Hirdetés

Aktív témák

  • anagylevin

    csendes tag

    válasz azigazforest #1629 üzenetére

    Bocs, Forest, nem jött át akkor jól a gondolat:
    Ahogy látom, úgy találták ki a bnet rendszerét, hogy mindenki tudja (próbálja) csinálni, az is, aki életében nem volt a pénzügyi téma közelében sem. A barátokon, ismerősökön áll az egész értékesítés jó része. Rokonokból, barátokból, ismerősökből hirtelen ÜGYFÉL lesz. (Hideg hívásokra meg 100 emberből, ha egy alkalmas....) Egyetértek azzal, hogy ebben a formában nincs is szükség innovációra....ui. minek? Ebből a szűk körből a legtöbben megkötnek 2-3 szerződést plusz még magukra (!) egyet és akkor a bnet már elérte a célját. Az új munkatárs meg nem tud tovább lépni (kivéve azt a pár 7-es pozist, akik sztem jókor, jó helyen kezdték...savanyú a szőlő :) ), mert életében nem foglalkozott vele, tehát 2-3 hónapon belül abbahagyja. Akkor meg ott marad a sok ÜGYFÉL rokon, meg a saját szerződése a nyakán. Innentől érzi véleményem szerint átvágva magát a munkatárs és az ügyfél is. És ebben MAXIMÁLISAN igazad van: másolódik!!! A sok hülyeség, a hozzá nem értés, a felületesség...és még hosszan sorolhatnám. És terjed persze szájról szájra, nehezítve a dolgozni akarók és potenciálisan tudók munkáját.
    Innováció úgy sem lesz, mert mint írtam minek, nincs is rá szükség. Viszont (média)kommunikációra annál inkább. Mint írtam már, nyílvános vitákban érveljenek egymással szakemberek! (Ki sem merem mondani: esetleg reklám...?) A írott és netes média nagyon kevesekhez jut el. A tömeg a tv-nek hisz, onnan árad az ész.
    Egy hirtelen, a semmiből lett tanácsadó 8 órai(!) képzéssel a háta mögött célokról és érzésekről beszélve, beinjekciózva a "bázis-adrenalinnal" hamar kimerül és a kudarcokért minden esetben a céget és a rendszert hibáztatja (a bnet meg persze őt). Ezekből a csalódott munkatársakból van 70.000!!! Ez nagyon nagy szám és még nem is beszéltünk az ÜGYFELEKRŐL(!), akiknek a "szájából" a nem megfelelő tájékoztatás után "éneklik ki a sajtot"....és ez csak másolódik, másolódik....

Aktív témák