- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
Én az alkoholost szeretem , legalább tisztit és fertőtlenít Azt a 2-3 órát meg kibírod míg csip , de viccet félre téve ezeket a balzsamosokat nem szeretem ,szeretem a fájdalmat baj ez ?
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz Malibutomi #5953 üzenetére
De a teve se rossz éppen nem ? Leápol és már indulhatsz is tovább
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Malibutomi
nagyúr
"Szimulátorrajongó vagyok, a nejem rég elhagyott...."
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #5956 üzenetére
Azt a leborult...
-
Tomko78
őstag
DCS Black Sharkot ismered ? Megvettem na mondom billel neki állok gamelni kicsit , de rájöttem ez merő illúzio , meg se moccant na mondom ebből ennyi elég is
-
Malibutomi
nagyúr
Ja félreértés ne essék, ez nyilván nem az enyém
Hülye azért nem vagyok....[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #5960 üzenetére
Kölkökkel együtt sejtettem, hogy nem saját
-
Malibutomi
nagyúr
válasz stratova #5961 üzenetére
NA ja!
Irigykedve nézem az Oculus Rift videókat is, de két kölökkel, még ha költenék is ilyesmire, nincs az az isten, hogy a fejemre tegyek egy VR sisakot, amíg ezek ki tudja mit csinálnak.Ezek viszont nagyon tetszenek:
TrackIr: fejkövető rendszer, lehet nézelődni a játékokban.
[link]Facetracknoir: uganaz mint a fenti, csak nem hardveres, hanem egy arcfelismerő rutin egy sima webcammal is müködik:
[link][ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Vajon a lány mire gondolhatott ?
-
ViZion
félisten
válasz Tomko78 #5963 üzenetére
Ahogy hátradobta a fejét... sztem a mélyebb érzelmekkel sincs baja
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz Malibutomi #5939 üzenetére
mackosajtdb valamilyen formában
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Én sokat kínlódtam egy időben ezzel, mert nem azonnal, hanem 1-2 nap múlva durrant be a miteszerek hada.
Aztán tavaly elszántam magam és vettem egy minőségibb villanyos beretvát.
Azóta semmi bajom, még ilyen arcszesz meg ilyenek sem kellenek, csak szimplán pofamosás szappanyos vízben, oszt csá.Gyááááááááááá............
Ma este is warthunder kupameccs, közvetítés is lesz, méghozzá itt!
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Malibutomi
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #5973 üzenetére
Látom te is rátaláltál, jók a képregényei
Ha már szóba kerültek a szimulátorok:[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Hmm a 3-as Mazda is nagyon baba lett és nem is olyan kicsi.
5 ajtósan 4,460mm és 2,700mm tengelytáv -
ViZion
félisten
válasz stratova #5977 üzenetére
...mert kék a merevítés? Majd lefested Bro'
A mai autók túl anyagtakarékosak, sz@rrá könnyített minden, turbo hegyek, meg elektronika... ezek nem fognak 10-20 évet üzemelni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
A Skyactive irány éppen ezzel a trenddel megy szembe.
A legérdekesebbek a motorok. A benzines kétliteres és a dízel 2,2-es egység kompressziója azonos (14:1). Ebben az a szenzációs, hogy a SkyActive benzinmotor jelenleg a világ legnagyobb sűrítési arányú benzinese, a SkyActive dízel viszont a világ legkisebb sűrítési arányú dízele. Amikor egy VW-s fejlesztőmérnök meglátta a dízelváltozat adatait, kijelentette – „egy ilyen motor márpedig nem működhet”. Hát... működik.
Nekem tán már egy kisebb SkyActiv-G (benzines) is bejönne (a 3-asnál a legkisebb 1,5 l-es 100 paci, azt nyilván forgatni kell kicsit, de odahaza az 1.8-as családi tehén is benzines 114 paripa és nem hinném, hogy ezt jobban kellene járatni mint amazt).
Az 1000 cc-s turbós 3 hengeres csodák nekem sem jönnek be.
A kuffer mondjuk talán valamivel elmarad a kategória átlagától 350l (5) és 412l (4).
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz stratova #5980 üzenetére
"a SkyActive dízel viszont a világ legkisebb sűrítési arányú dízele."
Ez nem igaz. Haver I-es golfja a világ legkisebb sűrítésű dízele. Nyáron 3x-i izzítás után is csak hidegindítóval hajlandó beindulni,és ha elindul egy kisebb szénerőművet megszégyenít,olyan füstöt dob. Természetesen friss műszakis a verda.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #5975 üzenetére
Manapság az alsó-középkategóriás autók belső tere akkora, mint a '80-as években a felső/luxuskategóriás autóké (E32,W 126) volt...
"Én emiatt elgondolkodnék rajta (esetleg 1-2 évesen)" - Ezt úgy érted, hogy akkor gondolkodnál el rajta, ha ennyire fiatal lennél?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #5983 üzenetére
Tudom, ráadásul ennek kellemesen nagykocsis arányai vannak a hátrébb hozott A oszlop miatt. Bár az arányváltozás csomagtér praktikumának és méretének kárára ment a konkurenciához képest.
"Én emiatt elgondolkodnék rajta (esetleg 1-2 évesen)" - Ezt úgy érted, hogy akkor gondolkodnál el rajta, ha ennyire fiatal lennél?
Ahogy mondod
-
Alister71
nagyúr
Van olyan magyar benzinkút ahol van értelme tankolni? Mert az utóbbi időkbe az átlag 5.2-es fogyasztásom visszaesett 7 körülire a fene megeszi. A másik benzin jobb volt. Ezért vettem 3 hengeres 1000-es Swiftet?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Alister71 #5985 üzenetére
Nekem 1200-es 3 hengeres VW polo van (2003-as gyártású). Ólomcsizmában vezetek, nem tudok 7 liter fölé menni. Tiszta városi forgalomban sem.
Amikor kis sebességnél nyomatékra van szükség, ezek a pici motorok zabálnak. A Polot inkább járatom 3.-ban városban (Budapest) mint 4.-ben gyötörjem 2000 alatti fordulaton. Röhej, de nem veszem észre, hogy többet enne. Ha a fordulatszám tartomány középső harmadában pörög a motor, akkor a Polo esetében normális fogyasztási értékeket szoktam kapni.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Alister71
nagyúr
válasz Zsivaagoo #5988 üzenetére
Egyértelmű, ez igaz a Swiftemre is. Ha tojás van a talpam alatt, mert kiszámolom 1 hétre a munkába járó benzin szükségletemet, kerülöm még a dombokat is, mert a kis motort húzatni kell, nincs power. Nekem is 2 - 3-ba kell menni ott, ahol egy 4 hengeres felmegy 4-ba is, tehát a fogyasztás az nem jó ilyenkor. Ezért megyek arra, ahol el lehet tologatni tojáshély talppal, hogy az autó szinte levegővel menjen.
Ha gyorsulgatni akarnék, akkor BMW-t vettem volna.Alister from Hell
-
ViZion
félisten
válasz Alister71 #5989 üzenetére
Szuzi? Jah, még szerelik a másik verdát!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Alister71
nagyúr
Kell a ráknak másik verda. Ezzel olyan szinten vagyok elégedett, hogy ki sem tudom fejezni. Járjon busszal orbánc dolgozni, én inkább járok suzival.
Imádom, és nem is kell másik verda.Iszom a vörösbort kólával, próbálok berúgni, hiszen péntek van, és a beton lakásban rohadok, nem a tóparton Bezzeg a múlt héten, Nyéken a Gólem tó partján, azt se tudom ilyen szintre ittam az agyamat. Facén vannak képek róla.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
stratova
veterán
válasz Zsivaagoo #5988 üzenetére
Sógoromnak szintén ilyen járgánya van (55 paci ugye?), hébe-hóba ültem benne vezetni nem vezettem. Odahaza a tehenet (Nissan Almera Tino). Mikor "új" volt (könnyed 145e km-rel vette a család 5-6 évesen [Mahrenburg figyelsz ugye? ]), az első útján minden fékezésem övfeszítéshez vezetett. A Ladában ugyebár semmilyen rásegítés nincs s nekem ahhoz szokott kezem lábam, jót nevettünk aztán hamar megtanultam puhánykodni. Akkoriban versenyben volt még a 2002-es Mondeo, mivel mi a kocsit eleve akkor használjuk ha valami nehezebbet/nagyobbat kell szállítani vagy több ember utazna (a Ladába 20 éves korára került csak 200e s azt nem tekergette még sehová senki).
A Tehén óta viszont szeressem az egyterűeket, lehet legózni az ülésekkel akár darabonként kivenni a hátsó hármat. Anno egy kollégiumi költözést meg lehetett oldani egy fordulóval kerékpárral a kocsiban. De városban 8-12 körül kér enni.
Ha esetleg saját járgányt veszek (ennek mozgatórugója max a gyermekáldás lesz, ami időszerű lenne) minimális szervót akarok. Egyszer hajtottam Aurist, az nekem teljesen szintetikus, semmi visszajelzést nem ad az útról, uhh.
Élménynek persze a kocka Lada hiányzik, azt volt legjobb vezetni (hátul 3-an egy Pécs-Bp viszont kínszenvedés ). Egyetlen egyszer mentem vele 160-nal, 6000-et forgott utána ment még 5 évet. Az újnál beszámíttattuk, meglepetésemre nem bontóba került hanem leműszakiztatták.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz stratova #5994 üzenetére
A ladában valóban nincs szervó, de én barom szereltem még az 1200-esbe is. Vettem bontóban fékszervót, pedálkonzolt, szívótorkot, ahová a szervó csöve felmegy. Egy totálkáros 2107-es motorját is megvettem és a KPM-be le is vizsgáztattam.
Még 1989-be vizsgáztam, és azóta is barom vagyok. Bár azért már 42 évesen nyugodtam valamit.
Most már az 1000-es Szuzi is jó.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MrM94
addikt
ezzaz..holnap rendorsegre bevagyunk hivatva..a masik fasz lerugott valami aramdobozt....
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest