Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Ma voltunk kirandulni, lezuztam kemeny 500km -et, de rossz volt kiszallni az autobol. :) A fogyasztas 7,5l/100km, amiota megvan az auto, most fogok majd este tankolni bele, utanellenorzes celjabol. Elvileg csak 70l -es a tankja... azt hittem van vagy 80l.
    Utolag jottem ra, hogy olyan buta, hogy parhuzamosan beparkol magatol, ha 'megkerem', bar eleg finnyas a helyeket tekintve, es nem is egy villam muvelet. Jot mosolyogtam rajta, azert a padkatol hagyott vagy 15cm -et. Biztos nem fogom tobbet bekapcsolni.
    A fenyszoroja brutalis, meg mindig csodalkozok, hogy mennyivel jobb, mint az E92-ben. A cornering lightba rendeltem vegul egy Osram night breaker laser -t, ami igaz nem igazi feher, de rohadt jol vilagit.

    A comfort+ mod hihetetlen, mintha egy hajoban ulne az ember, hullamzik. Nincs is kedvem olyankor kanyarvadaszni. Nagy sebessegnel nem is erzem stabilnak abban a modban egyebkent. A valto az brutal, mikor sportmodba kerul. Mint a villam, a sebessegmero meg sem torpan gyorsulas kozben, folyamat huz. Megkockaztatom, gyorsabb mint a DSG. Foleg 0-rol valo indulasnal feltuno. Ma lemertem, 5.4s, gyorsabb, mint a coupe-m volt(de csak 100-ig...), pedig nehezebb, nagyobb, es gyengebb.
    Egy szolid remap kerul bele biztosan, meg a vegseb limit is tavozik, kiprobalom, aztan ha nem tetszik, akkor 60 napig van refund.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák