- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #31300 üzenetére
...gondolom nem újdonság, h gyanúsan Te nem vagy 100-as
Így teljes értékű topiklakó vagy, mint a többi helikopter itt... annak ellenére, hogy nincs egy normáliskékállatos avatarod.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
törölt tag
de most ugy beszéltek a fogyatékomról mintha újdonság lenne. eleve ha nem lettem volna részeg 2013-05-24 20:39:52 akkor sose keveredek ide. esetleg másnap mikor megint részeg voltam.
-
mackosajt
addikt
válasz #81556480 #31306 üzenetére
vigyázat csalok
GTA őrült vagy, nem véletlen a képed sem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
stratova
veterán
válasz #81556480 #31308 üzenetére
Te abban a megtisztelő helyzetben vagy, hogy ha Don Sass a helyi palimadár, akkor Te köztünk emberi avatárral is a legnagyobb állat vagy!
Tudod lehet itt mindenki 3 sebeséges, mert nincs ki mind a négy fogaskereke, de a te agyadban a duplakuplungos váltó is olaj helyett etanolban úszik, így tudsz fűnyíró OC-ra vetemedni. Amúgy a kertet kihajcsaje?
AMD még a téglát is tőled kérte kölcsön fejbecsapáshoz TDP limit esetére.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ma hős leszek, megcsinálok egy halom mindent, kipucolom a beteg PC-ket, laposokat, holnap befejezem az újságot, felrakom netre, meg mittomén... Pénteken meg géphegesztés... remélem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
Dragon Age Origins Originen ingyenes, vigyétek amíg ingyens!
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Balathruin #31325 üzenetére
te Uram, annak a lapnak nem volt gyárilag venti hűtése?
link
én amikor még netszalonban melóztam, jó héány éve, oylan 10 éve akkor ezek voltak a menő lapok és tök úgy emlékszem hogy a ventis volt a hűtése...
természetesen az eslő ami meghalt rajtuk az a venti volt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #31327 üzenetére
Halott a venti, így kapott egy nagy bordát, meg ideiglenesen az AMD procira való ventilátort.
Majd fotózom hogyan van a hűtés. Egy kicsit gány.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Balathruin #31328 üzenetére
de nagyon korrekt megoldás
anno nekünk eszünkbe sem jutottnem érdekes szerintem hogy "gány"... a célnak megfelel és gondolom nem nézegeted hanem használod
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #31329 üzenetére
Most még nézegetve is van.
Ez maradt a gyáriból.
Ja igen, a venti csatlakozóján rajta van az alaplapnap része is.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Balathruin #31330 üzenetére
elismerésem, jól szét kaptad...
de azért mert forrósodott?
vagy miért?
okés hogy megállt a venti, de anno én vettem észre hogy forrósodnak, bár már nagyon régen volt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #31331 üzenetére
Nem merem álló ventivel vinni. Baromira kicsi az a borda. Így viszont nem lesz gond tuningnál.
Ja igen, a mobil 2600+ van benne. 1,45V elég neki.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Jóéjt csajok ma korán fekszem.
-
ViZion
félisten
Nikóóól Kidman disznóóót vááág...
Kultura. Ennyi.
Lokalizálom, nincsen igazad...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
törölt tag
az & jel olyan mintha valaki a seggét vonszolná a földön
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre gep elott...voltam ma fagyizni, jatszoteren, moziba,vacsorazni, bevasarolni, fogorvosi szekben, ovodaban. Este meg leguritottam ket korso sort egy jo fajta szomszedal. En pedig azt hittem lesz egy nyugi delutanom&estem....
Megyek is aludni, mivel holnap be kell potolni ezt a "laza" napot.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Balathruin
veterán
Régi Power Man táp, FSP bél. Megy a tuning és elfogy, de még túléli azt a kis időt amíg elég komolyan felmelegszik... Hát igen, táphiány van. Kodegányt biztos nem eresztem rá az NF7-S-re, még akkor se ha csak v1.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó réggelt néktek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #31337 üzenetére
Van egy FSP SAGA II 500 W tápom. Ventit cseréltem benne, halk is. 2 ágas a 12 V, de keress rá, volt PH! teszt. Elkezdtem harisnyázni, az nem lett nagyön pöttyke, meg a CPU-hoz a 8 pin csatit levettem. Ott a kábelt is cseréltem frankón mert rövid volt. Ha érdekel dobsz egy üzit és megalkuszunk...
CJ4567: LSD-t nyaJJák, füvet szÍÍják... Bár biztos lehet LSD-t égetni is, de szvsz drága lenne...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
@kakaska mar reg nem kivant jo reggelt nekunk!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
Jobb reggelt mindenkinek.
Sikerült bal lábbal felkelni. (vagy 2 ballal?! )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Urak,
akarja valaki a nevét a Marsra küldeni? ha már személyesen egyelőre nem lehet?!
a NASA megoldja[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #31348 üzenetére
ejha ilyen is van?
ha a magamét nem is küldeném el (ahhoz én elég halandó vagyok) a de a Mester és Mikloss Úr nevét szívesen eljuttatnám, ha meg nem sértődnének érte
és így nyomot hagynának az univerzumban is[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #31349 üzenetére
Már hagytam nyomot... van két fiam.
...ezért már nem félek pl. a haláltól, de talán még a NAV-tól sem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest