- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz bandi0000 #107547 üzenetére
Rispekt te FF.
Ennél jobban én sem tudtam volna lecsapni a labdátNa, hé álljunk meg egy szóra ti FF jek.Én ismerem ezt a szerencsétlen még a topic megnyílta előtt óta Mittomén sacc per kb vagy 4 éve,egyáltalán nem rosz ember,nem vagyok egy seggnyaló típus,még mielőtt kővel dobigálnátok,hihetetlen sokat segített rajtam,mindenféle téren amiért hálás vagyok neki,s ha úgyvan talán egyszer visszafizethetem neki.Ha meg nem akkor majd reménykedek hogy van valaki odafenn aki majd figyelembe veszi.Hülyegyerek meg kopasz,meg már szerintem fel se áll neki,de van szakmai tapasztalata rengeteg,aki nem ismeri régről az nem tudja hogy az a mondás rá hogy a HW eit úgy cserélgeti mint a más a bugyiját az enyhe kifejezés volt rá.Neki az nem tetszett,hogy jóska látott életébe egy i5öt sasunknak meg volt vagy 8 amit tesztelgetett,és jóska megmondta neki hogy te fiam hülye vagy,mert talán jóska jobban fogalmazott mint Ő.Arról nem beszélve,mikor lenyúlták egy SSD vel igen topiktárs volt Vagy amikor kakaskának raktunk össze gépet innen páran..Az is az Ő ötlete és nagyobb számban járult hozzá mint bárki más innen,ja igen hogy ilyen is volt.És én igazat adok az öregnek,mivel énis olyan elven vagyok,hogy aki hülye haljon meg,hogy aki marad azzal spanolunk mert bírja a beszolásokat és visszaszól aki meg megharagszik nem b#szik.
Ja amúgy persze,a modora egy alpári parasztéhoz hasonlít,de gyenge idegzetűek mindigis lesznek
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz MrM94 #107551 üzenetére
köszönöm elismerő szavaid
én elhiszem hogy mindenki jó ember, én itt mindenkit csipázok, ezért nem szeretem mikor feljövök és csak az ugatás van, valaki valamit félreértett vagy nem akart félreérteni és a végén valaki itt hagyja a csapatot, szóval mind sértett részről mind megsértő részről nagyobb türelem vagy 10-ig elszámolás kéne... aztán talán nem lesznek a háborúk
Xbox One: bandymnc
-
MrM94
addikt
válasz #Morcosmedve #107555 üzenetére
Mehh..Mondtam nem vagyok seggnyaló még mielőtt eltitulálnátok annak.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Popes
őstag
Mi megy itt megint? Volt egy kis jó hangulat, most meg.....
Deus ex machina
-
stratova
veterán
TL,DR szép reggelt
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggeltet. Látom csak a szokásosról maradtam le. Hétvégén inkább a családdal voltam, meg játszottam. Nem akartam már játékot venni, de ez a quantum break ez valami isten játék. Rég kötött le már ennyire egy játék. Közben újrahúztam a wint ssd-re. Most már csak egy win10 van ssd-n - van mit mesélnem róla- . Először is, usbről pikk-pakk, aztán jön a szopacs. Herélgetés, meg patchalés... én még ennyi patchet nem láttam miótta windowsom van. Hivatalos játékoknak ennyi kínját én még nem láttam mint amennyi a win10 alatt van. Googleban beütöd, már dobja is fel, hogy win10 patch....
Viszont, az ismert konfigomon a tomb raider 1440-ben fix 60 fps-en fut, win 7 alatt meg fhd-n volt lag bőven. Kiptóbáltam a 3D-jét is, iszonyat jó, igazi SBS és jól csinálták meg, nagyon élethű. Mad max 4k-ban játszom, eddig max 1440 volt a legtöbb, és még így is van 50+ fps-em. A dying light semmit nem javult, még rosszabb lett szerintem. Fagy, laggol... szóval nem fasza valami a win10-en.
Ez is csak én lehetek mikor felraktam a quantum break-et gondoltam először fhd - medium beállítások. Fura is volt, hogy volt némi lagg, meg alig volt fps. Mit ad isten 2x indítottam rá a játékra, 2x is futott... mikor lekapcsoltam az elsőt hirtelen fhd max -on lett 80-90fps-em... csak én lehetek ennyire béna. Fura is volt, mikor monitoroztam, mert minden mag 100% on ment, a vidkártya is...
Gondoltam, na ez aztán a 100% os optimalizációÖsszeségében tetszik az új win teljesítménye, viszont nagyon pötsölős a régi játékokat rajta futtatni.
A legjobban a crysis 3 -on akadtam ki. A menüben a 'back" gomb nem működik win10 alatt. az 1.6 -os (már nem vagyok biztos benne) patch oldja meg ezt a problémát. win 8,1 és win10 alatt van ez a hiba... pfff... csak pislogtam hogy ilyen is van...A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107563 üzenetére
újabb állatos story aminek én személy szerint nem nagyon örülök. Úgy néz ki, hogy vemhes a törpehörcsögünk. Csak sikerült vennünk egy lányt és egy fiút. Most külön kellett raknom őket... mert a nőstény agyonharapgálja a kanyit... begubózott a házba, és nem jön ki, csak és kizárólag kajálni, ha felé nyúlsz harap. És építi a fészket...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #107564 üzenetére
C3 at buherálni? Miota megvan azota csak letöltöm origin telepiti és indul.
Akkor nem szoltam azt nem probáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #107567 üzenetére
Lehet pont ezért szeretem ezeket. Irto kényelmes tud lenni..
-
otto14
őstag
Lili!
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MrM94 #107551 üzenetére
Nézd, kösz hogy magadra öltöd az ügyvéd szerepét de erre semmi szükség.
Aki ismer az ismer, aki meg nem..és csak tolja az alaptalan süket kritikát annak annyit adok a véleményére mint egy használt rágógumira. Én nem tartozok itt senkinek semmiféle beszámolóval...kiskirálynak néznek...nem baj, akkor max megcsókolhatják a kiskirály kezétAhol tudtam, és aki megérdemelte ott mindig segitettem...de ez nem számit, nem tudsz mindenkinek megfelelni. De ha ennyire témában vagyok akkor lehet valamit tényleg jól csinálok
Tapaasztalat ami a hátam mögött van az a enyém...aki meghallgatja annak jól jön, aki meg nem...az veszit nem én. Mondtam neked mindig, az idõ mindig engem igazol.
Aztán a PH! egy átlagos alsó/közép szintü forum, ahol ( nagy tisztelet a kivételeknek) az átlag szakmai szint az elég lent van.
Ilyen cirkuszok mint ami itt vannak soha nem volt a lab501-en vagy az OC fórumon pedig ott is néha elég alpári tudok lenni. Csakhogy ott az okoskodó fakabátokat halomra tiltsák mivel zárt körü társaságról van szó. A @zsivagooo féle felhasználókat rangra emelik és isszák szavait....na, a PH!-n mindig forditva van.
Ezért is, nem kell komolyan venni az ilyeneket...itt lehet bárkinek rangja..csak offolja össze a topicokat. A lab-on meg ha nem vagy szakmailag "fent" alap rangoktól soha nem lépsz tovább.....ehh, mind1...nem is érdemes leírni..ugysem értékeli senki.@kakaska: privátra majd kapsz választ a hét folyamán.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #107572 üzenetére
Egy orvos megmenthet 1000 életet. Aztán megöl valakit attól még fasza csávó? Szerintem sem.
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #107572 üzenetére
Neked ez kött átal mindenbõl?
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #107574 üzenetére
Nem, dehogyis. Ezt arra mondtam, hogy akárhogy is mondja itt bárki, hogy kiskirálynak teszed magad itt, vagy akármi, a védekezésedben midig benne van, hogy te milyen sokat tettél már emberekért a fórumon. Nem, nem érdekel az senkit sem, itt legyél önmagad és öntsd a hülyeséget. Ez a topik lényege. Durva 40 nap múlva vagyok 2 éve tagja a csapatnak, nekem az jött le, hogy itt ökörkdni kellene, és senkit sem érdekel, ki mit tett a fórumért,a tagokért és a többiekért. Csak vagyunk és kész
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #107565 üzenetére
Ej.. remélem sikerül elajándékozni a kölyköket. Tengerimalacnál ez egyszerűbb, nem lehet nem észrevenni hogy hím-e a poccer.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #107577 üzenetére
törpéknél kb csak akkor látod melyik milyen, ha nagyítóval keresed Ráadásul azt olvastam, hogy előforduló utódok száma 4-6 de lehet akár 8 is. 2-3 hónaposan már ivarérettek, szóval nagyszerű...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #107578 üzenetére
Ahogy Beretvás mondaná: megsütve finom.
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #107576 üzenetére
Nem hiszem hogy nem látod a lényeget, Egy társaságban jót ökörködni csak olyanokkal lehet akikkel valamilyen szintű barátságban vagy, vagy legalább kialakult valamiféle szimpátia. (egy jóérzésű ember meg akikkel együtt nevet azok mellett a bajban is kiáll és segít ha kell)
Ha nincs szimpátia, akkor ökörködésből csak vita és sértődés lesz.Deus ex machina
-
Jakuskacsa
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #107580 üzenetére
Mikor jöttem, az is volt. '14 szenteste... Reggelén
És kifejezetten tetszett a fogadtatás, az akkori bandából legalábbis, mindenkit bírok itt, és talán kisebb nagyobb nézeteltéréseket félretéve, engem is bír mindinki itt, legalábbis úgy érzem, tegye fel a retkes kezét az a bányász aki nem!Szhoval: nem értem a vitát, nem is vagyok részese, egyszerűen csak azt az apróságot akartam felemlegetni a kopasz sasnak, hogy ne emelje ki mindig a segítségek számát, mennyiségét és milyenségét, mert itt nem számít.
De ennyi az annyi.Sok a hardver téma
Egész hétvégén zasszonynál voltam, vagyis pénteken dolgoztunk még egyet, aztán nálunk aludt, átmentünk hozzájuk és tegnap este értem haza. Röviden 'n' tömören.
Ma este ut-ben ki lenne benne? Velem együtt minimum négy ember jöjjön, akkor állok be csak én
-
Beretvás
veterán
válasz MiklosSaS #107594 üzenetére
itt már rég nem az amd röl van szo. éppen te voltál anno az aki a szememre hányta hogy mertem szolni a sok "semmitmondo" teszt meg ordas picsák miatt. erre most hogy volt egy idöszak hogy voltak tesztek meg ugye megmertük emliteni az amd nevét egy olyan topikban ahol az amd is benne van a nevében, höbörögsz hogy semmitmondo.. nekem meg sok másunknak meg az ordas picsák a semmitmondoak meg a siránkozásaid hogy jaaaaj de unom a nagygépet meg eladom meg mittomén aztán meg 3 hétig azt kell olvasni hogy jaaaaj de mit is vegyek vazeg mert megviszketett.. na kérlek ez az unalmas, ha más nem mondja ki majd én kimondom.. és nem nemfogok kivonulni...
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #107595 üzenetére
Nemis. Én szerettem olvasni majd minden hsz-ben, hogy én vagyok a munka hőse, jól keresek, sokat tanultam, okos vagyok meg ennyi meg annyi fontot verek el. Aztán látványosan szenvedek, hogy ez se jó meg az is szar. Erre bátorkodtam írni, hogy szarok mindenki iskolájára, anyagi helyzetére, vallására, bőrszinére. Csak ember legyen. De nem jött át.
Mondjuk az inteles nv-s gempőcök nem emberek, de ebbe ne menjünk bele.Amd - Radeon - Ryzen
-
bandi0000
nagyúr
Most már kezdem érteni mi van itt...
Vannak az nvidia intel kontra amd amd flagship táborosak egymás ellen, csak azt nem értem mért itt?
Inkább olvasom azt h kinek mi a gondja mi történt vele mi a terve, mint a vitát, poénkodni lehet, de kár egymásnak esni a tesztek miatt mert senki nem kap jutalékot, erre ott vannak a szakmai fórumok...
Azért abba gondoljon bele aki ilyen, hogy ha megismer egy embert akivel 99℅ ban összhangba van, de 1℅-ba eltér a véleményük, akkor kicsinálja ink?
Nem célzok senkire, mielött valaki magára venné, csak a viták nagyrésze ebből fakad
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bandi0000 #107597 üzenetére
Az AMD hadsereg lázad!
@Gyuri, Beretvás: ok, ennyi volt. Most már ideje leszakadni rólam, mert a türelmemnek is van határa. Veletek nekem semmi bajom...tehát béke.
Ha emlékeim nem csalnak akkor pont te voltâl az Beretva akinek mindig valami nem tetszett...sok a teszt, sok az intel, sok az NV, sok a nagy p!csa, sok a cirkusz, sok a szakmai...stb...
Leírom még egyszer, ha valakinek nem tetszik a pofám vagy amit írok van két választása: ignore vagy keress magának más topicot.
@Gyuri: nem a te pénzedet költöm, nem te melózol helyettem, nem te jártál helyettem suliba. Tehát, addig amig ezeket én csináltam addig kérlek nem belevau a dolgomba. Ha nem vagyok valamivel megelégedve akkor az is a saját problémám. Én nem vagyok hibás azért mert neked félre csúszott az életed.
Ha annyira nem tetszik nektek a modorom meg amit írok, akkor miért olvassátok? Miért nem mentek más OFF-ba? Vagy miért nem raktok ignore-ba?
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #107598 üzenetére
hogy szedjem ki belöle.. vagy ragasszam a serpenyöbe az egeret és a nyelénél fogva huzigáljam a padon?
(#107599) MiklosSaS:'Ha emlékeim nem csalnak akkor pont te voltâl az Beretva akinek mindig valami nem tetszett...sok a teszt, sok az intel, sok az NV, sok a nagy p!csa, sok a cirkusz, sok a szakmai...stb..." ja hogy ja.. már értem, ha én vagy más siránkozunk az ordas picsák ellen vagy teszt vagy bármi ellen, akkor az Baj, de ha te siránkozol vered a nyálad az iskoláddal vagy a munkáddal akkor azt nekünk el kell fogadnunk mert épp te voltál az aki inditotta ezt a topikot?fizetsz érte a ph nak? van jogod rá a sajátodnak hivni hogy meg akard mondani mit tegyünk itt, menjünk vagy maradjunk?
ez már nem nekem szol DE: "Ha nem vagyok valamivel megelégedve akkor az is a saját problémám." igen az a te problémád és miért kell nekünk két héten keresztül olvasnunk rola ha már a te problémád?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest