Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz MPowerPH #19901 üzenetére

    ok, akkor nem.ugy látszik nem volt érthető ez pénz kérdése.
    Amikor vettem volt, most nincs, eladni nem akarom mert nincs pénzem se másik bmw, se másik autora.amire kell ott van.
    Ha nekem ilyenre futná hogy edge olajat rakjak bele meg gyári szürőket akkor valszeg azt is megtehetted volna már itthon is pár éve hogy e60ba üljél...nem tetted meg.na én meg ha megtehetném inkább e46ba ülnék.lehet nem teljesne jo a haosnlat, remélem átmegy nem ugy mitn az elöző.

    el ne mond hogy azért mert te edge.t és meg magnatecet, vagy te gyárit én meg bosch szüröt rakok bele ez megárt az automnak...ez marhaság....tudjuk nagyon jol a bmw a gazdagokra utazik lehuzásra.ezt mindneki megerősiti.
    ugyanaz az alkatrész ami a gyári beszállitoé csak bmw plakett rajta van vagy nincs 1.5x.es szorzot jelent..sőt van hogy 2x.est.de ezzel te is tisztában vagy.
    Az hogy te mit mennyit költesz a tiéd és a tesod, az egy dolog, egyszerűbb ha beismered te jo modba élsz, éltél itthon is és olyanba is születtél és nem feltétlen minden a saját erődből van, és nem mindent joság rajtad mulott.nekem nem volt szerencsém, neked igen.de ebbe kár belemenni mert már 3x belementünk és csak xardobálás lett a vége....annak meg semmi értelme. :R
    megy az autom szürő van benne és olaj.ennyi.

    te is mondogattad a szervot nem tul fényes egy ideje volt is belőle problémád....gyári ujjat vettél?na ugye hogy nem.....a bontott még az utángyártott uj szintjét se üti meg.költséghatékonyság. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák