak....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest