- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Csináltam egy stressz tesztet MSi kombustorral. A tesztet már bezártam de a kártya max órajelen megy továbbra is. A kombustor lehet bugos v miért?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
totyak
aktív tag
Költői kérdés AGP-s vga-k tekintetében:
Mi a jobb, erősebb, használhatóbb? Mindennapi gépezésre, videók nézésére, Facebook-hoz, flash játékokhoz. Tehát nem hardcore játékokhoz.
- 256Mb DDR3 128 bit (7600GT, GS)
- 512Mb DDR2 64bit (HD3650)Köszönöm
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy
Sapphire Radeon HD5850 1GB 256bit DDR5 videó kártyát a már ugyan ilyen meglévő mellé, hogy össze kötöm crossfire-be.
Megjegyzem használtan vettem egy sráctól. Mielőtt összerakom gondoltam kipróbálom külön-külön a kártyákat a régi HD 5850-es ugye simán ment, minden ok, de amikor betettem a másikat az nem adott képet, az alaplapon a PCI-E led pirosan világít folyamatosan. Mi lehet a gond? Eleve rossz , működés képtelen kártyát adtak el nekem, vagy valamit állítani kell? Az eladó esküszik, hogy minden rendben volt nála és hogy szakszervizbe vették ki a kártyát erről van is papírja azt állítja.
A válaszokat köszönöm előre is! -
Pycee
tag
Helló ismét!
Kipróbáltuk a kártyát egy másik gépben. Ott tökéletesen futott. Bár, hozzáteszem, hogy utána amikor itthon kipróbáltam, megint több ideig ment a Valley benchmark-al. Már azt hittem, hogy megjavult! De aztán újra leállt! Már én sem tudom, mi lehet itt a baj?!
Pycee
-
BlackPriest
őstag
válasz Glorious #47604 üzenetére
nincs mit állítani, ha rádugtál minden tápkábelt és rendesen a slotban van a kártya, akkor mennie kell. mi az, hogy szakszervizben vették ki és erről papírja van? ez nekem elég életszerűtlennek hangzik...ki vetet ki egy kártyát szervizben?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Glorious
csendes tag
válasz BlackPriest #47606 üzenetére
Igen én is így gondolom. Igen mindent rendesen bedugtam, slotba rendesen illeszkedik, jól van behelyezve!
Akkor egyértelmű, hogy hibásan adta el nekem...
Érdemes ezeket javíttatni, vagy kuka? -
olivera88
veterán
válasz B.Á.L.!.N.T #47602 üzenetére
Bezártam magát a programot és megoldódott.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Glorious
csendes tag
Ezt a választ írta nekem a kérdésemre, hogy miért nem működik a kártya!
Szevasz , a videokártya hibátlanul működött nálam 3 évig , SZAKSZERVIZBEN lett kiszerelve a gépemből SZAKSZERŰEN semmiféle baja nem volt soha első tulaja vagyok ! Ezt a szervizes emberek papírokkal tudják igazolni , hogy az általuk kibontott , kiszerelt ati radeon hd5850 hibátlanul tette a dolgát még ennyi év után is !!! Két dolog lehet kedves Tamás , vagy megütődött a postai szállítás következtében , vagy szakszerűtlen beszerelésből adódóan károsodott ! Mert én biztos hogy hibátlan állapotban küldtem el ! Ennek tükrében semmiféle reklamációt nem fogadok el !
-
totyak
aktív tag
válasz Glorious #47610 üzenetére
Ez elég fura helyzet. Sajnos te nem tudod bizonyítani, hogy hibásan küldte, reklamálni meg hiába reklamálsz, mert ha tényleg hibátlan volt a kártya, akkor értelemszerűen nem fog kárpótolni. Korrektül be volt csomagolva, vagy nem látszik rajta sérülés? Én azért megkérném, hogy a szakszervizes papírt fotózza már le. Ki viszi ilyenért szervízbe a gépet? Tápkábel lehúz, csavarok kicsavarozva és a kártya kipattintható a foglalatból. Max. 5 perc. Megbízható, sok pozitívval rendelkező eladó (ha itt vetted egyáltalán ph-n)?
-
norbert1998
nagyúr
Ez rohadt köcsög. Mondjuk aki így fogalmaz, az első körben már kerülendő esélyes címkével van nálam ellátva. Nem szeretnék semmiféle rasszizmust meg hasonlót kelteni, de szerintem ez akkor is tipikusan az a fajta ember, aki megjátssza, hogy jó a termek,aztán mégsem az.
[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
itt tudod jelenteni, ha másnem, legalább kitiltják az oldalról. esetleg egy feljelentés is mehet, legalább érezze szarul magát.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
totyak
aktív tag
válasz BlackPriest #47615 üzenetére
Most nem azért, hogy valaki pártját fogjam, de akár az eladónak is lehet igaza, lehet, hogy a postán lett vele valami, akkor meg miért szívjon, meg míért adja vissza a vételárat? Mondjuk nekem is gyanús, hogy eleve rossz volt a kártya.
-
Glorious
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #47612 üzenetére
Cf-be nem néztem meg, de megnézem, hátha igazad lehet!
-
troll81
addikt
válasz totyak #47616 üzenetére
sziasztok olvasva vissza postai úton szállitott áru nem éppen tanácsos küldeni venni.......szaladtam hasonlo dologba én is azota nem postázom semmit és nem veszek postával semmit....eljössz ki probálod teszteled nyuzod kiveszed megadnak és viszed és nincs probléma nem mindig az eladó a hibás
-
Glorious
csendes tag
Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget, hozzászólást!
Lehet, hogy ezt bebuktam.... teljesen elzárkózik a visszavásárlástól!
Megnézem még cf-be ahogy ajánlotta itt az egyik kolega, hátha szerencsém lesz
Szép estét nektek! -
BlackPriest
őstag
válasz troll81 #47618 üzenetére
ez csak csomagolás kérdése. én is kaptam már videokártyát sima pufis borítékban, de ha a saját dobozában, vagy egyéb, jól kibélelt dobozban küldöd, nem lesz semmi baja. webshopok is küldenek postával, akkor onnan se vásároljon senki?
(#47616) totyak
nyilván ő is elronthatta, de ez az azonnali felelősség elhárítás, meg szakszervizben kiszereltetés, amiről papír is van több, mint gyanús. főleg, ahogy írta, a másik kártya működik, ha egyet nem tud jól berakni, akkora a sajátját sem...
-
troll81
addikt
válasz BlackPriest #47621 üzenetére
szia igazad van de azok uj cuccok általában és garparirral érkezik alit érvényesitesz,ha kell.de személyesen veszek mindent sajna rosszul is járhatunk a használt cuccokal
-
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségre lenne szükségem! Egy videókártya csere miatt elmehet az internet? Ha vissza van rakva a régi kártya akkor megy! Köszi!
-
Pehi
senior tag
válasz norbert1998 #47625 üzenetére
Már mindent megpróbáltam,jó pár gépet pakoltam már össze,de ilyennel még nem találkoztam! Giga alaplap AMD proci,GT 240 lett csak cserélve,GTX 650-re! Azóta nincs net!
-
Pehi
senior tag
-
Pehi
senior tag
válasz norbert1998 #47629 üzenetére
A biosban is minden OK! Már kifogytam az ötletekből,csak nekem kellemetlen,mert az enyém volt a kari! 3 gépbe is kipróbáltuk,ott se volt semmi gond! Amúgy minden működik frankón,csak net nincs!
[ Szerkesztve ]
-
Glorious
csendes tag
Nos megnéztem crossfire-be itt a másodlagos slotnál nem jelzett problémát, de viszont a Catalyst Control Center-be nincs olyan opcióm, hogy a crossfire engedélyezése.
Legújjab van letöltve a driverből!
Vagy hogy tudom megnézni, hogy látja-e mind ket kártyát a gép?Ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
fbeni91
tag
Sziasztok. Valaki valami értelmes megoldást Radeon HD 5870-re??
"szürke halálos" http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=603
a linkben le írtak sajnos nem segítettek!
Értelmes ötlet valakinek? VGA Bios gond lehet?
Vagy DVI kimenet? Egy Asus M2n32-sli deluxe lapban próbáltam.
Gondolkodtam VGA Bios frissítésben de sajnos nincs PCI-be való átalakító kártyám amire rá köthetném a monditort. próbáltam másik lapban integrált vga-val. de úgy viszont semmilyen program nem látja a vga-t!
Kérlek titeket segítsetek!
-
TTomax
félisten
válasz fbeni91 #47636 üzenetére
Abba a lapba,meg azzal a procival kár erőltetni azt a vgat...nem biztos,hogy a vga a hibás.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Redbull941
tag
Üdv. Nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne (lekopogom a vgaval eddig semmi problémám nincs, csak érdeklődnék ).
Nos a kártyám egy GYGABYTE R9 280X OC 3GB GDDR5 Windforce. Játék közben, (manapság the crew-et jászom) tapasztaltam olyant, hogy a képernyőm közepén végig egy csíkban, vízszintesen apró kis pixel hibák voltak. Lehet kezdett túl melegedni a vga? Vagy esetleg a 2x2GB 1600-as ram nem bírja már? Vagy a tápom végett csinál ilyent? (Tudom vacak táp,de most ez van Sursa nJoy 600WRX 600W) Köszi a választ. Üdv. -
varmi2
nagyúr
válasz Redbull941 #47640 üzenetére
Képhibáért nem a rendszer memória hibája a felelős, hanem a vga memóriái. Az is lehet, hogy túl melegszik, és azért jelentkezik, de ezt te is meg tudod nézni, elindítol, egy gpu-z-t és közben játszol, és utánna megnézed, hogy mennyi a hőmérséklet játék közben.
A táp: nem kellene ilyen félvállon venni a tápot. Ugyan is ha gyenge minőségű a táp, akkor könnyen elpukkan, és visz magával mindent. Ez nem vicc. Tényleg. Kicsivel 10k fölött már van olyan táp, ami bírja, miért kell ilyen tápokkal "spórolni" 3-4-5k-t? Ha elszáll a géped, nem 5k-ba fog kerülni, az új alkatrészek.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha fura lesz a textúra. Ilyan fura geometriák jelennek meg, mint ha szétesne vagy nem tudom meg zöld és lila szín is megjelent a textúrán. Ez driver vagy hardver hiba lesz? Ezt full random produkálja.
MSI 7970 Ligthning BE, catalyst 14.12, corsair cx600m, DVI-n megy.
Meg van valakinek ilyen kártyája? Kérdezék tőle.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #65537792 #47642 üzenetére
Tényleg igaza van a kollégáknak. Csak úgy hemzsegnek a hibás villámok. Hardveres, memória hiba a kártyán.
Előző kérdező :én már fürödtem be szar táppal, "500"wattos volt, a konfigom (annyi, hogy 7850 volt a vga és alapon ment a proci) 6 nap alatt megsütötte. S szerencse, hogy úgy tűnik, más nem sült meg.
-
watador600
senior tag
válasz Redbull941 #47640 üzenetére
Milyen rev-es kártya? Mert nekem 2.0 van, és sose volt ilyen problémám
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
steewcv65
őstag
válasz #65537792 #47642 üzenetére
Szia.Nalam a vga halt be ilyen produktumnal.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest