- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #49749 üzenetére
Na ez az latod, ezt utalom en is. Nem baj hogy az auto nem kepes 150 km-ert megtenni, de legyen benne TUCC-TUCC, legyen nagy dob, stb. Szanalmas barmok.....
Ma lesz Crysis, van net is, van minden.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
Északi-bika én felmegyek lövöldözni.. nincs üres szerver..xD
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #49757 üzenetére
nem vagyok...xD
de jere.. -
Beretvás
veterán
sasss jösz ,majd:?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Beretvás
veterán
joocakát mindenkinek.. jo kis hentelés volt..köszönöm..
-
cskj1
tag
.....jokis csata volt
jo8 mindenkinek"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
MiklosSaS
nagyúr
Az bizony, jo volt!
Jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
Na ezek, mik?
-
bluyoo
nagyúr
válasz MiklosSaS #49768 üzenetére
Alaplapok és egy ferde szemű nő!
Colorful Unveils First Skylake Z170 Chipset Based Motherboards – Features Socket LGA 1151, Officially Launching in September.Bazinga!
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #49761 üzenetére
Köszi, főleg az utolsó érdekelt. Viszont az érdekes hogy ilyen kicsi a különbség a sima 270-hez képest.
Itt alapon van 975mhz, vagy számít a proci is? (Mondjuk 1db kártyához az az FX még bőven sok is szóval azt én kizárnám)
Ja, és szép vasárnapot mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
MiklosSaS
nagyúr
Eleg gyorsan kellene dontenem Visziik a 980-at, es kell kartya helyette! Valami NV-es fanboy adna 175K HUF-ot a kartyaert! Siman odaadom!
Ket kartya kozott valaszthatok:
- MSI R9 295X2 - 171 K HUF-ert
vagy
- Asus R9 290X Matrix (nem PLatinum, hanem a sima), ezt 86K-ert kapnam meg, bontatlanul!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #49774 üzenetére
CSAKAZAMD...
Jah, mindkettő az
Elég a kisebb is, az is mindent vinne frankón. Hol találni ennyiért? Most itthon 280X-et se osztogatnak... elvtársam is elégedett vele...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #49776 üzenetére
Tudom hogy nincs rendben a DCU hutese, de a Matrix is ?
@Ormanyos: keresgelek en is, itt-ott...a lenyeg hogy ezt majd siman 70K-ert el tudom majd adni...
De kecsegtet nagyon a 295X2 is.....
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #49775 üzenetére
A PCIE 3.0-ról meg is feledkeztem mint különbség.
Más, te használtad Crossfire-be, mi a véleményed érdemes lenne vennem mellé egy másikat vagy inkább majd egy erősebbre váltsak ha arra kerülne sor?
norbert1998 Meg a táp csati, nekem csak 1db 6pin-es van rajta (max 150w)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #49779 üzenetére
Nem tudom, egy játéknál kevés csak, de arra mindenki panaszkodik, szarul van megírva.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, 1 erősebb GPU lehet jobb, mint kettő. Ettől függetlenül nem bántam meg. Ahol rendesen dolgozott, ott nem volt gond soha. A gond az, hogy elméletileg egyre több újabb motor nem fogja támogatni a multiGPU-t, ez miatt kicsit necces lehet beruházni. Viszont, ha jó árban találsz mellé még 1 kártyát, akkor nem kérdés, hogy CF.
Amúgy az órajel miatt van a +6pin. Vagyis, ha adsz neki 1 kis OC-t, és bírja, akkor már 270x szintet hozhatja. 180W TDP.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49783 üzenetére
nem tudom! Mar le is mondtam a csererol, de az ejjel jatek kozben jott egy ajanlat a kartyamra, amit hulyeseg volna vissza utasitani...
Visszont megint keresgelek, es csak ez a ket kartya maradt......szivem szerint a 295X2-ot vennem, csak felek hogy ott is nagy lesz a buko...
Az Asus ROG-tol meg azert felek mert dCU-n neha 110-115 fok is a VRM....nekem meg most csak a problemak nem hianyoznak.......oreg vagyok en mar az ilyenhez...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Malibutomi
nagyúr
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #49785 üzenetére
MSI Afterburner 1050mhz-ig engedi, azt próbáltam és megy simán.
Aprón most csak egy ilyen van de az annyi használtan amennyiért én vettem újonnan. (majd nézelődök még)
A tápom meg lehet kevés lenne a CF-hez pedig jó lenne ha nem kellene azt is cserélni. (Chieftec CTG-500-80P)[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49788 üzenetére
Ja....ha elfog a mereg....abbahagyom az egeszet....marad a 980 es kesz!
Olvasgatok a Matrixrol....kezd nem tetszeni...a Vapor X-es gyereknek meg mindig nincs gari papirja....a 295X2 meg biztos bukta lesz mivel nincsenek banyaszok akik arany arban veszik a Radeonokat....
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #49795 üzenetére
Figyelem.......
Neztem videokat...92-96 fokra is felmegyen a VRM jatek kozben. Nem nagyon vonz ...
Szerintem hagyom a francba az egeszet! Hogy a rosebbe baCChatnak el ennyire egy ROG kartyat?!
-
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #49784 üzenetére
Szép napot mindenkinek!4
-
Beretvás
veterán
szép napot... mi a helyzetállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest