- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #35698 üzenetére
Azt a kuttttyaúristenit!!!
Hát ez szenzációsan jó lett!!
Az utolsó mondatod pedig huhhhh.., na ezt nevezem én választékosan megfogalmazott összetett mondatnak, egyszerűen zseniális!!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #35698 üzenetére
, nagy vagy ember...mindig jol esik olvasni amiket irkalsz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #35691 üzenetére
Hát igen, én is csak azután tudtam feltenni maxra, hogy bekerült a 280X a gépbe.
Előtte a 6850essel is elvoltam mondjuk, szintén Medium beállításokon, egészen addig amíg rá nem eresztettem HighresTextúrákat+DX11 modot, az csúnyán megmarta a Phenom II X4 & 6850 duót.A középkategóriás VGA-kat illető érvelésed is erős, ez igazából annyi kompromisszumot kíván csak, hogy nem lehet minden új játékban élből vérgémer max beállításokkal játszani.
Viszont ahogy észrevettem az elmúlt években, Medium / Max beállítások között azért nincs túl nagy differencia már, hiába van a kettő között adott esetben még akár 2-3 "lépcsőfok".
Megjegyzem egy éve én is hajlamos vagyok erre a vérgémer mentalitásban indított játékra, a nagy kérdés csak az, tudok-e majd ellenállni a kisördögnek amikor befut az első játék amibe beletörik a 280X bicskája..
Basszus, nagyon remélem hogy ez a játék nem a GTA 5 lesz..!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #35704 üzenetére
Igen, tudod jo multkoraban a macskaval jatszottunk...es tesztelesre extreme-rol levettem high es medium-ra par dolgot....napokon at jatszottam es eszre sem vettem hogy nem is ultra high vagy extreme beallitasokal fut a jatek. Komolyan mondom...nem eri meg a TOP kartyakat...hamegunom a 3D-t akkor egeszen mashogy fogom a penzt elkolteni. Mert az nem buli hogy juniusban kiadok egy kartyaert tobb mint 200K HUF-ot, aztan masik evben meg eladom majd 100K-ert. Az meg aki megveszi a 120K-s kartyat az meg eladja 80K-ert...amikor cserelni szeretne...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Hát....van jobb énekes...., van jobb gitáros, de ..."igéretes tehetség", nem ? .[link]
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Na hazaértem vótam megin tekeregni.
Az ótós témához annyit,hogy az az utvonal,ahol jöttunk az kb olyan,volt hogy nem voltak nagy kanyarok egyáltán,plusz a srác aki vezetett, asszem egy ha nem két éven keresztul minden héten egyszer vagy kétszer bejárta,mivel az volt a heti körútja a melóhelyén.S mi sem vagyunk hülyék hogy megakarjunk halni,lazán volt idő lefékezni,és még a másik srácot is lazán beengedtuk a mi sávunkba hogy neki se legyen semmi baja.Nem hiszem,hogy olyan nagy gebasz az ,ha egy nagyon hosszú egyenes szakaszon megnyomtuk neki.
+,hogy a srác annó sofőrként dolgozott,mint kiderült a fentidolgokból, 25 év felett van és 18 éves korától van könyve.
Azért szerintem van valami XP je,hogyha naponta tekerte a perecet.
Akármennyire,hülye vagyok én meg szeretek hőbörögni,de meg nem őröltem.Mackósajt,őszinten,dobd neki a feketét,és úgy hogy ne lehessen visszavonni.Egy férfit két dolog tesz férfivá,a szava,és a golyói. 3k ért eladni a becsületed.Hát elég olcsó volt...
@habugi, nemtartom korrektnek az álláspontodat.úgyanúgy lehetk korrekt egy 16 17 éves is mint egy idősebb tag,vagy másképp mondva egy 35 éves is ugyanúgy kibacchat veled mint egy huszonéves.Lásd példám,énis üzleteltem a macival és asszem tizennyóc voltam,mégsem b@sztam át.Lásd,akkor nem is volt pirospontom ph-n,személyesen találkoztunk,ha jól emlékszem biharkeresztesen, ami neki is volt egy kis km,és nekemis.Tehát a lapot ki sem tudta próbálni helyben.Gari a lapra nem volt.Én eltűnök a vámon,másik országban vagyok,mit tudott volna cisnálni?Szerintem nemsokat..De én elvből nem baccok át senkit...Tehát szerintem ez nem kortól függ.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Habugi
addikt
Igen, ebből a szemponból teljesen igazad van!
Mások számára esetlegesen érzékenyebb témákat is érinteni fog ez a postom, kérem senki semmit ne vegyen magára.
Bevallom az elmúlt pár napban nem egy posztot írtam különböző topicokban, aminek a végéről lemaradt egy dolog, egy olyan dolog ami ezen posztok mibenlététől függetlenül talán mindegyiknek a legfontosabb része lett volna, ez pedig nem más mint az, hogy tisztelet a kivételnek!
A jövőben sokkal jobban fogok erre figyelni, az általad leírt példa is azt igazolja, hogy erre nagyon nagy szükség van. Mivel a topicban is jelen van 18éven aluli, utólag is elnézést kérek az általánosítás miatt.Eleve ha a szívemre teszem a kezem, azt kell mondjam, általánosságban az én szavaimból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, manapság nem.
Szeretem azt hinni, hogy a maga realitásában élem meg a világot ami körülvesz minnyájunkat, úgy hogy emellé közben reális önkép is társul. Az esetek többségében semmi mást nem teszek, csak mint ahogy mondás is tartja, csak magamból indulok ki. Pontosan emlékszem mit és hogyan éltem meg/láttam tizenévesen, emlékszem az akkori világra kristály tisztán, ami a legfontosabb, tizenéves fejjem, mivel így éltem meg máshogy nem is tudnék..Az a helyzet, hogy amikor az én/mi generációnk 18éves volt, már akkoris elmondható volt hogy például apáinkhoz képest mennyivel lassabban komolyodtunk meg. Amikor én 18éves voltam, a szellemi/felelősségbeli dolgokban kb olyan szinten voltam kompetens, mint apáink a maguk korában cirka 14évesen, hozzáteszem, kalandos gyermekkorom lévén a korosztályomban még egy elég "érett" valakinek számítottam.
Mint ahogy az a privijeinkben is megpedzegettem már párszor, elég lesúlytóan látom a jövőt. Az elmúlt 20-30 évben ugyan rengeteget fejlődtünk technólógiailag, de ennek hatalmas ára volt. Olyan dolgokban, amik okán az ember(iség) szereti elkülöníteni magát az állatvilágtól elképesztő sokat vesztettünk/estünk vissza. Ha ennek a 20-30évnek a kontrasztját nézem, szerintem az írott történelem alatt egyszer sem mutatkozott ilyen mértékű visszaesés az emberiség emberi mibenlétének minőségei kapcsán.
Amikor a 18év alatti korosztályt látszólag minősítem bármilyen apropóból is, nem teszek mást, pusztán megvizsgálom azon feltételeket melyben ez a generáció fejlődhet és továbbléphet, nem az alapján állítok diagnózist, hogy a mindennapokban a környezetemben/utcán/buszon/virtuális felületen, mik a gyakorlati tapasztalataim, pusztán a lehetőségeik számbavételével kalkulálom a lehető legkedvezőbb képet.Fejlett 21. század, de nézd meg mi történt csak az elmúlt 10-15évben a zenei világgal, a filmvilággal, művészetekkel.
Anno az embernek szerencsés esetben a szülein kívül voltak példaképei, volt miből ilyet választani.
Most mi a választék?
Valóságshow szereplők, hetente lesbi csókot váltó/cicivillantó magukat popsztárnak csúfoló peremlények és különböző subhumán létformát képviselő futtatott egyéb fajzatok.
A társas összejöveteleknek alapvető feltétele és követelménye lett az alkoholfogyasztás és én mint aki már keveredett igazán rossz társaságba elmondhatom, lassacskán a drogok is.A mai tizenéves generációnak egyszerűen annyira kilátástalanok a lehetőségei azzal kapcsolatban, hogy túlnőjenek az idősebb generációkon vagy akár a szüleikén, amilyen talán még sosem volt.
A fogyasztóállat fejlett 21. századi kommunikációs társadalmak agresszív agyelszívó gépezete olyan hatásfokon üzemel, amivel nem lehet már mit tenni. Különböző közösségi oldalak napi x órában, naponta 10órán keresztül kézbentartott okostelefon. Olyan vastag és jólfejlett a hamis értékek féle irányító illúzióbuborék, hogy azelőtt asszimilálja a fiatalokat mielőtt érdemben elkezdenék felfogni a világot maguk körül annak teljes és torzítatlan valójában.
Azt szoktam mondani mikor megkérdezik tőlem hogy tervezek-e családot/gyereket, mivel 31éves vagyok és látszólag semmit nem teszek a családalapítás érdekében, hogy manapság olyan időket élünk, hogy az ember életet ad egy másik kisembernek, óvodába iratja, később iskolába, de pusztán a környezeti hatások/behatások és jelenlegi világunk működése okán még azelőtt elveszti vele a kapcsolatot, mielőtt a csemete érdemben képessé válna arra, hogy befogadja a szülei elveit/tanácsait, útmutatásait.
A mai idealizált ám igencsak erőltetett mókuskerék életút egyik alapvető velejárója, hogy iskolában/barátai/kortársai között többet tölt el egy gyermek mint otthon a szüleivel, akik ráadásul a magyar realitásban mire hazaérnek a munkából, gyak. élni alig van kedvük, beb@sszák magukat a tartalmat 10-15éve nem szolgáltató TV elé és jónapot kívánok. A gyereket meg felneveli a világ, amit lát, ami körülveszi és pusztán természetes nyitottsága révén egy pillanat alatt áldozatául esik annak az agymosásnak, ami arra neveli hogy mindig kövesse a tömeget, öltözködjön divat szerint, bassza el a pénzét tökéletesen értéktelen dolgokra.
Amíg nem látom azt, hogy mindent meg fogok tudni tenni azért, hogy egy esetleges saját csemetével ez ne fordulhasson elő, addig én nem büntetek ezzel az esetlges léttel senkit, magamat sem.Egy mai átlagos 18éves szerintem.., hát én már megsem merem kockáztatni milyen múltbéli korosztálynak betudható képességekkel rendelkezik. Regionális eltérésektől függően ráadásul hatalmas eltérések is lehetnek, csak hogy nehezítsék ennek esetleges meghatározását, hatalmas a szórás.
Ömlik nyugatról a fos, amitől kiváltképp falnak megyek manapság, az az, hogy hergelik a fiatalokat hogy huszonéves koruk elején, de legkésőbb végén családot alapítsanak, gyermeket vállaljanak.
Macsek, az Isten óvjon meg minket és mindent amivé az ember válhatna attól a világtól, ami akkor fog eljönni, amikor a mai huszonévesek gyermekei is családot fognak alapítani.
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a manapság tizenéves generáció 20-30év múlva képes lesz olyan komplex dolgok működtetésére, mint speciel a világgazdaság.
A legszörnyűbb pedig az egészben az, hogy nem hibáztathatóak emiatt!
Hasonlattal élve, az emberi szellem képességeit szem előtt tartva nagyjából úgy fest a helyzet, hogy beleszületnek egy eléggé szűkös dobozba. Ezen doboz falai határozzák megszámukra a lét határait és mindent ami ebben benne foglaltatik. Ez a doboz egyre szűkül és ami a tragédia, nagyon korán kiölik az emberből azt, hogy annak a feltételezésnek/gondolatnak a magvai kicsírázhassanak, amely szükséges ahhoz, hogy adott egyed azt feltételezze, hogy létezik bármi ezen a dobozon kívül is. Vagy akár azt, hogy ezek a falak ledönthetőek/megmászhatóak.Nézd meg, hogy néz ki egy teljesen átlagos, Budapesthez hasonló "nagyvárosban" élő tizenéves lány.
Konkrétan lelkiismeretfurdalásom/bűntudatom van melegebb időben a buszmegállóban állva lenézni a cípőfűzőmre, ha előttem áll egy. Mindene kintvan. Még kisem játszották magukat a karácsonyra kapott első babával, mire a TV/net, anyuci példája, társai elhitetik vele, hogy ő onnantól lesz igazi/teljes értékű nő, hogy napi 3órát tölt reggelente a tükör előtt, amire arra lesz majd jó, hogy onnantól hogy kilépett az utcára amikor ránéz valaki az első dolog az ami egy férfiember eszébe jusson az az hogy "hujjujujjjj", és Te is tudod mi jár ilyenkor az ember fejében..
Persze azelőtt is rúzsozta magát egy kislány titokban anyu cuccaival, az a nagy különbség hogy akkor még érdemben volt olyan hogy anyuci, aki irányba rakja.
Lassan napi szinten része a híreknek, hogy ilyen tizenéves lányokat megerőszakolnak, rosszabb esetben meg is ölnek, aztán persze honnan máshonnan szúrják a hír mellé az arcképét mint a facebookról.
Ugyan torzítva van sok esetben, de lassan 99%-ban elmondható hogy a torzítás ellenére látom a mellét az arcképen, arról nem beszélve, hogy úgy néznek ki ezeken a fotókon mint egy 80as évek beli amerikai filmben a Dixie nevű prosti Brooklynból. Itt most nagyon szívesen leállnék a "selfie" jelenség marcangolására egy kicsit, de már igyis sokat írtam..
Namost szörnyű dolgot fogok mondani, ítéljetek el miatta, de aki kurvának öltözve érzi jól magát, az miért lepődik meg, ha részeg vagy rosszabb lelkületű emberek gyengébb pillanatokban kurvaként kezelik?
Az ilyen lányok szüleit úgy verném agyon egy sz@rr@l kikent rozsdás vaslapáttal, hogy..Arról nem beszélve, próbálj meg velük bármiről beszélgetni ami nem cool/trendi.., katasztrófa..
Na belőlük egyszer anya lesz..A 18éves korhatárhoz kötöttségre soha az életben nem volt még akkora szükség mint manapság, igazából simán kikéne tolni legalább 22-24ig, igazódva az elvárható szellemi/tartás és felelősségbeli átlagos teljesítőképességhez. Nem kell már hozzá sok és bármilyen hihetetlennek tűhet ez ma/manapság, pár évtized és olyan aktualitássá fog válni/fajulni a gyermeknemzési engedély bevezetésének tárgya, hogy nem az lesz a kérdés lehet-e erről egyáltalán beszélni, hanem az hogy milyen gyorsan lehet a lehető legelviselhetőbb formában gyakorlatban bevezetni. Nem azért mert túlnépesedünk..
Azért, mert ha ebbe az irányba tartunk továbbra is és a lendület is megmarad, akkor a világon semmiféle aszteroidától és egyéb apokalipszistól nem kell tartanunk mert amit ezek eredményeznének, azt dícső és önhitt fajunk végrehajtja saját magán.Természetesen tisztelet a kivételnek! Nevelési/oktatási/felelősség és egyéb dolgok vonzatában..
Node mindegy, leállok a témával, túlságosan hosszúra fogtam, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tudnék még olyan szinten belemélyedni, hogy esetleges alvási szükséglet hiányában ne menne tönkre a kezem alatt még 2db billentyűzet mire elmondhatom azt, hogy leírtam minden gondolatomat ezzel kapcsolatban..
Ez az egész csak az én személyes agyrémem, azt hogy a Te/Ti valóságélményeteknek az említett dolgok mennyire képzik részét vagy érezhető az egy egészen más téma, de nem kevésbé rövid..
Száz szónak is egy a vége, nem "lefitymálni" akartam a tizenéves generáció jelenlegi képviselőit, csak józanul igyekszem szem előtt tartani azt, mi az ami ebben a sötét középkort is megszégyenítő időszakban elvárható tőlük és mi az ami nem..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
őstag
válasz Habugi #35712 üzenetére
Ennyire közel még senki se fogalmazta meg a gyerekvállalással és úgy általában a mai fiatalokkal való fenntartásaim
Életkorba is stimmel a dolog.Más: csatlakozok az egy héttel ezelőtti "Egyél romlottat és fuss" versenyhez. Az éjszaka eddig jó volt, többet láttam a budiajtót belülről melóhelyen, mint a monitort
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MiklosSaS
nagyúr
B@zd meg te meg papnak is sok volnal! Vasarnap reggel 6.30-kor ilyen regenyeket olvasva, mindenesetre gratulalaok megkapod a topic (vagy lehet forum) leghosszab hozzaszolasanak a dijat....ami meg nem tudom mi...de majd kitalaljuk.
Amit leirtal abban total igazat adok neked, mintha magamat halottam volna cenzurazva is finoman fogalmazva.
Kicsivel nyersebben foglmazva altalaban mint ahogy en szoktam, a mai fiatalsag felet a vagohidra kellene vinni, a masik felenek a felet meg szamuzni valahova...mondjuk peldaul a pluto-ra. Nem ertekelnek semmi, nem tudjak mi a munka, mi az a tanulas, altalanos muveltseg, tisztelet, stb. Ahogy leirtad...nem trendi.Visszont amit fentebb irtam az nem teljesen realis...mivel a fiatalokkal egyutt a szuloket is vinni kell. Sot, ok azok akik jobban megerdemlik. O miattuk vannak elb@szva a mai fiatalok....egyreszben. Igaz, lehet dobalni mindenkire a kovet.....ha jo az alap es jo az anyag akkor lehetlesz belole nevelni rendes embert. En is ilyen pesszimista beallitotsagu voltam mielott gyermekem lett volna....de! Kepesnek erzem magamat hogy rendesen feltudjak nevelni egy gyermeket, a baratomkent tekintem es nem alattvalokent mint mas szulok. En is ilyen nevelesben reszesultem....amikor gaz volt (volt boven) apam volt majdnem mindig az elso akinek szoltam. Miert? Mert az egyik legjobb baratomank tartottam/tartom...
Szoval rengeteg fugg a nevelestol....aztan pedig az anyagtol. Sokszor szidjuk a tizeneveseket...de nezzuk csok korbe....hany olyan 27-35 kozotti ferfi van aki beillene egy 15 eves nyafogos kislanynak? Hany olyan ferfi van abban a korban akinek a ferfiassaga egyenlo a nullaval? Seggnyalo, gerinctelen semmirevalok...akik soha nem vittek semmire, az elso pofon utan mentek anyucihoz sirni, vagy a szoba sarkaban mert nem voltak kepesek visszaadni duplan a pofont. Na ezekbol szulok lesznek egyszer. Hogy nevelj ferfit egy fiubol ha te sem voltal soha az? Hogy nevelj igazi not egy leanykabol ha te sem voltal az?
Ahogy egy kozeli baratom mondana..a legtobb embertol el kellene venni a valasztas jogat es lancba verve tartani ....Egyszer meghallgattam az eletem egyik legjobb es legszebb eloadasat...Hector Ruiz-tol (ex AMD ceo) ami pont a nevelesrol szolt. A lenyeg az volt hogy mennyire torekvo es jo a tarsadalmunk amiben elunk. Mennyire jo szulok illetve tanarok vagyunk...mivel minden szulo egyben tanar is, es az a szulo aki nem figyel oda a nevelesre az nem erdemli a jogot hogy neveljen. Akkor elunk egy pozitiv fejlodesben es megyunk egy jobb vilag fele ha minden gyermek kicsivel jobb lesz mint a szulei. Minden gyermek picivel jobb, okosabb, emberibb legyen mint amilyen a szulei voltak...es igy generaciorol generaciora ez a vilag egyjobb hely lenne. Szep gondolatok...egy par oras szemelyes beszelgetes utan nagyon meg tudtam kedvelni.....AMD CEO letere leult velunk taknyos huszeves egyetemistakkal es elbeszelgettunk par dolgokrol.
A baj csak az hogy ez jellenleg nagyreszben forditva van. A gyerek gyengebb "anyagbol" van mint a szulok. Butabb, rosszabb, gyengebb...de ha maga a szulo is gyengebb es butabb akkor ez mar baj. Mivel igy egyre butabb, rosszabb a tarsadalom, sulyed minden amit valaha realis erteknek hivtunk.Semmi nem a regi, semmi nem olyan mint 20 eve...es semmi nem olyan mint 20 ev mulva lesz. Egy dinamikus vilagban elunk, alkalmazkodni kell es ki kell hozzni mindenbol a legjobbat. Meg kell tanulni mi a kemeny munka, a kitartas...es azt hogy nincs lehetetlen. Celunkat minnel magasabbra kell kituzni (mint ahogy egy nagy filozofus mondta, nem az a baj ha magas a cel es nem mindig erjuk el, hanem amikor alacsony es mindig elejuk) , tudni kell kezelzi a kudarcokat...es sohasem leterni arrol az utrol amit apank, nagyapank mutatott annak idejen. Azt az utat pedig egy rendes eletnek hivjak. En ilyen eszmeben nevelem a lanyomat es remenykedek benne hogy egyszer majd igazi no, igazi jo minosegu ember valik belole. Mert ha csak egy kicsit is jobb, okosabb lesz mint en, es majd sikerul neki is picivel jobb gyermeket nevelni mint amit en,mi neveltunk akkor volt ertelme az eletnek.
Volt ertelme elni, teremteni valami...hozzajarulni egy jobb vilaghoz.Ennyi!
@adamka: megy a fosas?
'reggelt! Imadom amikor vasarnap reggel 6 korul megebredek es nem tudok visszaaludni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Uraim
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #35715 üzenetére
Jo reggelt neked is.
+1 a kepre.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #35716 üzenetére
jó reggelt Sass Úr...
látom te is valami új HW-n agyalsz?
én le tettem róla és vettem a kiscsajnak egy nagyobb tévét...
most már 60 Cm-es LED tévével nyomul
most hogy szemcsis lett, de hát az anyja is bagoly doki , nekem is kéne szemcsi, de egyenlőre nem vagyok hajlandó szemcsit hordani, mert így is randa vagyok, hát még szemcsivel milyen lennék[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #35714 üzenetére
Don Sass hogy nevelsz nőt a leánykádból a sosem voltál az?
Jobb reggelt.
Felébredtem 2-kor majd elaludtam 4-kor hogy újra felébredjek 6-kor,mely alavást 7:30-kor a vér-tengerimalac reggeli követelése majd 8-kor párom ébredése szakitott meg.
Érdekes volt olvasni Habugi és Sass irásait, mindkettővel részben értek egyet.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Beszéltem apróhirdetésben illetékes emberrel a prohardverről.
Adhatom a negativat a srácnak, sőt.Át kéne ülni a géphez, de lusta vagyok.
Még fekszem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mahrenburg
őstag
Habugi (#35712) - Ha csak így távirati stílusban írod le a gondolataidat, ne csodálkozz, hogy az értetlenség falába ütközöl, ha egy kicsit több időt szánnál rá, s bővebben kifejtenéd...
DonSasss (#35714) - "Semmi nem a regi... " - Már Neked sincs FX-ed...
" ...hozzajarulni egy jobb vilaghoz." - Vegyé' FX-et! (Remélem sikerült megragadnom a lényeget... )
Szent Sárkány - Nem értem miért kételkedsz Sasss nőiességében...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
'reggelt.
Srácok nekem a december zsúfolt, nem lehetne 1-2 mondatos posztokat írni?Amúgy jah. Asszonyszokott itthon hőbörögni, h jön a tanuló, akinek ö jegyet kellene adjon és pofátlanul fészbúkozik egész nap, etc... leadandóját értékelni kellene, egy hónapig küldözgette a leveleket, h hozza már be. 4 nappal határidő előtt hozta, aszony átíratta vele a felét.
De cégnél is a fiatalok: mondja hogy hónapokig keresett melót. Erre munkaidőben a bill előtt ott a teló, a fészbúk, a játék. 11.45-kor már rohan kajálni, persze befejezni nem fogja előbb. Mivel főnök lettem, le is basztam érte.
Habugi, és többiek: több tiszteletet ezeknek a puruttyáknak, tőlük kapod majd a nyugdíjat!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
negatív elküldve
Érdekes, hogy ezen kívül 2 db, nagy értékű hirdetése van.
Ezt meg gyorsan archiválta, de hát azzal nem törlődik.Most 0 pozitív, és 5 negatívja van. Ha rendezi, ez megszűnik.
Közeleg a karácsony és a szeretet ünnepe, és amit én adni akartam, az más miatt most csúszik. Nem nagy összeg, csak pont ezért nem értem.
Ha nem rendezi, karácsony előtt még van időm lapot rendezni, ami normális. Szerencsére.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Ha közületek valaki tud keríteni 775-ös lapot, akár C2Q procit támogatva, DDR2 foglalattal, ne tartsa magában.
Elnézve a kínálatot országosan, hát, nagyon sok a jobbak közül jegelve van már, ami meg van, az olyan, hogy ram-ból is jó, ha 4 Giga mehet bele, de nagyon sok a 2 GB max támogatású. Vagy nem postáz.
Helyben meg olyan van, amihez még a support oldal se tölt már be...
ui: tegnap a helyi kedvenc pc-s boltomból is kiábrándultam. Thermal Pad kellene, de hiába van nekik a listában, készleten alig van, sőt, azt sem tudják, hogy milyen hővezetéssel bírnak. Sima zacsiban nagy kék lapok... abból vágnak csíkot...
Hát kössz. Ebay-en a nagy kék lap (10*10 cm) 400 Ft, nem fogok sz@rból levágott 10*2 cm-ért 1200 Ft-ot adni. Ha legalább tudnám, milyen hővezetéssel bír..
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #35726 üzenetére
Mester, erről nekem az jut eszembe, hogy - igaz itt most a saját gyerkőcömre gondolok - vigyázzunk hogy bánunk a gyerekeinkkel, mert ők választanak nekünk majd szociális otthont
átvitt értelemben ez is igaz no meg amit te mondasz, hogy mi "öregek" a fiataloktól kapjuk majd a nyugdíjatés igen, az igaz hogy rövid posztok kellenek, kifolyik a szemem mire végig olvasom
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #35729 üzenetére
rövid
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
De furcsa slim billenytűvel gépelni, amiben nem két sor, hanem három sor az End-Home stb. billentyűk.
No Sana No Life
-
stratova
veterán
válasz ViZion #35726 üzenetére
Nyugdíjat? Mire mi oda jutunk?
A: Addigra olyan magasra emelik a korhatárt,hogy Átlag Aladárnak nem kell aggodnia miatta, mert itthon nem él addig.
B: Az aktuális nyugdíjrendszert már Ny Európában sem tudják lassan finanszírozni, mert folyamatosan elöregszik a népesség. Itthon ez még inkább igaz, mi cserébe mégy fogyunk is. Ezen a ponton érdemes újragondolni dolgozó, gondolkodó emberként a nem akarok gyereket nézetet is.
C: Így is "átalakulóban" a nyugdíjrendszer és a TB...Igazgató Úr: látom megint sziporkázott. Fuldokolva röhögtem az íráson remélve, hogy nem ébresztem fel asszonykát. Don Sass nőiességét senki nem vonhatja kétségbe! Legfeljebb annak látását vagy ízlését, aki Sasst nőiesnek véli
Pingvinül javaslom első leckének az itt elhangzó két alap- azaz pingvin és rozmártörvény elsajátítását.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jesszus. A jovo hetem ra fog menni a ket hsz elolvassdara. En inkabb maradok a "berúgtam" - tipusu hszeknel.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #35714 üzenetére
Kösz, hogy megtoldottad a helyzetképet a látszólag p*nát növesztett férfiemberek jelenségével! Nagyon fontos és talán az egyik legkézzelfoghatóbb ismertetőjele a problémának amit magam is terveztem körvonalazni!
Az utolsó gondolataid pedig.., hjujjjj , bárcsak ott tartanánk még mindig szellemileg, hogy ezt az "eszmét" vagy ha úgy tetszik életcélt az emberek többsége megértené/belátná, helyből más lenne a jelenlegi "helyzet" és az egész világunk működése.., újra értelmes és élhető úton kezdenénk el járni mi és az utódaink is!
A feltételezett intelligens földi élet utolsó bástyái ezek a gondolatok, kiderül hogy bírják az ostromot, hamarabb mint hinnénk..@topic
Sry, igen tudom ez kicsit hosszúra sikerült, mondjuk privátban írtam már 2-3 ennyit is..
Elég gyorsan kiszalad a kezem alól jópár bekezdés, lefekvés előtt azért felismervén azon szitu diszkrét báját, hogy ezzel a pár gondolattal vasárnap reggel kínállak majd meg titeket az első kv, továbbá egy különálló helységben elkövetett, éjszaka óta kikivánkozó suttyóban eleresztett és mérhetetlen megkönnyebbülést okozó puki után.., azért röhögtem kicsit..Vigyáztam..
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Habugi #35742 üzenetére
Totálisan egyetértek az írásoddal,s néhanyszor a saját generációm közül is elgondolkodok,hogy mi hova fogunk jutni s mi lesz velünk.Talán,nekünk volt még normális gyerekkorunk..Miklósassal is egyetértek,hogy a szülők nagyon sokat számítanak,és sok dologért Ők a hibásak.De a legtöbb a társaságon múlik,és az alanyon.
@ViZion : A közösségi médiával az a baj,hogy akaratunk ellenére rabjává válunk,azok a munkások is,akik egyfeszt féjszbukkoznak,a kölkök is a suliban.Nagyon sokminden múlik viszont a tanáron is,ha szárazon adja le az anyagot,stb..Persze,hogy minden mást csinálna csóró kölök,csak ne aludjon be.Én azokat a tanáraimat szerettem nagyon akik megbuktattak.És mai napig tisztelem őket,mert megtették.Mert kinyílt a szemem.
7edikben kémiából meghúztak egy félévre,és 11 ben bióbol majdnem.Ezekután megszerettem azokat a tanáraimat.Esküszöm néhány tanár indirekt módon kéreti magát,hogy ne figyelj oda rá,és ne menj be órára hozzá.Aki nem akar tanulni,azt nem is fogod tudni megtanítani akármilyen fasza tanár legyél.
Elvan itt baszva az egész világ.S végezetül néhány kép.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #35744 üzenetére
Nah, megszólalt a rutinos bukkake bulizó!
Aggggyyyyyyonmá valaki egy 775-ös lapot... faxombaaaaaa....
Szétvet az ideg.
Holnap elvileg lehet behívnak, mert az infarktusos kollégám miatt valamit kavarni kell majd.
Csak mit.
ember nincs, akkor mithttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
Vannak tanárok akik észhez térítenek, ez értékelendő.
De az az igazán jó akinek szívesen mész be az órájára, mert úgy tud előadni, hogy tényleg érdekel.Ezek a képek betegek
Múltkor kérdezték mikor leszek Skypeon, mondom majd ha feltelepítem. Facebookból akkor lett elegem, amikor teleszemetelte a telót s frissítések/újrahúzás után sem volt képes betölteni az állapot soron jelzett eseményeket.
Ez nem feltétlenül jó, mert páran csak ott tudnak/tudnának elérni. Néha felnézek gépről, de minimális késztetésem sincs arra, hogy mások posztját nézegessem. Ha valaki hamar el akar érni: telefon, ha 1-2 napon belül mail vagy pü.
Helyette itt ütöm el az időt, ami szintén nem feltétlenül jó De ha tudok, segédkezni szeretek pár témában vagy javaslatot tenni. Igaz csak részben tesztelt, részben külföldi fórumok felhasználói tapasztalata alapján (lásd Lumia probléma 5 perc google :] ).[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz stratova #35746 üzenetére
Igen,nekem egyetemen sajnos csak egy van ilyen.
Tavaly meghúzott,maradtam pótvizsgára..Az idén jóbalettünk..Anélül,hogy beszéltünk volna bármi személyeset,kaptam tőle egy nagy adag fejmosást,Ugyanazt a fejmosást,mint amit megkaptam pár értemles és intelligens embertől,es nekem nagyon kedves volt tanáraimtól.Lásd,fiatalabb korosztály mindenki fészbukkon van,ígyhát énis rákényszerültem a fészbukkra.Eleinte még erőltettem a yahoo messengert de mikor már senki nem lépett fel rá nekemis átkellett vonulni..Nekem azért hasznos,mivel ha nincs feltöltve a kártyám telefonon,nagyjából eltudom érni az embereket,mert a városban szinte mindenütt van FREE WiFi..
Skype praktikus,arra,hogy külföldi hivásokat bonyolíts le...Ingyér.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
válasz otto14 #35725 üzenetére
Ismerős valakinek a Boole-algebra? A napokban lenne egy-két kérdésem róla.
Majd dobd fel itt. Szerintem tanultuk páran, ha nem is használjuk esetleg aktívan, remélhetőleg tudunk segíteni.
MrM94 Nem vitatom, hogy a Facebook több szempontból hasznos, de a tőle való függőség nem az. Ahogy az sem, hogy a melóba a buszon én már PH-t olvasok/írok.
Skypeból majd előkotrok egy XP-kompatibilis verziót, ha kedvem támadna rá. A rokonság is külföldi kapcsolattartásra használja.[ Szerkesztve ]
-
-
CJ4567
nagyúr
Végre van egy normális zenelejátszóm, ami nem akasztja be a hangot pausekor, és számváltáskor(Foobar2000 ezt csinálta), szép, egyszerű, gyors, magyar, testreszabható, és teljes körű Rainmeter támogatása van out-of-box. Ez az AIMP3.
Más: eléggé jó ez a Logitech Classic Keyboard 200, nem túl érzékeny, halk, és kisebb mint egy átlagos billentyű egy picit, mivel nincs rajta médiagomb, és 3 sorból áll a home-end stb. billentyűk
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 3
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Keresek rossz/ragasztott gyári Apple kábeleket, több darabot (vagy 1:1 másolatot)
- bontatlan, EPSON EcoTank L3250 színes multifunkciós tintasugaras tintatartályos nyomtató
- Eladó DJI AIR 3 (DJI RC-N2)Garancia 2 év/ Dji beszámítási lehetőség
- Eladó, vagy cserélhető márkás DDR3 ramok!
- Xiaomi Redmi Note 10 5G - karcmentes, nagyon jó állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest