- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #107401 üzenetére
magamtól akarok megtanulni osztálytársamnak ment... én is tanultam régen de csak az alapokat, mindenesetre keresek valami könyvet
Xbox One: bandymnc
-
MrM94
addikt
Játszottam egy keveset a Mafia 3al...
Meglepően alacsony FPS ek, azthittem a kártyámmal van baj,de amikor az 1080 benchmarkba is 55fpst produkál fullhdbe talán nem a kártyával van a baj..Semmi köze a névnek az előző két játék szinvonalához.
Részemről tituláltam egy kalap szarnak,én nem ezt vártam.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
inspiroyhome
senior tag
Fostos 86-os 1.3-as golf II hamarosan eladó lesz. műszaki nincs rajta, és 60e forint lakatos munka van hátra rajta. valakit így látatlanban érdekel?
-
Beretvás
veterán
válasz inspiroyhome #107404 üzenetére
há milett má? én tava nyáron költöttem 100k hufot kb lakatolásra az enyémen... mondjuk abba be is volt festve telibe..
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Beretvás #107405 üzenetére
Se pénzem se idegrendszerem nincs rá.
Gyakorlatilag annyira felbaszott ez az állandó pénz öntés az autóba hogy elment a kedvem nem csak a golftól, de úgy relative a vezetéstől.
apámmal is megromlott a kapcsolatom, ő nem engedte eladni, de mivel már nincs a képben, megspórolok magamnak 100e forintot arra hogy utána megint beszarjon rajta valami.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz inspiroyhome #107406 üzenetére
hát használt kocsi az ilyen.
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #107406 üzenetére
Szerintem ne add fel. Annyit bekeoltelm már. Nem hiszem hogy abba kellene hagyni. Hogy megérné.
Csak kitartásVandi: kisebb grafikus programok is mennek mar, gombok meg hasonlók. Egyszer írtam egy 940 soros programot, ami tulajdonkeppen egy bazi nagy feltétel volt, egy 5-6 szintű switch case kapcsolat.
Ja, a metodusoknal akkor még hiányoztam -
törölt tag
válasz Malibutomi #107378 üzenetére
Csak semmi moddolás !
-
MiklosSaS
nagyúr
Megint hajnalban fejezem be a melót....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
Ma reggeli gondolatok kis házi kedvencemről:
Miután 30-40 perc után sikerült visszaaltatnom a kis legényt ez meg rázendített a reggeli füttykoncertre, s persze felébresztette a lurkót.
De lehet, hogy a peruiakhoz hasonlóan tisztelgek ezért előtte.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107411 üzenetére
Reggeltet.
Macska úrfi: A mafia III nem játék, csak egy halom 0 és 1 -es!!
Golfos Norbi: Ha már ennyire rühelled, add el tényleg, shemmi örömöd nem lesz benne, mert ez már csak ilyen. Én viszont szétszedném, és darabonként kiárulnám. Többet kapnál érte mint 60 e, a maradékát meg betolnám a méhre.Barna szellem szülőtársam: Ezek ilyenek, nálunk a nyúl rendszeresen a köcsög. Ha nincs kiengedve, akkor este olyan tíz körül sunyi módon elkezdi rázni a ketrec ajtaját, jelezvén, hogy ő még aznap nem volt kiengedve. Miután ráversz a seggére egyet abbahagyja, de ezután jön a megtorlás. A gyereket már alapból felkeltette, de hogy ne tudjon visszaaludni, a vizes palackjával kezd el játszani. Ha egész éjjel huggyozni fog ő akkor is megissza a benne lévő cirka 2dl vizet, mert az úgy szerinte vicces, mert zörög a kis golyó az alján. Miután ezt is elveszem tőle, jöhet a dobbantós müvelet. Páros lábbal többször is dobbant, jelezvén, ő az úr, én meg a köcsög. Újra kap egyet e seggére. 5 perc csend, majd a hadművelet 2 fokozatát is beindítja, akkor kaparjuk ki a ketrecem alját, és addig kapar, mígnem már olyan dühös leszel, hogy kiengeded. Reggelig a gyerek ágya alatt ül és néz ki a fejéből, és kusban van. Szép is ez az állattartás.
Sass: Pihenni kell, az egészség kicsit fontosabb. Megrokkansz senki nem fogja megköszönni az éjszakázásokat.
LaciCRM - azért pont Te mondod, aki emelt órajelű/moddolt fűnyíróval rohangál otthon
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Jakuskacsa #107413 üzenetére
De Lacinak a GTA szent és sérthetetlen. Még bugot sem látott benne
HATER
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #107413 üzenetére
a megoldás gyerekágy alakú ketrec
Plan B: nyúlpörkölt!
A nejem vár hasonló sztorikat, még mindig ezen nevet Bár őt sem kell a poénért a szomszédba küldeni, a prücsök most hordozóban aludt rajta vagy egy órát. Prücsök felébred, erre ő, szia itt az Anyucici.
Úgy látom ma megint vigyornapja van a kölöknek, tegnap végre áttörte a 6. fogacska is az ínyét.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Minden szubjektív de szerintem kár egy ilyen faceliftért.
Előtte:
Utána:
Túl jól megy a Skodának ezért a VW elcsúfítja? Remélem legalább a Superb olyan szép marad.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107416 üzenetére
Szubjektív az biztos, viszont kevés autó az aminek a facelift még jól állt. Anno a 146/166 os alfákat is elbaccták mikor facelift lett rajtuk. A régiek sokkal vagányabb kinézetűek, az újak meg macifejűek lettek. Mondhatnék más kategóriát is, de általában csúnyúlnak, és nem szépülnek facelift után a kocsik.
Törpehörcsög vs nyúl...
A nyulunkról annyi kell tudni (azon kívül, hogy egy velejéig romlott, köcsög facc), hogy nagyon jól bírja a különböző állatokat, a tengerimalackákkal kifejezetten szeretett együtt élni, egymást nyaldosták, egymáshoz bújtak, egyszóval tünemények voltak. Gondoltam egyet, meg már a gyerek is nyúzott, hogy mi lenne, ha összeengednénk a törpehörcsöggel. Ok... Beraktam a höriket. A nyúl odaugrabugrált, majd megszagizta őket. Erre a két törpehöri összegömbölyödve hanyatt feküdt, és torka szakadtából recsegett mind a kettő, ahogy csak bírt, majd úgy tettek mint akik megdöglöttek. Ha a nyúl elment, ujra feléledtek és haladtak dolgukra, ha közeledett, újra szörnyű nyöszögések között "meghaltak". Jó van mondom akkor ennyi elég is volt, nem sokkoljuk tovább őket. Ezen eset óta ahányszor nyúlok értük, akár takarításkor, akár mert csak megszeretgetni akarom őket, eljátsszák a döglődést.... nagy betyárok... bezzeg ha kaja csörög a kezembe, vagy kukacot viszek nekik, egyik sem akar megdögleni... az anyuk mindenit.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
bandi0000
nagyúr
ez egy rövid részlet, a narancs szüretről, mindenesetre jó látni, hogy a fiatalok is dolgoznak, kemény fizikai munkát
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
tán mindenki dolgozik?
hogy tudtok beszúrni gifeket? nekem sehogy se megy
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107428 üzenetére
Innye, hogy kigyelmed is abba fejezte az iskolát második után. Mikor is az értő olvasást tanulták mások.
Sima 1050 itt a ph-n. Tetszik érteni vagy bazseváljam el? Hogy egyem a zsákodat. De tényleg.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107430 üzenetére
Máshol se az. Ne ragozzuk túl.
Nem írtam, hogy itt. No várjál. Szerinted megyek a techpowerre trollkodni? Szopatol?Eleve az ilyen kaliberű kártyákat minek i7 80 giga ram megy 1920-s felbontáson tesztelni (meg felette). Értelmetlen. Ablakon kidobott idő és áram. Gondolom világos miért.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
MrM94
addikt
Namivan F##zfejek?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107433 üzenetére
Mindenhol IS te gempőc!
Lányokat? A boci és a kecske is számít ezek szerint.Kihozzák a mit és hova? De akár kihozzák akár nem értelme nincs. A célközönség számára kb 0 infó halmaz az egész. Pont az lenne a lényeg, hogy mi az a konfig ami még kihajtcsa és mi az ami már sok neki.
Ráadásul ez és az ilyen vga-k a free és/vagy moba playerek kategóriája. Tehát ebben a kategóriában wot, lol, dota, hots alapból benne kellene legyen. De hát mit értek én ehhez? Na ugye.MrM94: vártuk, hogy megjöjjön a fő csillámpónifaszláma. Megjött. Kappa 4head
Kicsitroll: mernék én ha olyan volna az angolom. De így csak te maradtál nekem. Mint egy jó pattanás az ülepemen.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz #Morcosmedve #107438 üzenetére
Hú de hüle vagyol. Mindenhol, akárhol, bárhol, sehol, üzbegisztán, hátasztán, naésaztán meg még egy csomó.
Tehát mindenhol IS!Éne? Há te hívatod magad cumisüvegnek.
Ezt meg se hallottam el se olvasom. Engem te ne dicsérj. Hova fajul így a világ? Nézzenek oda.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #107441 üzenetére
ne dicsérd me má igyis több füle mint foga.. de az is fájjon neki..
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #107443 üzenetére
-
Methionyl
senior tag
-
MrM94
addikt
Megismertem ma egy régi új lányt.Hátolyanjólnézki.Megkéne fűzni egy menetre
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
bandi0000
nagyúr
felkelni hétalvók
hogyan készült a gugli pixel....de beteg
-
Beretvás
veterán
reggeltet
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest