- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #49898 üzenetére
Életed legmelegebb nyarára készülj, felszállás!
Nem tudok erre mit mondani bambínóóó, az 80k / mátrix, kár lenne otthagyni őket ennyiért..deee, na mindegy, Skypeon kiveséztük. Tudod mit várhatsz attól a kártyától, maximum kellemesen csalódsz, ha számít bármit a magam részéről neked szurkolok.
Gondolom X2 ügyben közben nem volt előrelépés..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #49893 üzenetére
Én azt hittem, hogy a táp(amiből sokmindent kispóroltak) megölte a gépedet. De szerencsére nem.
-
MiklosSaS
nagyúr
Rajta vagyok a teman. Igazabol elsodleges a 295X2...mert az bontatlan. Masodiknak keresgelem a Vapor X 290Xet....
A matrix CF meg csak egy probara...ha megyen marad, ha nem 100-ert el tudom adni az egyiket...es akkor 60K-bol megvan egy forro 290X.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #49903 üzenetére
Egy biztos, arra az élménybeszámolóra már most elkezdem spájzolni a pattogatott kukoricát, amikor C3-ban első alkalommal kipörgeted a Mátrix CF-et.., mondjuk úgy hogy némi OC is van rajtuk, mert miért ne lenne..!
A prioritás amúgy rendben van ha tudod tartani és nem unod meg ideje korán, Matrix CF meg maximum egy köztes fun factor...
Erről jut eszembe, can you feel the pain???? [link]..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #49903 üzenetére
Te, ez a sok keresgélés kezd unalmas lenni, határozd mán el magad. A Matrixokat jó árban el tudod passzintani, mikor jön a ti. A 295x2-őt (elég) kemény bukóval. Egy 290x áthidaló megoldás lenne, de gondolom annak te sem látod sok értelmét, 50fps-el még két hónapig Crysis-ozni. Akkor hol a kérdés? Tudod te milyen érzés stabil 85-120 fps között, fullon Crysis 3-azni? He? [link]
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
mackosajt
addikt
Jó napot!
Sassss! 295-ot hagyd, csak a 290x cf.
De ha még pár hetet vacillalsz, lehet 390x is.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49906 üzenetére
El vagyok hatarozva...ez marad. Vagy 295X2, vagy 290X Matrix.
Kozben ha akadva egy 290X Vapor X, az volna a tokeletes!
@mackoSajt: miert? Nem szeretnek az elsok kozott 390X/980Ti kartyakat venni. Azt a hibat elkovettem 780-asl, szoptam is rendesen vele. Az elso honapban szinte jatszhatatlan voltak a jatekok a sok BUG miatt.
Ugy szeptember vegen fogok masik kartyat venni....addigra mar kint lesznek a next genek, tesztek is meg tapasztalatok.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
De tudod mi a vicc, Ref-ekkel még nem is lenne akkora para ha nem zavarja a zajszennyezés mert hátrafelé dobják ki magukból a napszelet. A Matrix(ok) és jelen esetben így a CF-el a legnagyobb probléma a DCII alapú hűtés, end of story.
250W-ot olykor Tahitim is megeszik max fesz/TDP mellett, konkrétan az egy életérzés amikor olyan játékkal játszom, ahol az 1.5V-os FX és a csontra húzott 280x is dolgozik, azt tapasztalni kell milyen érzés ha ilyenkor odatartom a kezem a Raven3 fölé..
(#49910) miklosss2012:
"El vagyok hatarozva...ez marad. Vagy..., vagy..., esetleg..."
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #49914 üzenetére
7870 CF, 7990 utan azt mondom hogy eleg rendben van ha nem Batmanezel. Az volt az egyeduli jatek ami eleg gyengen ment.
Termeszetesen a legjobb az egy kartyas rendszer. Visszont en ugy vagyok vele ha olyan vaccakol akkor megallitok egy kartyat es mig jon a patch addig egyel tolom.
NV-hez hamarabb jon a patch mindig.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #49917 üzenetére
Nalam a 7990 nem volt szopo. es azt mondjak hogy joval jobb a 7XXX CF-nel.
@szentSarkany: en sem talaltam..
-
Beretvás
veterán
szép napot..
mi a hejzet errefelé?
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #49913 üzenetére
Én elengedtem a ventit 70%-ra, így lassabban éri el a 95 fokot.
A powerlimit pici emelese elég, hogy ne vegye vissza bolond módjára az orajelet. Apró, pár MHz-es visszaesés amit láttam, mikor monitoroztam.
Viszont Procicsiganak mátrix van, ő szívott az egy kártyával is léghűtéses kivitelben.Más.
Most intézem a szerelommel a corsa vizsgajat.
Nem szeretem, ha nincs valami rendben.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
Háj embere! Wan wifi. Este jövök. Deutschlandba vagyok
-
Beretvás
veterán
én meg kenyetem nagyban a diablo 3 at..
-
norbert1998
nagyúr
este c3?
-
Balathruin
veterán
Én a Tahitivel szívok... Csak nem füvet.
-
ViZion
félisten
-
Habugi
addikt
válasz Balathruin #49931 üzenetére
TDP limitet mennyivel toltad ki?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #49931 üzenetére
Mondtam már, hogy vedd le a feszt 1.07-re
1.25-ön rohadt instabil, pedig valami baca azt rakta néhol alapnak[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #49933 üzenetére
megáll az eszem.
Nem lehet egy kártyát használni hogy úgy hogy ne nyúlj a feszhez?
Esküszöm,hogy nem trollkodok,de ez a 7950 7970 ez ilyen? hogy te kell beállítsd neki a feszültséget?
Megáll az eszem..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #49938 üzenetére
Próbáld kicsit kevesebb, mint 50% tuning mellett
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #49936 üzenetére
Ennyit nem lehet megcsinálni hogy berakod oszt menjen? Mekkora kreténség...Pofám leszakad.Én TDP limit huzogatásra is lusta voltam...Meg ezt a Boostos marhaságot is utálom.
De pofám leszakad.
Egyre jobban ábrándulok ki ebből a cégből.Habugi
Tdp limitet alapból mindig kitoljuk maxraVenti profilt custom kártyákhoz? refhez még megértem de custom hűtéshez...
Mindegy még végén intel nv fannak leszek titulálva ezért abbahagyom a pofázást.
Inkább meglepődve olvasok dolgokat.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Habugi
addikt
Csak a kókány/széthajtott példányok ilyenek vagy a gyárilag elbaszottak.
Ha nem forrósodik nem kell babrálni rajtuk a feszt, max ha húzni szeretnéd őket.
Gyengébb chipeknek kellhet a TDP limit kitolása ahhoz, hogy tartani tudják a gyári órajelüket.Norbertnek XFX-e van, nem tudom a 7950/70 széria hogy sikerült nekik, 280X-nél ordas szemétkupac az XFX, Hawaiioknál szintén. A legnagyobb hibájuk a rossz viccnek sem nevezhető VRM hűtés.
(#49934) hackeeeee:
Ezt ismertem!
(#49938) Balathruin:
Aham, így már érthető. Rossz a metotika, mindent tegyél vissza alapra/gyárira, majd a TDP limitet told ki 30%-ra legalább és ehhez készíts venti profilt ha szükséges majd teszteld kicsit.
Kizárólag az után hogy ez megvolt, utána nyúlj csak a feszhez!TDP kitolás, megkeresni meddig stabil alapfeszen vagy meddig nem droppol. Hopp megvan a határ, mehet neki a fesz és így tovább. Szükség esetén TDP is nyugodtan mehet +50%-ra.
A legtisztább az, ha maxra tolod a TDP-t, megnézed így mennyire tudod hűteni és ha okés (Zafíroknál ez a jó VRM hűtés miatt általában no problemo..), akkor elkezded megkeresni meddig stabil az órajel alapfeszen. Amint kakukkol mehet neki egy kis fesz.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #49942 üzenetére
Milyen 50%? 950-en vagy 850-en kéne mennie
-
Habugi
addikt
Igen, amint elküldtem a postot egyből át is szerkesztettem, TDP maxra tolással érdemes kezdeni.
Kell sok gyártó kártyájához a ventiprofil, arról nem beszélve hogy minden ház máshogy szellőztet és mindenki más hangerőre érzékeny, szóval ez amit írtál nettó hülyeség és/vagy igénytelenség.
No offense, de én meg belőled kezdek kibrándulni..
Valójában fogalmad nincs, de szeretnél hozzászólni és jobb híján ilyeneket hozol össze....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs