- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
Értem én hogy pucsít meg minden, de azért azt nem hiszem hogy ha három hónapja nem lenne barátnőd olyan nagyon ijedeznél tőle. (nekem se ő az ideálom de azért nagyon nem félnék tőle )
Zsivaagoo(#50700) Már nem árt egy kis visszajelzés neki mert osztja az eszet ott is ahol még ennyi tapasztalata sincs.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Zsivaagoo
őstag
-
norbert1998
nagyúr
-
Zsivaagoo
őstag
válasz norbert1998 #50705 üzenetére
Nem olyan mint a slag. Több hő fejlődik, ha túl sok, akkor meg is olvad, de ezután már nem vezet és maradandó lesz az alakváltozás. A hőtágulás hatását meg nem fogod szemmel észrevenni, bár műszakilag az is mérhető.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Popes
őstag
válasz Zsivaagoo #50707 üzenetére
Ha a hőtágulást nem is, de azt láthatja hogy a nagyobb áramerősség miatt melegedő vezeték szigetelése deformálódik.
Viszont ha ez már látható akkor az a vezeték erőssen alul van méretezve vagy valami probléma van a fogyasztóval ami miatt megnőtt az áramfelvétele.
A slaghoz viszont valóban nem lehet hasonlítani.Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
-
rapidsquirel
aktív tag
Ezt olvassátok el, nem kevés igazság van benne: [link]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MrM94
addikt
jaj hát úgy a falat is meglehet
Miklósass Nem sajnos nem játszik a samu galaxy szériája csak max egy régebbi note.
Ott azért más a mese mint a galaxyknál. Találtam G2 est s megint csak egy huszas híja van még van rá 1 év gari.Helyben is lenne. húznék a sony felé mert tetszik az UI. S húznék affelé hogy valamennyire erős HW legyen benne,hogy minim 2 évet bírjak ki vele.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #50709 üzenetére
Milyen vezeték volt ez?
Amúgy ja,normális.Úgy tudom ez az elektromos áram egyik feature.
Bár én nagyfeszültségeknél tudok ilyen erőkről....[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Nah, jóccakát!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
V!ck
senior tag
Mit találtam pakolás közben
Annó egy halott videókariról pattintottam le, hogy jó lesz kulcstartónak, de mivel elhagytam, egy nforce északi híd lett az áldozat
Aki megmondja, hogy miről származik, kap egy kekszet
Na jó éjt mindenkinek, 5:20-kor kelés...
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #50716 üzenetére
Hát jeleneg van 500 lejem.Elakarom sózni az SSD ét egy százazsér meg a játékokat is annyiért amennyiért
Kb 700 lej körül lenne a keretem..... de legyen 750. kb ha semmit nem költök..
Ha tudnám pontosam az EU projektre mikor kapom mega pénzt és mikor mehetek melózni akkor szarnék bele mert kérnék kölcsön,de így nem..Meg ha egyáltalán megkapom,dehát csak megkell kapjam...4,5 inch tehát kiesett..
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #50720 üzenetére
Nem kell sokat tudjon. egy Xperia Z tudása megfelel.
5inch legyen feltétlen. ha lehet 2gb ram. meg 4 magos.
V!ck Geforce 7700?(#50719) Balathruin Nem kell sem a3 sem a5 legalábbis samsungból nem.Audiból jöhet.
Juteszembe tudtok valamit erről a fényképezőről?
Canon Ixus 210.[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
B@mmeg, itt egész éjjel a telefon a téma ma, behalok.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
inspiroyhome
senior tag
Adventure Capitalist nevű játékkal játszik valaki?
-
Balathruin
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csináltam egy gyors Cinebench-et 4500-on, 710 pont.
Irány az ágy, reggel kelni kell. Jóéjt!
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Remek! Köszönöm, el is mentem, így biztosan jobban alszom már.
Legfeljebb a héten felajánlom asszonypajtinak egy hasonló nevű merőben más funkciójú párnahasználatrahackeeeee
Kövezz meg, de nekem ebben a szettben a Golf 1-esek és a Corrado jött be a legjobban.Viszont tényleg jó éjt Urak. Ráérnék 9-re beballagni, de bordácska korán kel :/
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Ember csak húzlak, tudom milyen jól reagálsz rá..
Amúgy mit mond a drogos legelőször vérben forgó boci szemekkel az elvonón miután az ágyhoz szíjazták??
De nekem szükségem van rá!!!
Amúgy azért kaptad mert tudtam hogy most ez lesz a téma, na nem mintha itthon lettem volna hogy olvasni tudjam.., csak ilyenkor átfutok rajta és nem ok nélkül teljesen hülyének érzem magam, azt sem tudom miről beszéltek.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre agyban. Szerencsere a holnap meg szabad.
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
Jau reggelt!
Győzött a jó, támadjuk hát meg a hetet, esélye sincs!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
V!ck
senior tag
Jó reggelt (utálom a hétfőt )
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
Most kivetelesen nem baj hogy hetfo
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
Na nap poénja:
Kollégám vette egy FX 6350 + XA990 ud3-t mondom neki na ez klassz ... akkor össze rakjuk beálíltjuk megfelelő órajelre és mehet is... Erer 2 kollégám rögtön. ( Úrsiten nehogy húzzad... ezek már gyárilag húzva vannak és csökken az élettartalma. ) Hallod teljesen lementem hídba.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Balathruin #50742 üzenetére
Szóval csökkent a CPU élettartalma ,ha ugyan azona feszen , bőven a temp megengedett alatt maradsz tunningban.. mint például az én FX 8120-m ami ugyan azon a feszen megy 4,2-n mint amit az alaplap beállít neki alapból?
amúgy az AMD nem értem miért van ekkora pácban egy "A Sony éppen április végén jelentette be, hogy 22,3 millió PS4 talált már gazdára, és ugyan a Microsoft esetében nem tudjuk a pontos számokat, csak azt, hogy tavaly novemberig 10 millió Xbox One-t szállított le az üzleteknek, valószínűleg az is közelebb járhat már a 20 millióhoz, mint a 10-hez." ilyen után
ui.. nem 5 GHZ-re akartuk húzni csak 4,2 a gyári neki olyan 4,5 körülire szeretné.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
rapidsquirel
aktív tag
Nem biztos. Minimális tuning belefér.
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #50745 üzenetére
8)))) igyekszem rávenni! 8)
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Whysperer #50746 üzenetére
Magyarázd el neki, hogy az FX-ek erre lettek kitalálva, és ha nem húzza, az körülbelül olyan, mintha egy Ferrarival, naponta csak a wc-ig menne el.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz rapidsquirel #50747 üzenetére
Hallod pont ugyan ezt mondtma neki csak más hasonlattal!!!
amd fx 6350 black edition erre van kitalálva. Főleg,hogy ha szerencséje van akkor feszelés nélkül is túd húzni rajta valamennyit. a jobb 6350-k 5 GHZ-n is mennek akkor nem hiszem,hogy 4,5 probléma lenne neki. Főleg,hogy láttam már alulfeszelve 6350-t a gyári órajelen.
-
Zsivaagoo
őstag
Uhhh...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest