- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #5038 üzenetére
Pedig egy rövid ideig azzal büszkélkedhettem, hogy ugyanolyan CPU-m van, mint a Nagy Sasfőnöknek...
(Miért, Te nem voltál büszke arra, hogy ugyanolyan CPU-d van, mint amilyen Kőbékának van? )
<< CELERON >> A processzor ami mindenre eleg ! -
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #5052 üzenetére
De igen, nagyon buszke voltam !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #5058 üzenetére
Ááá... 3770K-ja bárkinek lehet... Viszont G1610-e kinek volt elsőnek? Hát nekem!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #5059 üzenetére
Igy van, Nagy es Hatalmas Vezetonk.....
Apropo Hatalmas Vezer Igazgato Ur ! Valami fizetest kapok az alaplapgyarbol ?! Ha nincs KP jo egy Rampage IV Extreme is, olcson dolgozom.[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #5060 üzenetére
Majd, ha kész lesz, megkapod a cégautót, csak még késik az átadás, mivel most hosszabbítják meg, hogy 15 helyett 30 titkárnő férjen el benne. (Természetesen a "belevaló" titkárnőket is mellékeljük, ez csak jobb opció, mint a Rampage, nem?)
-
ViZion
félisten
válasz FatalEror #5062 üzenetére
Ez fura... kicsit nitrózol?
Szvsz a gap-pad a lesarkazásra... "az ellen nem véd", mert kicsit összenyomható...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
Jóreggelt a 'bácsiknak'
Szerintetek 3 monitoron jobb játszani vagy egy 120cm -nél nagyobb tévén?asd
-
mackosajt
addikt
Ha 40 cm-ről nézed, akkor a 3 monitor, csak ahhoz kell az izmos VGA erő. Akkora TV-t viszont nem érdemes 40 centiről nézni.
Más:
Az építésvezető kilátogat az építkezésre, és egy fiatalembert lát csellengeni a munkások között.
Gondolja, most példát statuálhat.
Odamegy a fiúhoz és rákiált.
- Fiam, mennyi a maga fizetése?A megszeppent fiú kinyög egy összeget.
- Tessék, itt a fizetése, aztán soha többet ne lássam itt magát!
Miközben a fiú megy kifelé, az egyik munkás megszólal
- Főnök, mi baja a pizza futárral?![ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
A TV-re jó pl. autós játék vagy ilyesmi. Stratégia vagy FPS már nem. fHD TV 1920×1080 pixel, akkor is ha 3 m a képátló. 3 monitor meg 3× ennyi pixel, közelebbről nézhed, a "pixel precíz" dolgok jobbak monitoron.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
És 1db hd7970ghz el mennyivel lenne kevesebb fps 3monitoron mint 1en?
szerk: win 7 32bitről ha frissít a barátom win7 64bit re úgy is kell formatálni?[ Szerkesztve ]
asd
-
mackosajt
addikt
-
Jim76
aktív tag
Azt már nemigazán nevezném "frissítésnek"
W7-> W7 SP1 az frissítés...
32->64bit a háttérben ég és földNem tudom, hogy a MS van-e olyan elvetemült, hogy ilyen esetben is felkínálja telepítéskor, hogy talált egy régi win-t, és frissíted-e, de még, ha igen, én akkor is szűz partícióra telepíteném inkább. Elkerülendő a későbbi lehetetlen debugging-ot, ha valami zavart éreznétek az erőben egy-egy régi alkalmazással...
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
ViZion
félisten
Nem kínálja fel a frissítést, meret ez új telepítés minden OS-nél. Mert ég és föld.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #5061 üzenetére
Ertem, de megis ebben az evben be lesz fejezve a hosszabitas ?!
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Shokkolo
addikt
az nem frissítés, mert a 64bit a 32-höz képest alapjaiban más.
a haverod miért akar cserélni? mennyire jártas az informatikában?Azért kérdezem, mert ha még nagyon kezdő, nem ajánlom a 64bit -est!
Még mind a mai napig vannak kompatibilitási gondok, amiknek az elhárítása kíván némi rutint.
Ha tényleg kezdő még, akkor maradjon a 32bit, mert kevesebb baja lesz vele. És majd ha belejött... csak azután cseréljen!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #5074 üzenetére
az már megvolt... a szemétszállítókra keltem, hogy fél órát itt verették a kukákat az ablakom előtt
el tudtam volna képzelni jobb ébresztőt is@Szerk: az aláírásodat mostmár kéretik cserélni. Valami flegma, hőfokos 3770K -sra
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
ez hülyeség. a 32 bit is lát bőven többet.
Az XP is látta a 4 Gb ramomat**********************************************************
Így alakulnak a memóriakezelések hivatalosan:
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
32 bites Windows Vista/7: 4 GB
64 bites Windows Vista/7:
Basic: 8 GB
Home Premium: 16 GB
Business/Professional/Enterprise/Ultimate: 128+ GBUpdate:
ez a memória nem a RAM, beleszámít a VGA(k) memóriája, gyorsítótárak, bővítőkártyák saját memóriája stb.[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
Semmi, átlag userként nem fogja érezni
Cserélje le, vagy adjon el 2-3 GB ramotHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #5073 üzenetére
WinXP SP3 32 bit tényleg tisztább, szárazabb, biztonságos érzés. Fut rajt az APEH javás adóbevalló sz@rja is. És kevésbé ráz, mint a Win7 64bit.
Szóval tényleg 32 bites wint a kezdőknek, azon még a véletlen partíciótörlés is olyan simán megy, mint a hajnali ágybavizelés.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #5082 üzenetére
A javás vacakkal de sokat szívtam...
Édesanyám könyvelő, elhányta magát a laptopja, (Xp Home 32bit > mert neki tökéletesen elég).
Ideiglenes megoldásként az enyémen dolgozott pár napot, de ugyebár illene ha meglennének az adatai.Csináltam enki egy saját profilt és usgyi, adatok import. Perszeeeeee, ahogy azt móricka elképzelte.
3-4 java error manuális átállítgatás után azt hittem én vagyok a császár.
És NEM, nem indult el
Mai napig nem értem igazából:
ha ikonról indítod az asztalon > error / felvillan egy pillanatra és be is zárja az alkalmazást minden üzenet nélkül.
De! Ha manuálisan indítottam az exe -t mondjuk total commanderrel, hibátlanul futott az egészI <3 Apeh & Java... (egyneként is utálom mind2 -t, de együtt ?! ?! )
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Zsivaagoo #5085 üzenetére
Vagy en olvasom felre vagy kezdesz trollkodni ! A kolyok tanulni jar fel ide, nem trollkodni hanem tanitani kell.
(#5088) Shokkolo : elkuldve ! Csak allj az ablakba es nyisd ki a szadat
ormanyos-kormanyos: en igazan szerettem az Ubuntut. Jobban mint a winfos-t.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #5086 üzenetére
Linux. Mert az jó. 64 bites buguntun is fut, nem volt gond
-
MiklosSaS
nagyúr
Ajjjaaaj...kezdodik a baj...az asszony telefonalt hogy munka utan irany haza...mert takaritani kell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest