Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz norbert1998 #36796 üzenetére
Elvileg valamennyit enged játszani, viszont vér profikon kívül sok mindenkinek nem ajánlanám.
a 1155 óta a blclk visz magával 6 millió + 1 másik értéket, többek között a PCI-e -t is.
Szépen megfőzheted a VGA -t is (és ez csak egy példa).Aki tunyingolni akar, vegyen K -t inkább, ha nem akar méregdrága füstöt szagolni
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #36793 üzenetére
Nálunk is ezek az árak vannak. Amikor nem kell már, a kütyüt el tudod majd adni. Agyalok én is a váltáson, Voda elvileg kicsit olcsóbb, jobb a térerő, cserébe csak 3G. Trékomot 3G használom, de nem lehet náluk a 4G-t tesztelni, az a baj.
Balathruin: síma i5 szvsz, a K nem éri meg, annyival többet nem fog hozni, ahhoz is jobb deszka kell, etc... símát bele egy 15k lapba, kész.
Nah, 2.0 TDI-t nem kell venni, nekem amúgy is benzines való, no problem, de köszi az infót!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
Ignoralj....jobb az elet, kellemesebb a forum . Ne hergeld magad mindenen...vanak nobb-ok is.
(#36804) ViZion: a gyereknek mar van Z87-es (tuning) lapja, tehat magatol erthetodo hogy csak haswell i5 megy bele jelenleg....es mehet a K-s is, de oda kell huto. De a huto + K-s arabol inkabb vegyel egy jo kis 750Ti-t. Maradhat a sima i5-4440 szerintem neki.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #36804 üzenetére
ez sem általános, hogy 2.0 TDI .t nem kell venni, pont ezzel a cikkel dderült ki, hogy 2 féle van.
Vna a "klasszikus" 1.9 felfúrva 100 ccm3 -el, egyébként dettó u.a.
Azzal nincs gond.Az "újabb" viszont macerás. Anno ezzel voltak a PD elem bajom, mert a BOSCH elemeket lecserélték olcsóbb Siemens -re. Lett is belőle tömeges visszahívás cserére. És ha az nem lett volna elég... itt vna az olajbaj.
Nekem is 2.0 van, elő is ástam gyorsan a forgalmit, de szerencsémre megúsztam. Nekem az előbbi van
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #36809 üzenetére
IGP über alles pajti.Én mondom neked
Csak megkell cibáld a ramokat legalább 2400ra.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Végig olvastam a linket.
Paripa hozzaszolasat is.Szerintem pont ugyanazt írta. Vagyis nekem ez jött le.
A cikkben is van limitált tuning lehetőség említve.De amúgy nem értem, hogy qrva nagy haverkodasbol, hogy fajulhatott ide a helyzet veletek.
Nem kell rá válasz, csak egyszerűen felnőtt emberként nem értem.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #36808 üzenetére
Te / ti kezdtétek újfent.
Hozzád se szólt senki, ellenben ismét te nooboztál le, félreérthetetlenül.
És akkor ki nem reagál és szól be kinek ?!
Ha neked ezt jelenti az ignore, elég fura fogalmaid vannak.Csak mert másképp gondolkozok mint te, attól az nem feltétlen baromság.
De csak hogy témánál maradjunk, honnan kellett volna tudnom, hogy van Z87-es deszkája?
Annyit írt, hogy i5, abból meg egynéhány darab.
De persze ez is baromság volt mint minden.@Mackosajt:
annyiban nem azt írtam, hogy nem tudtma h. csak és kizárólag Haswell a téma.
Ott tényleg nincs már ilyen lehetőség. 1155 -ben volt, előtte pedig ugyebár nem létezett a "K" jelző, ott szabadon rángattad a procit, amíg bírta.Nem érzem, hogy akkora bullshitet írtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #36811 üzenetére
Lehet akkor ezen átfutottál
A cikk elején leírja,hogy milyen volt. és utána pedig ez a mondat.
We checked with the firm and are sad to report that this feature has been removed
...As a result, with Haswell, overclocking support is now almost entirely confined to K-series CPUs
shokkolo. ráklikkelsz az adatlapjára...megnézed milyen deszkába kéne i5.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #36809 üzenetére
Na pont ez a lenyeg, jo az IGP is atmenetileg, de mar 20K korul lehet eleg jo VGA-t nezni, peldaul egy GTX 650 (650Ti) ami mar joval erosebb mint az IGP...magyarul jatszani is lehet vele nemcsak bohockodni.
Hogy egy K-s processzort huteni tudjal oda kel egy 10-15K-s huto, plussz tobbe kerul...nem eri meg a moka azert a par szar MHz-ert, inkabb a penzt koltsd el olyan dolgokra aminek hasznat is veszed. Ez a te esetedben egy VGA.
A macskanak jo bohockodni az IGP de elobb vagy utobb fesziteni fog o is egy GTX 780/970/980-as kartyaval.
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #36816 üzenetére
750 már 27-28tól indul, szerintem 25re simán lefaragható az ár.
Ha lemondasz a K -s prociról, mári pótol a VGA -ba egy kevesetFel is dobhatsz egy hirdetést, hogy keresel, és picivel ár alatt.
Akinek sürgős el fogja adni (legalábbis ezt vettem észre). Mindig lesz 1-2 héten belül sürgősen eladó darab, amitől szabadulna a gazdája."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #36816 üzenetére
Jaja, egy 750 is siman jo volna. En a napokbna meglepodtem azon hogy milyen jol el lehet jatszani egy GTX 650-el....komolyan eleg jo kis kartya, pedig gyengebb mint a 7770.
Es eleg olcson meg lehet kapni.
-
Balathruin
veterán
Na meg nekem nem is lesz FullHD, bőven jó lenne a kisebb kártya.
-
mackosajt
addikt
Az almost nálad mit jelent? Mert az azt, hogy szinte teljesen csak a k procikra korlátozódik.
A szöveg ezt írja. Vagyis akkor van kivétel, illetve nagyon minimális. De nem azt írja, hogy teljesen kizart non-k procival tuning. Ne egy mondatot, egy szót ragadjunk ki.De nekem mindegy. A hülye tulvarialas miatt sem nagyon vágyom intelre, így a részleteket nem figyelem manapság.
Mert ugye ha később fejlesztés a cél, nem mindegy milyen foglalat.
Aztán ha rosszul választ, vehet lapot is az ember.
Az chipset se mindegy, mert ha tuning lesz, vagy lehet, az se mindegy. Mint ahogy a proci se...
És akkor még a kupak kontra kupaktalanitas... Ha olyat veszel.
Fx megvan, ha akarom tuningolom, ha nem nem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #36819 üzenetére
Nezdcsak....ezt neked el tudom hozni 70 font-ert + 5 posta, olyan 27K HUF korul, 650Ti Boost.....es van ra 1 ev full gari.
Annyi a baj hogy csak 1 gb ram, de szerintem hamarabb futsz ki a VGA-bol mint a vram-bol.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36823 üzenetére
Jó lesz a simaiöt is akkor szerintem.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #36821 üzenetére
Elég kiragadni a mondatot.
Nemszeretem túlvariálni a dolgokat. Elég a címet elolvasni.
ha nincs K betű a procc végén nincs turbós szórakozás haswellnél mindent letiltottak intelék.
[link]
lásd linkelem akkor innen.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Hagyjatok mar a szaros tuningolast...Hetfo van, szep ido van kint..a lanyom jatszik, a felesegem pihen...elmentek a rokonok....orom es boldogsag...megyek iszom egy kavet, kozben lemosatom a kocsit.
Itt vannak finomsagok is (az utolso kep az macskanak szol )
es hogy a macska is oruljon
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36827 üzenetére
Igazából szerintem játékban nincs akkor különbség egy k-s i5-4xxx és egy fx 8320 között. Nem?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #36827 üzenetére
Nem
Jobb mobo kéne és menne az E8400 4-4.2GHZ-t, és akkor jó is lenne, mert ennek az alaplapnak akkora a Vdropja... Lehet 1.280-on jó lenne.
MiklossSas: Újra színes a topik
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #36829 üzenetére
Honnan tudjam? Egyik sem volt nekem.
Neked egy jó lap, 4 magos Xeon és egy kemény hűtő kell.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #36829 üzenetére
Az olyan jatekokban ami 1-2 szalat mozgat meg ott az i5 erosebb/gyorsabb. Ahol megvan mozgatva 4-6 szal ott az FX hasit.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #36831 üzenetére
Csak az eleje indult neked, a kérdés a többieknek
Köszi, aki válaszolt
Most akkor azt mondja meg valaki, hogyan vannak ezek a szálas szovogetesek. -
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
vindóz nyóc telepítés közben feldobta hogy újra kell indulnia mert csak. nade 3 perc mulva akarja ezt csinálni és a telepités addig nem ér véget. nincs elhalasztás gomb.
mitévő legyek ?
utálom a vinnyócat
-
törölt tag
válasz Balathruin #36837 üzenetére
te egy ufó vagy. eddig a hozzám szóló kommentjeid 99%-ában vagy beszóltál vagy beótottál
ez most nem tudom melyikbe tartozik
-
mackosajt
addikt
Akkor ragadjad.... A gombolyagot meg, és játssz vele, mint a legtöbb macsek.
Nekem most ez tok nyolc. Nem fogok 1,5- szer többért kicsivel jobb teljesítményű intelt venni, miközben ennyi hulyesegre kell figyelni, hogy jó legyen.
Tulbonyolitottak.
Régen vettél egy 775 lapot, tettél bele egy c2d procit, és huzhattad, amíg a lap és a proci bírta.
Most meg a csillagok egyuttallasa is számít.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #36844 üzenetére
Nekem felment Intel Atom N450-re.
1151
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz Balathruin #36844 üzenetére
várjál ha félre érthető voltam!
a géppel nincs gond, egész jó képességekkel bíró laptopról van szó
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #36842 üzenetére
LOL.. ok...
De most neked senki nem mondta,hogy vegyél intelt...
A kérdés az volt hogy lehet e tuningolni a non k i5öt.
Nemtudom,hogyan tértünk ki erre,hogy te mit akarsz meg mit nem akarsz...4 Lehetőség van.
-Z lapban K procival tuningolsz.
-B lapban K procival is talán tuningolsz laptól függ.
-H lapban K procival nem tuningolsz.
-Tökmindegy milyen lapban non K procival nem tuningolsz.Ezen mi olyan nehéz? Ez vonatkozik SOCKET 1150re.
Már meg ne haragudj,de lehet akkor neked sem ártana dézsmálni egy kis málnát...szerk,hogy ne lehessen belém kötni. Az apróbetűs résznek meg meghagyom ,hogy vannak olyan H lapok amikben lehet tuningolni,de ez Márkától függ. de Non K procival soha nemfogsz tuningolni . bármilyen lapot tegyél alá.
(#36848) LaciCRM: Komoly válasz,nemhasználok vírusírtót.Preferálom a winfost telepíteni néhany hónap után újra.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest