- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Sony HT-CT290 van itthon használatban. Jól teszi a dolgát, de elgondolkoztam a cserén, Edifier R1280DB a kiszemelt. (később T5-el bővíteném esetleg ha kell)
- Szerintetek érdemes cserélni vagy hangminőségben ugyanott (esetleg rosszabb) leszek a 2.1 >>> 2.0 váltás miatt?
- Az edifier távirányítója elég egyszerűnek gagyinak tűnik. Nem szokott vele gond lenni?
- A Sony, ha bekapcsolom a telefonon a BT csatalkozást akkor automatikusan bekapcsol standbyról. Van ilyen funkció az Edifieren is? (mi ennek a neve, google alapján csak a Bose auto-wake-et találtam)
- A telefonról nem tudom rendesen vezérelni most a hangerőt, a soundbaron beállított hangerőig tudom csak + / - állítani, de ha halk, akkor kell a távirányító.
- Van bármilyen visszajelző az edifieren? Melyik input szól pl?
- Automatikus hangerőállítás létezik a hangszórón? Filmeknél halkított háttérhangok vagy túl hangos reklámok? - sima toslink kábellel kötném össze nem HDMI ARC-al
Köszi előre is!Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
kr:sz
tag
Sziasztok! Lehet rossz helyen járok, de szeretnék olyan hangszórót vagy még egyet a sztereó miatt, amit tudnánk használni spotify-ról való zene lejátszást. Tv-vel is tudnánk párosítani, így jobb hangminőségen nézni a sorozatokat és filmeket. Valamint esetleg a későbbiekben egy lemezlejátszóhoz is. Ilyen igazi kis "svájci bicskaként" több funkciós helytállással. A hangminőség fontos lenne.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
soultrapp
senior tag
Hello!!
Nem tudjátok,hogy valahol szoktak-e akciózni gyakran Jbl partybox 710et??
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék bluetooth hangszórót venni, főképp kültéri használatra, baráti összejövetelek esetén zenélgetni.JBL charge szériával egyenértékű eszközt keresek, de nem boombox vagy partyboy méretben/teljesítményben, de nem is a Flip vagy a legkisebb charge teljesítménnyel.
Szempont:
- EU raktárból, ÁFA-t tartalmazza az ár.
- Jó hangminőség, hosszú akkuidő.
- Ha kell tudjon karakteresen / hangosan (és ott is tisztán) megszólalni.
- Nem kellenek villogó LED-ek.
- Esetleg előny, ha vízálló.
- Mondjuk 30 - 40 000 Ft-igKöszönöm a segítségeteket, külön jó, ha valaki saját tapasztalat alapján ajánlana.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Metacska #15206 üzenetére
Eléggé leszűkítetted a lehetőségeket.
Chargenál nagyobb legyen,de ne legyen nagy és max 40k.
Ez az ársáv szerintem még mindig az Anker felségterülete és a fenti kritériumok alapján azt mondom Soundcore Motion Boom.
Saját tapasztalatom (mivel van is ilyenem),hogy hangosabban és jobban szól mint a Charge,de azért még nem Xtreme,de az ára sem.Igaz szépségversenyen nem nagyon nyerne díjat.
Soundcore eu,nincs rá plusz áfa,kb 35-36e forint a 15%-os kuponnal. [link]
A nagy forintromlás előtt kicsit jobb biznisz volt,akkor nem fizettem érte 30e forintot sem,kuponnal 28861ft volt a vége.
Én kicsit több mint 1 éve elégedetten használom,Motion+ pedig olyan 1,5éve van meg. -
Metacska
aktív tag
-
szab120
tag
válasz <Adamsky> #15200 üzenetére
Igazából szerintem ennek akkor lett volna igazán értelme, ha wifit (beépített chromecastot) is kap, mert akkor ismét mélyen áron alul lenne kapható a vetélytársakhoz képest.
Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni, mert nem az a lényege, hogy gyári "V" mellett dübörögjön, ahogy egy Vifánál sem az a mérvadó. De még az akciós árat is picit túlzónak érzem, még márkacsaládon belül is akad jobb alternatívája. Persze hozzáteszem azt is, még csak tesztekben láttam/hallottam, míg az összes többi soundcore-t élőben is. Az MB+ mai napig bestbuy abban az árkategóriában, nyilván kompromisszumokkal (anyaghasználat, csipogók).
Egyébként 1 hasonló méretű wifis és 1 Boombox nagyságú hiányzik a palettájukból.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz szab120 #15210 üzenetére
" ... ha wifit (beépített chromecastot) is kap ... "
Az tényleg nem lett volna rossz ..."Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni ... "
Azért ezzel vitatkoznék. Egy (sima) Boom nem nagyobb (mások a dimenziók, de szvsz. nem nagyobb) mégis sokkal "nagyfiúsabban" szól.Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy a Soundcore "eltalálta szarva közt a tőgyét". Vagyis a Motion+ -nál - bizonyos értelemben - jobb, de pl. a Boom Plus-nál (de vehetjük a Boom-ot is) gyengébb (és itt nem a hangerőre gondoltam).
"Egyébként 1 hasonló méretű wifis ... "
Jó lenne a wifi, de ezt tudnám a legkönnyebben elengedni.
Tegyék bele a Motion+ "vasát" (aptX, multipoint, jó minőségű csipogok, külön (?) erősítővel) egy nagyobb házba, nagyobb (min. ami a Boom-ban van) mélysugárzókkal, és akkora passzív membránok, mint a Boom esetén.
Röviden, - ahogy már sokszor írtam - Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró.Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ. Vagyis nem fix. frekvenciák vannak.
Nem a legjobb minőségű kép, mert egy videóból vágtam ki. Egyébként vicces / szánalmas, hogy egy csomó "nagy tesztelő" nem is beszél erről (észre sem vette?). -
szab120
tag
válasz <Adamsky> #15211 üzenetére
"Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy" igen, pont ezért írtam, hogy az eredeti 200 eurós ára, illetve a kuponos 150 is sok. Miközben az MB+ (igaz lassan 1 évesen) 140 Euró.
"Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró." teljesen egyetértek! Ebből kéne valóban egy nagy.
"Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ." Azt a mindenit, erről nem is hallottam. Kérdés, hogy ez a gyakorlatban mennyire használható/miben jelent differenciát egy átlag eq-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz szab120 #15212 üzenetére
" ... miben jelent differenciát egy átlag eq-hoz képest."
Annyiban, hogy még szabadabban tudsz belenyúlni a hangzásba. Pl. a Boom Plus esetén az elején volt ez a - ha jól emlékszem - 6 kHz környéki "tüske". Na most ezzel elvileg a gyári mondjuk 5 kHz-es sávot "át tudod húzni" 6 kHz-re és pontosan ott tudsz korrigálni, ahol a "baj" van. Ezt nagyon szívesen látnám a többi Soundcore cucc esetén is. Sajnos biztos, hogy nem fogom ...[ Szerkesztve ]
-
Sipos0219
újonc
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék felétek, mivel éppen egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok, és nincs tapasztalatom az ilyen eszközökkel, ez lesz az első hordozható hangszóróm...
Szóval lövésem sincs, hogy mik lennének esetlegesen jó vételek a kategóriában,ami biztos:
-A keret nagyjából: 25 000 forint, ettől persze pár ezer forinttal eltérhetek felfelelé, ha indokolt, valamilyen bomba vétel miatt...
-Alapvetően a zúzósabb ROCK/METAL kategórián belül szoktam mozogni, mást ritkán hallgatok.
-Mivel alapvetően munka közben szeretném használni, így fontos, hogy 1-1 zajosabb mozdonyt is túl tudjon üvölteni, alkalom adtán...
-Bár, mindíg hordok töltőt/hordozható akksis töltőt, azért legalább egy 4-5 órát nem árt, ha tud anélkül is zenélni
-A mérete nem igazán zavar, amíg egy nagyobbacska táskába befér, és 4 kiló alatt tudunk maradni vele...
-TIDAL HIFI előfizetésem van, az esetek 99% -ában ez lesz a hangforrás egy XIAOMI 12-ről
-Alapvetően nem szoktam tartani a külföldi rendeléstől sem, de mivel nem egy túlzottan nagy értékű eszközről lévén szó, nem biztos, hogy a gariztatással megéri a szívást meg a külföldi postáztatást egy ilyen értékű eszközért, szóval jobban örülnék, ha valami itthon is beszerezhetőt is tudnátok ajánlani, de ha a többi feltételnek megfelelő itthon is kaphatót nem tudtok ajánlani, akkor nem zárom ki a külföldi rendelést sem...Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
gtx560unlock
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem geekbuyingrol t6 maxot szombaton cseh raktárról ez kb várhatóan mikor érkezik meg?
-
ViZsolt79
újonc
válasz gtx560unlock #15215 üzenetére
Kb. egy hét alatt nekem eddig megjött mind a négy rendelésem.
[ Szerkesztve ]
-
Acélfarkas
senior tag
válasz gtx560unlock #15217 üzenetére
Ha EU-n belül van az árú, akkor nem. Ha azon kivül, akkor játszhat a vám. Érdemes utánanézni, honnan küldik az árut.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
ViZsolt79
újonc
válasz gtx560unlock #15217 üzenetére
Eu raktárból nem megy rá semmi,én mindent cseh raktárból rendeltem.(Groove,T7,Bang mini,Bang)
-
fradi81
veterán
Hali, pár éve egy Anoniminc videóban láttam a tronsmart t6 plus upgraded hangszórót de akkor nem vettem meg, most 20 ezerig van ennél jobb vétel? Most nézem kuponnal csak 13ezer. Elvárás: 10 óra üzemidő, kültéren adjon egy kulturált hangminőségű háttérzenét, ne legyen rikácsolós hangja feljebb tekerve sem.
moto g72, Ninebot d28e
-
francz'70
aktív tag
válasz fradi81 #15221 üzenetére
Kuponnal 13 000.- ? ...én a helyedben egyből 2db ot vennék!
Kettővel felváltva tuti meg lesz nagy hangerőn is 10 óra + így már adott a TWS is. Mondjuk a kültér lehet kicsit necces, mivel 360° fokos, egy jó elhelyezés viszont csodákra képes, akárcsak egy 3rd party EQ...Én is ebből kettőt használok felváltva, (beltérben) lassan másfél éve, eddig tökéletesen teszik a dolgukat, van hangerő is rendesen, de pl. kerti partyt nem ezekkel tartok
-
Dhampir
félisten
válasz fradi81 #15223 üzenetére
A T7 a TWS modell?
Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt
"Egészen megdöbbentő volt hallani, mennyivel jobb a T7 a T6 Plus-nál, sokkal tisztábban és ércesebben szól mint az elődmodell."Egy másik cikk; Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró teszt – a legenda visszatér!
Videó:
Tronsmart T7 Review! 360 Sound, Beautiful Execution!A forgatható hangerőszabályzó gomb nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
válasz Dhampir #15224 üzenetére
"Egészen megdöbbentő volt hallani, mennyivel jobb a T7 a T6 Plus-nál, sokkal tisztábban és ércesebben szól mint az elődmodell."
A T6 Plus-hoz képest nem csoda, hogy jobban (ércesebben) szól a T7, viszont a T6 Plus Upgraded kicsit más liga, sokkal tisztábban szól, EQ - val elég jól rendbe lehet tenni a hangzást, a T6 Plus erre esélytelen...T7 -tel szemben is több minden az UE felé billenti a mérleget, sokkal jobb anyagminőség, jóval nagyobb akku (2000 mAh vs. 6600 mAh) és hangerő (30w vs. 40W) ...a Tronsmart app-ot meg kilehet váltani egy 3rd party EQ- val.
Bár egymás mellett nem hallottam a két hangszórót, én a kettő közül az UE-t választanám, ...újra -
félisten
Sziasztok!
Tribit Stormbox-ról van valakinek személyes tapasztalata úgy, hogy más, népszerű hangszóróval is össze tudja hasonlítani?
Nekem van 2db, és imádom a hangjukat, régebben volt Flare2-m, ahhoz képest EQ nélkül kevés a középmagas, de sokkal határozottabb a mély, nem folyik el, és sokkal életteltelibb (nem olyan steril) a hangja, mint pl. egy Earfun Uboom-nak.
Viszont egyszerre nem hallottam őket más típusokkal, így érdekelne mások véleménye is.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
fradi81
veterán
válasz Dhampir #15226 üzenetére
A TWS ezeknél azt jelenti hogy 2 hangszórót össze lehet párosítani így sztereó lesz. Kérdés valódi sztereó vagy mindkettőn ugyan az szól. Most első körben berendeltem a t6 fejlesztett verziót és majd meglátom mit tud szabadban. A t6 max-ra írta valaki hogy semmi magas nincs benne, ettől tartok én is, csak a dübörgés annyira nem jön be, akkor egy esetleges filmnézős, podcast hallgatós használat kilőve. Olvastam egy olyan kommentet hogy van alapzaja, de ha szól a zene szerintem nem hallani.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
gtx560unlock
csendes tag
Megjött a t6 max (20k volt kuponnal) csütörtökön hát ennek hangszórónak tényleg se magas se közép borzalmas hangja van DE és itt jön egy jó nagy de. Én azért vettem ezt hangfalat mert teardown videók alapján nagyon könnyű "tetejét" megbontani hogy hozzá férjünk "magassugárzókhoz" (amik szvsz ink középsugárzók) na én megtettem négy darab gyáriból kettőt meghagytam hogy legyen közép tartomány és az elsőt ami előre szól másikat ami pedig hátra kicseréltem 30w/4ohm (gyári 10w 8ohm) selyem dóm magassugárzókra amik rendelkeznek szűrővel gyárilag (hangváltó) Most brutális hangja lett volt már boombox1 hangfalam és eléggé felzárkózott annak a szintjére ezzel setuppal. Ahogy lett igazi szép magas az nagyon szépen kiemelte a mély hangzását de holnap küldök képeket szerelésről és van itthon flip5 hangszóróm azzal készítek egy összehasonlító videót. Már csak azért tudom flip5 nem ellenfél hogy viszonyítási alapnak mennyit javult hangzása mintha nem is az a hangfal lenne
[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
válasz gtx560unlock #15231 üzenetére
És mi a helyzet a közép tartománnyal?
Mondjuk az a hangszóró akkora kapufa, hogy bármilyen módosítás csak javítani fog a hangzásánAmúgy tényleg érdekel a végeredmény, anno pont a mindent elnyomó mély vette el a kedvem. Ezzel a módosítással akár vállalható is lehet
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz francz'70 #15232 üzenetére
hát figyelj igazából nem tudom de nekem közép az volt eddig is csak magas nem (EQ nem segített rajta sokat) mondjuk ez már nem az első generációs t6 max erre szerelés közben jöttem rá nyák lapon teljesen máshol vannak cuccok mint a teardown videókban plusz ezen nincs külön hálózati adapteres töltés lehetőség csak type-c lehet tölteni adapterröl nem 😅 magyaran maga töltő port sincs rajta
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Sziasztok, van Tribithez jó elérhető 10%-os kupon? Mert próbálkoztam a hírleveles 10%-ossal, de 3 e-mail egyikére sem érkezett meg. Pedig nem lenne rossz, neten fellelhetőkkel próbálkoztam, de nem működtek.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
tronsmart t6 fejlesztett verzió, jól sejtem hogy sdhc microsd kártyát kezel, sdxc-t nem? (microSD support up to 32GB) Ebből gondolom.
moto g72, Ninebot d28e
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz fradi81 #15241 üzenetére
Elkészült a t6 max teszt Hát iphone 8 plus mikrofonja eléggé nem tolerálja ezeket érces magas hangokat így néha hallható némi torzítás élőben ez nincs de sztem hallható a különbség 3 zene megy a videóban egyébként.
lejátszó poweramp 16khz +4-en van és ennyi többi gyári nullán . Egy Huawei Mate 20 pro volt a lejátszó eszköz. Azért nem fordítva mert konkrétan huawein nem volt mély videókban csak valami dobozos puffogás Így iphone rögzített
[link] -
fradi81
veterán
válasz gtx560unlock #15242 üzenetére
Az átjön a videóból hogy korrekt hangereje van és olyan 100m2-re elég is
moto g72, Ninebot d28e
-
francz'70
aktív tag
Így első hallásra, és ha a betorzított érces magas csak az iphone küzdelme, akkor ez elég komoly lett, ezt a t6 maxot még sehol nem hallottam így szólni
Nyilván azért lehetne még mit hangolni, de még így is simán vállalható..Szerelésről is teszel fel képeket? Érdekelne, akár priviben is
-
gtx560unlock
csendes tag
-
fradi81
veterán
Esetleg megoszthatnád melyik hangszórót raktad bele, hátha valaki kipróbálná majd egyszer
moto g72, Ninebot d28e
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz fradi81 #15246 üzenetére
felesleges megosztanom mert egy régi német hangfalból lett kiszerelve Egyébként lényegtelen mit teszel bele DÓM magassuárzó legyen ami az összes bluetoothos neves márkás hangfalban megtalálható. Én annyit ajánlok 4ohmos legyen ne 8 mint a gyári így könyebben szól és 20-30w körüli. Méret 45mmx45mm ha négyzetről beszélünk ha körméret akkor pedig 38mm kb ami belefér
-
Dhampir
félisten
Temető közelében?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Honnan érdemes beszereznem Soundcore 3 / Soundcore Anker 2 -t ? Esetleg nincs valakinek aki megválna tőle? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz ad4m1337 #15249 üzenetére
"Honnan érdemes ... "
eu.soundcore.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs