Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #35726 üzenetére
Mester, erről nekem az jut eszembe, hogy - igaz itt most a saját gyerkőcömre gondolok - vigyázzunk hogy bánunk a gyerekeinkkel, mert ők választanak nekünk majd szociális otthont
átvitt értelemben ez is igaz no meg amit te mondasz, hogy mi "öregek" a fiataloktól kapjuk majd a nyugdíjatés igen, az igaz hogy rövid posztok kellenek, kifolyik a szemem mire végig olvasom
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz ViZion #35726 üzenetére
Nyugdíjat? Mire mi oda jutunk?
A: Addigra olyan magasra emelik a korhatárt,hogy Átlag Aladárnak nem kell aggodnia miatta, mert itthon nem él addig.
B: Az aktuális nyugdíjrendszert már Ny Európában sem tudják lassan finanszírozni, mert folyamatosan elöregszik a népesség. Itthon ez még inkább igaz, mi cserébe mégy fogyunk is. Ezen a ponton érdemes újragondolni dolgozó, gondolkodó emberként a nem akarok gyereket nézetet is.
C: Így is "átalakulóban" a nyugdíjrendszer és a TB...Igazgató Úr: látom megint sziporkázott. Fuldokolva röhögtem az íráson remélve, hogy nem ébresztem fel asszonykát. Don Sass nőiességét senki nem vonhatja kétségbe! Legfeljebb annak látását vagy ízlését, aki Sasst nőiesnek véli
Pingvinül javaslom első leckének az itt elhangzó két alap- azaz pingvin és rozmártörvény elsajátítását.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest