Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz MiklosSaS #119607 üzenetére

    Ez már bizony csak ilyen. Viszont nekem sikerült előidézni notis i5-4310M-mel a 800 MHz-re beragadást (ne kérdezd hogyan) na az tényleg büntetés, kb mint a 2 GHz-es 11 éves Asusom :)

    Hmm dilemma, foglalni kéne szállást évforduló+szülinapra egy számunkra kedves helyen s jó lenne 2 éj (persze aznap még pancsolnánk csak berámolok a kocsiba, otthonról sacc 45 perc). De a lurkóval tavaly az első éjjelt eléggé megszivtuk (sok sirdogálás, szeparációs szorongás, anyán lógás, most bezzeg a hétvégén szinte mindig hozzám kéreckedett fel, ami mondjuk nem baj). Lehet azzal a 25k+ előleggel meg kéne várni, szabadok-e a nagyik babavigyázónak akkortájt, csak kétlem hogy két éjjelt kibírna a manó nélkülünk, mert úgy eddig még egyet sem töltött (tuti mi sem aludnánk nyugodtan).
    Már az is eszembe jutott, de erősen zárójelesen, mi van ha anyóst is visszük (szerencsére jóban vagyunk), mert van olyan szállórész ahol a nappali s háló duplaajtóval elválasztott. Csak maga a tény tán agyonüti az idillt (bár lurkóval ez úgy eleve nem 2 emberről szól) cserébe kettőnknek nem csak felváltva lehetne igénybevenni a wellnesst. Pancsolni persze lehet együtt.

    Hasonló kislurkós nyaralós tapasztalatok jöhetnek :)
    No de most már tényleg alvás, ha ma is rajtam alszik a kis főnök 1-3:30-ig "holnapra" zombi leszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák