Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xmodule

    őstag

    válasz urban racer #25076 üzenetére

    90ezer ft nak megfelelö összeget mondtak bmw nel az elsö feknyeregre(ami azert fura mert par honapja a hatso kerult 30ezerbe) nem tudom az elsö miert 3x olyan draga. Na mindegy ugyhogy ugy döntöttunk itthon hogy elöször megprobalom "felujitani". rendeltem egy ilyen "javito" kittet 34111153202 amit mondtal. De most azt nem ertem ebben benne van az a fem (henger) is vagy csak a két gumi? mert neztem neten kulönbözö helyeken kulönbözö kepek vannak. viszont realoem oldalon meg ugy mutatja hogy 3 reszböl all ket gumi es a fem henger. amugy meg fura is lenne ha ket ilyen kis gumi lenne 8300ft.

    EZT a videot neztem meg hogyan kell ezt meg is csinalni. Te is igy csinaltad? Irtak többen egy masik videonal hogy a gumi reszeket nem szabad beolajozni mert art neki es a fekfolyadeknak sem jo ha keveredik mas olajjal. Csak a fekolajat szabad hasznalni mint kenöanyag vagy pedig szilikont. A srac az elejen amikor foliat rak a fekfolyadek tartaly tetejere hogy vakumot csinaljon szerintem ötletes:)

    Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Új hozzászólás Aktív témák