- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas9320
tag
Üdv!
Letöltöttem a klienst (GUI minert) és mindig leáll ha elinditom? Hogyan lehetne megoldani?Huawei P30 Pro VOG- L29
-
mepet
addikt
válasz tomas9320 #7451 üzenetére
a cgminered valami hibával kilép. Indíts egy cmd-t, és utána onnan indítsd megfelelően paraméterezve a cgminert, és akkor látni fogod a hibaüzit.
Remélem nem bitcoint szeretnél bányászni megfelelő céleszköz nélkül, ha igen, olvasd el ezt a topicot elejétől a végéig (érdemes a 0. hsz-el kezdeni), és mindent tudni fogsz, hogy miért nem kéne... De ebből a BTC topicból is hamar ki kéne derüljön, hogy a villanyszámla tizedét sem fogod visszatermelni... -
GIJoe
addikt
Üdv! A BTC tárcám a mobilon van, van e lehetőség áthelyezni az összeggel együtt a notebookomra?
[ Szerkesztve ]
-
-
GIJoe
addikt
válasz Victoryus #7458 üzenetére
persze egyre lassabb, sőt én azt mondom mivel ugye, a PCn van egy LTC walletem, és az Appdata mappában durván felhalmozott 4 GB rejtett fájlt, na most ha ugyan ezt teszi telefonon is, amiben flash van és korlátozott írási olvasási élettartammal, nem ajánlott telefonra (szerintem)
-
baloghbalint
tag
Helló azt szeretném kérni valakitől hogy akinek van türelme és egy kis ideje az jelentekzzen privátba legyen szíves mert van jópár tisztázatlan kérdésem !
Előre is Köszönöm
Balogh Bálint
-
brd
nagyúr
válasz baloghbalint #7461 üzenetére
A topicban biztosan nem lett még leírva a válasz a kérdéseidre?
Miért nem kérdezel itt? Hidd el, jobb esélyed van pontosabb, és gyorsabb választ kapni. Ha hülyeség a kérdés, azon privátban ugyanúgy röhögünk. De ha megígéred, hogy nem leszel nagyon fárasztó, keress meg a kérdéseiddel.The only real valuable thing is intuition.
-
Chal
addikt
Hát persze, mindjárt megyünk, addig írd össze a listát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Könyörgöm, ez egy fórum... Közel 7500 hozzászólás közül biztosan találnál választ a kérdéseid 80%-ára, és ha felteszed itt a közösben azt a maradék 20-at, akkor jó eséllyel arra is fogsz választ kapni.
-
volt ltc walletem pc-n, de nagyon sok helyet foglalt, és inkább töröltem. Persze az ltc-t előtte váltottam. Attól félek csak, hogy előbb-utóbb úgy belassul a telefonon, hogy lehetetlen lesz használni. Főleg mióta frissült az app, azóta ilyen csiga. Attól is félek, hogy egy következő esetleges frissítés automatiksuan elutal mindenkitől minden btc-t az app fejlesztőinek.. Mi a garancia arra, hogy nem?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Penge_4
veterán
42 coin-t bányászik valaki? 100 000 dollár körül van az árfolyama.
-
GuMipOkE
senior tag
-
default.
őstag
válasz Nakivagyok #7468 üzenetére
LTC bányászattal lehet 2,5x profitot elérni ? vagy itt mire gondoltál ?
-
D@reeo
aktív tag
Az @MtGox törölte az összes tweetjét.
Nem túl biztató gesztus a részükről.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
MtGox-on hirtelen vége lett az optimizmusnak. Most "az jár jól", aki $300-m eladott!
-
Kozmonauta
tag
Vajon hány maffiától kaptak fenyegető levelet az mtgox vezérei, a yakuza szereti a "fejetlenséget" XD.
A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
törölt tag
Persze, mivel a többi kriptopénzt leginkább a BTC mozgatja. Ha az változik, rántja magával a többit is. Én csak azt remélem, hogy nem kell fél évnél hosszabb időnek eltelnie ahhoz, hogy visszakússzon az árfolyam a régi közelébe, Mt.Gox ide vagy oda. Lehet, hogy göröngyösebb lesz az út felfele, mint anno a Silk Road bezárásánál, de ha azt túlélte a Bitcoin, ezt is túl fogja (pedig mennyien temették akkor is az egészet).
-
ignorant
senior tag
A megbizhatosag nem tartozott soha az erenyeik koze. Amikor nem lag miatt volt hasznalhatatlan, akkor feltortek oket.
1 eve problemasak penz kiutalas teren is.
Nem hinnem h nagy jelentosege lenne ha bezarnanak. Szerintem rovidebb lenne a sokk mint sr bezarasanal.
Nem tudom sajnalni a goxereket se, mar joideje egyertelmu volt h nem szabad oket hasznalni. Mindenki sajat maganak koszonheti ha ott ragadt valamije.
-
bitcoiner
újonc
Üdvözlet!
Elkezdtem a bányászást. Sok mindent elolvastam róla, de még tökéletesítenem kell a gépet, hogy teljesen ki tudjam használni.
Össze gyűjtöttem 0.0038btc-t hajlandó lenne ezt vki megvenni? Skrillel tudnál fizetni. -
Kozmonauta
tag
A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
HSM
félisten
válasz Kozmonauta #7485 üzenetére
Engem nem a GOX-vezetők nyamvadt kis élete érdekel, az legyen az ő gondjuk. Engem kizárólag az izgat, mikor fogják tisztába tenni a rendszerük, mert lassan a felét érik a BTC-im miattuk, aminek meglehetősen nem örülök.
Sokan paráznak szerintem attól is, mi lesz, ha a GOX-os 100 dolláros BTC-k kiszabadulnak a piacra... -
HSM
félisten
válasz Kozmonauta #7490 üzenetére
Ahhoz képest nem kapkodják el....
-
ZollR
tag
Gondoltad, hogy mondasz valami nagyot és mellément... Mit vártál?
Ahhoz képest, hogy amit állítasz nettó nem igaz, az okos-tóbiás még szerény jelző volt.
De nyugodtan sértődj meg, hiszen a tudatlanságra az a legjobb ellenszer. Strucc 2.0
Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--
-
veterán
Most újra utána olvastam, de szerintem te is olvass utána...
Amúgy sose állítottam, hogy én kurva jól tudok mindent és mindenhez értek ... Ami felháborít benned, hogy ahelyett, hogy leírtad volna, hogy az nem úgy van ilyen olyan amolyan törvények alapján és banki működési szabályzat alapján ... Hanem te egyből elkezdtél okos-tóbiásozni....
Esetleg olvass Milton Friedman és Maurice Allais munkásságával kapcsolatban. Természetesen infót arról nem tudok, hogy ez még ma is így megy vagy észhez tértek a bankok...
-
GuMipOkE
senior tag
-
ignorant
senior tag
Ki tamogatja az otletet, hogy ami nem a bitcoin temajahoz tartozik azt PM-ben kellene megbeszelniuk az erintetteknek, vagy a megfelelo topicban?
Jo lenne h valami mod takaritana neha....
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs