- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #49550 üzenetére
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #49551 üzenetére
Sas megnezned greengaming-en mennyi a gta 5 angol ip cimrol? Mert ok sokszor mashogy arazzak ip-tol fuggoen. Legyszives
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
cskj1
tag
válasz hackeeeee #49555 üzenetére
@sass: én kerek engedelyt meghunyaszkodni
(#49558) Razer6666: pont most gondolkodtam kimenjek e par soriket venni vagy sem az a baj, hogy meg arra is lusta vagyok
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
Balathruin
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt mindenkinek!
-
Shokkolo
addikt
Vége a melónak, jóéjt mindenkinek
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
rapidsquirel
aktív tag
Jó éjt..
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49567 üzenetére
Vege a hentelesnek?
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, ma van a munka ünnepe, így hát ünneplek és visszafekszem
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #49569 üzenetére
Jo reggelt!
Nalam munka van....
-
hackeeeee
Jómunkásember
3130. - átlag fps 74.8
Megnézem mennyit lassul WQHD-ban.
1594. - átlag fps 38.1
Reggelt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #49574 üzenetére
Plusz startkor azt hiszem steam-en is akciós volt.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Extreme HD-t futtass
-
Beretvás
veterán
jo reggelt.. ma sütés fözés iváááászat
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #49576 üzenetére
FPS:
57.5
Score:
2405
Min FPS:
23.7
Max FPS:
103.1Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
válasz Lacielvtárs #49578 üzenetére
áh fenét.. sütés ivászat fözés ivászat... ivászat ivászat--xD
-
MiklosSaS
nagyúr
Nyelbe utottem tegnap az uzletet....a ceg bonuszkent pedig kifizeti a nyaralasomat!
Ez egy igazi meglepetes volt ma reggel....
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Szerintem blogot kéne írjak a magyar egészségügyről.
Tegnap délben jött a gyógytornász. Fűző még nem volt. Akkor visszanez.
Kb. 20 perc múlva meglett a fűző. A hóhér gipszelo ramadta. Kellemes, jarkaltam, visszafekudtem.
Bejon egy ápoló, hogy döntsek, aznap haza, vagy csak hétfőn, mert úgy írják a zarot.Telefonáltam haza, hogy akkor ha jó, ma megyek haza.
Mentem ki, szólni, hogy akkor megyek.
Elvittek röntgenre.
Fekszem a szobában, majd jön megint az ápoló, hogy akkor kocsival megyek haza? Mert nem jeleztem vissza...
Mondom én szóltam, nem maga volt ott, de szóltam.
Na jött a csavar.Gyógytornász elment haza... Nem mutatott meg semmit.
Fekvő szállítás nem lesz.
Záró megirva. Vagyis takarodjak.Persze kiderult a záró meg nincs alairva, meg mit képzelek én, nekem otthon a helyem, mert vasárnap jönnek a hétfői mutetesek.
Anyatok picsaja... Mert nem repkednek a színes papírok a zsebekbe...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #49585 üzenetére
Nekem ne mond a párom laboros és az orvosira jár biokémikusira. és 90 ezer nettó-ból oldja meg az életét meg az utazását. Nesze.
Laboros képzeld el fertőzött vérrel dolgoznak szarral meg minden izével és .. múlt héten kaptak egy adag gumikesztyűt amire rá volt írva,hogy AIDS/...... ellen nem véd! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #49576 üzenetére
Azt csináltam, de ha 1280x1024 a max. akkor semmire sem megyek vele.
-
mackosajt
addikt
válasz Whysperer #49587 üzenetére
De bammeg, hogy ennyire a zsebét tomo emberek legyenek előnyben...
Szemközti szobában egy felskizofren öreg volt.
Állandóan csak kiabált, éjjel nyugtató és szíj kellett neki...
De ő a tanárúr betege...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz mackosajt #49585 üzenetére
ez igen, Mackó Úr...
nem akarlak kiábrándítani, de amikor tavaly anyám volt kórházban, és én reptettem a színes papírokat, akkor is minden így vagyis hasonlóképpen történt
a végén amikor - isten nyugosztalja - anyám elment szívem szerint visszakértem volna mindegyiktől a pénzt, mert semmi nem változott a pénz hatására.
sajnos teljesen igazad van, semmi értelme nekik pénzt adni, mert az egyiknek másiknak adnál is pénzt, már nem az lenne szolgálatban mire érezned kellene a színes papírok hatását
amikor anyám volt kórházban, én az 5 hét alatt közel 10 osztályos orvossal beszéltem, ebből 8-nak adtam pénzt, nővéreknek is adtam.
talán a nővérek voltak relatívan normálisak anyámmal meg velem.
a dokinak nem szabad pénzt adni, ha mondhatok is ilyet egyáltalán, mert egy doki van szolgálatban majdnem az egész épületben
bezsebeli a pénzt és lelép, szinte nem is látod ha nem vagy benn a kórházban hónapokig...
tiszta szégyen amúgy ami manapság az egészségügyben van
kitartás neked és menj haza ha jobban gyógyulni akarsz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #49590 üzenetére
Itthon vagyok, kocsival hazajottem, mert ugye végül alairta a zárót. Ha már meg volt írva. De gyógytornász nuku.
Old meg ahogy akarod te magad.Az este pokol volt. A ház összes agyat kiprobaltam, végül a fiaim ágya vált be. Éjfélig...
Utána a fűző okozott elviselhetetlen fájdalmat.
Végül megoldottuk... Mert ugye fürdés után visszavetelkor meghuztuk. Közben nem szabad nagyon...Ilyen aprosagok.
Ma már a klotyora is sikerült leulni, igaz produktum nélkül, szóval még bajban vagyok, mert sokadik napos...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz mackosajt #49593 üzenetére
jaaaaj, de nem irigyellek
hát vigyázz magadra, igen a lotyó téma a leggázabb ha mondhatom ezt
nem tudom elégszer leírni hogy kitartás napról napra csak jobb lesz, de addig is bírni kell, meg tűrni
de rendbe jössz és ez a lényeg, gondolom mondanom sem kell
meg sem lepődöm azon hogy gyógytornász nuku
nekünk, amikor a kis asszony volt elsőnek kórházban, úgy engedték haza - mert infúziót kapott hogy ki ne száradjon - hogy a kötés alatt a vénájában maradt a kanül
az asszonyom vette ki, még szerencse hogy nem lett baja a lányomnak.
akkor éreztem elsőnek azt hogy vissza megyek a kórházba és orrba verem a dokinőt
de végül is nem tettem, de úgy érzem jogos lett volna"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #49595 üzenetére
Hát igen. Tisztogatást kéne végezni ebben az országban. Persze nem etnikailag, hanem ész szerint, és gumiszobába kéne zárni az idiótákat.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49597 üzenetére
Igen, tudom...de azert szomoru....
-
MiklosSaS
nagyúr
Mas tema:
Ki milyen bongeszot hasznal? En mostanaig Chromot hasznaltam, de most probalgatom magamat gyozkodni hogy az Opera jobb volna.
-
rapidsquirel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest