- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
-
Mercutio_
félisten
Úgy látom péntek van.....lapozzunk
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #111243 üzenetére
+1, én is leraknám itt a benczúrban, általában van hely, csak figyeljen oda, hogy ne valamelyik követség elé tegye le, mert jön a bilincs. innen tényleg 5p séta az állatkert. ez mondjuk sajna annyira nem lesz élvezetes, mert ocsmány módon fel van túrva a városliget.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #111243 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek
Látom megjegyezted az arcom, hogy milyen kocsim van Nem tudtam, hogy vasárnap ingyenes, akkor azon a napon fogunk tuti menni. Hagyom a buszozást. Városligetben úgy tudom van parkoló, de az fogalmam sincs mennyire lehet tele egy ilyen frekventált helyen. Vasárnap egyébként mindenhol ingyenes a parkolás vagy vannak kivételek?
Jóval több mint két órát lennénk ott. Ezért volt kérdés, hogy fizetős helyen kívül meglehet-e ezt oldani.
(#111259) bandus: Végig gurulok ezen az utcán vasárnap hátha lesz rajta legalább egy hely
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Hotel- és jótétlovag visszatért!
Köszönöm, jókat nevettem rajtuk.De most mindentől független valószínű vasárnap megyek Salzburgba és még aznap jövök is. Ha esetleg valakinek lenne valami amit el kellene hozni vagy segíteni valamiben, akkor szóljon!
Csak gondoltam ide is írok(ha nem gond) , mert segítőkész csáveszok voltatok/vagytok!
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
CoolBoy323
nagyúr
Senki nem foci VB függő? Még szó sem esett róla... Hihetetlenek vagytok
Én belenéztem, de 5 perc után idegbajt kaptam: csávókám fogja a fejét, percekig fetreng... De hozzá sem értekMost komolyan, ez miért kell??? Hogy bírják ezt a sz@r "sportot" egyesek nézni??
Meg nem tudom felfogni, hogy egy labdát nem tud levenni, nem tudja a kaput sem eltalálni. Ez a szakmája, napi 2 edzés legalább, és nem megy... Egy orvos, vagy bárki ilyen arányban dolgozna szarul, mi lenne a világból?? Pl föccer ilyen arányban dolgozna jól, minden 3. ház összedőlne...
Mondjuk ha ezt az arányt Szilike csajozási aránya lenne, az viszont őt örömmel töltené
#coolelho
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #111266 üzenetére
Senki nem foci VB függő? Még szó sem esett róla... Hihetetlenek vagytok
vs
Hogy bírják ezt a sz@r "sportot" egyesek nézni??
Megvan a logikai kapcsolat, miért nem esett eddig itt szó róla? Talán a szombathelyi topikban több szerencséd lesz.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #111268 üzenetére
Mi nem nézzük, mert
nekünk előbb leesett a tantuszelőbb levontuk a megfelelő következtetést.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Mi az, asszony csajos bulin?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
izee
őstag
Amúgy szép játék megy idén a vb-n.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
GabN73
addikt
FIFA-val meg bezzeg tudsz játszani... LUL
Ez a rájátszás sajna beépült a taktikába, addig okés ha odak-rnak tényleg, de amikor nagyon nagy színészkedés folyik azt én se bírom. Ez van sajna.
Azé nem tudja levenni meg 100%-osan lőni, passzolni, mert eléggé gyorsan kell dönteni, megzavarnak, húznak-tépnek közben, más az ütem más a tempó, fáradsz, fejben se vagy ott 100%-osan...
Komplex dolog ez, nem csak annyi hogy felmegyünk passzolgatunk oszt lesz ami lesz...Taktika tartása, pozíció tartása, megfelelő ember fogás, csapattársakkal összhang, ellenfelek mozgását nézni stb stb stb.
Profi szinten nem olyan könnyű ez ahogy kinéz (bár melyik sport az profi szinten?)Nem, nem védem őket, sőt, a hazai játékosokat utálom, szerintem irreálisan sokat keresnek a 0 teljesítményhez. Ráadásul már egy nagyobb akadémián fiatal korukban is szép pénzeket kapnak.
Mondjuk elég sok az amőba közöttük, magyarul beszélni se tudó (ó még hogy angolul vagy németül), igaz a pályán nem ez fog dönteni, de na.Azért a belefektetett munka sokszor becsülendő vagy csak gondolj bele hogy egy komolyabb sérülés miatt oda 20 év munkája, vagy egy keményebb belépés után sose leszel 100%-os.
Kár hogy a hazai utánpótlás is korrupció alapján működik, persze hogy nem lesznek jó játékosaink.
Amúgy én Izlandnak drukkoltam végig, le a kalappal előttük. Mellette rendesen melóznak, szabadságot kell kikérniük hogy elmenjenek egy VB-re, és hajtanak, csinálják, nem fosnak be egy nagy csapattól se. Respect nekik.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #110985 üzenetére
Eladva.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jo reggelt. KV,GDP.
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
werszomjas
addikt
Jó étvágyat az ebédhez.
Ładó Dell Latitude E6330 - i5 - 8GB RAM - 256GB SSD - Világítós HUN bill
üdv
-
lorcsi
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #111278 üzenetére
Keveslem a 1366×768 pixeles felbontást, széles a káva, de a gép keskeny a numerikus billentyűzethez, aminek hiánya nagyon szokott fájni excelezés közben.
Tudom, kis kijelzőn kartávolságról teljesen jó ez a felbontás, de amíg az irodai alkalmazások kb 3 ujjnyi helyet elkérnek a toolbarnak, addig hasznosabbnak ítélem a 1000 feletti pixelsort.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
werszomjas
addikt
válasz macilaci78 #111282 üzenetére
Értem, ezt szomorúan olvasom, én dokkolón használtam, nem futottam bele ezekbe a problémákba, de akkor lehet, hogy inkább felgyújtom, s behintem a helyét sóval.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #111283 üzenetére
remélem érted, hogy ennyiért valami fHD-s felbontású 7470-et kellene árulnod.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #111282 üzenetére
Mindenki engedélyt kér meghunyászkodni, aki ilyen gépet mer hirdetni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #111283 üzenetére
Teljesen korrekt masina, azért is néztem utána a felbontásnak. Már egy ideje kacérkodok egy kis notesz vásárlásának gondolatával, de a 10" tabletig jutottam. 12-14" mellett nemigen van hely magyar billnek és numpadnek. Esetleg valami BT-os numpad. Nagyobb laptopot meg nem szeretnék.
Saint_: minden annyit ér, amennyiért megveszik. Nekem ez a gép 30k-ért sem érné meg, mert az én igényeimet laptopként nem elégíti ki. Olyan ez, mint zsidónak az ingyen disznóhús.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vans?
őstag
sziasztok, mivel 2 eve mar Bp-n elek, szeretnek turistakent tanacsot kerni megyunk eskuvore felesegemmel, es a hetveget fenn toltjuk.
tudnatok ajanlani kiallitasokat / muzeumokat, ami nem egesz napos elfoglaltsag?
tudnatok ajanlani ettermeket (olasz foleg) a 8. ker kornyeken?
koszonom!
hábm bábm
-
GabN73
addikt
válasz vans? #111287 üzenetére
Étteremben tudok segíteni:
8. ker környéke mit takar?Olasz:
Al Dente #facebooklinkalert - a palotanegyedben vanIl terzo Cerchio - Blahától pár perc sétára, Dohány utca, 7. ker
Van benne olasz:
vagy a Dohány utca elején a Fausto's, bár ez nagyon nem olcsó helyesetleg még Oléo Pazzo Mediterranean Bistro a Mariott alatt, kissé eldugva. Ez is a Blahánál van.
nem az olasz a fő irány:
Építész Pince , ha jó az idő akkor teraszra üljetek, szerintem szép hely nagyon
Tapas-spanyol vonalon ott a Pardon
Ezekben voltam, valamelyikben régebben (+1 év), ezeket jó szívvel tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #111290 üzenetére
Jogos, bár ott még csak pizzáztunk/pizzát ettem, tésztákat nem.
Szóval Den Haag
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #111293 üzenetére
Még a magyaros és a hawai is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fant0mi
őstag
válasz CoolBoy323 #111293 üzenetére
A sajtos-tejfölös lángos meg a magyar pizza a tehén gyümölcseivel.
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #111294 üzenetére
és akkor jó, ha legfelül van a sajt, igaz?
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest