- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pr1mzejEE
addikt
Hali!
Egy Gigabyte HD 5850 OC 1gb +30-os tuninggal kb tudja azt a szintet (esetleg jobb), mint a 6870 ill. a 5870-től mennyire van messze? Mondjuk egy 850/1200-al.
Üdv!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
MorphBCS
tag
Hali, valaki tudja, hogy ha hozzáérek a videokarihoz véletlen, akkor miért fagy meg az egész gép? Az oldala mindig le van véve a gépnek, és ha egy kábelt is arrébb mozgatok, ami hozzáér a karihoz, vagy ha hozzáérek a hűtőjéhez is, azonnal kifagy minden...
[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
aktív tag
új helyzet:
win7 élményindex:direct3d10 batch közben lefagy
prototype,crysis 2 elindul de néha lefagy....túlmelegszik? vagy ramhibás?
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
mex2020
csendes tag
válasz Kokkantas #261 üzenetére
Nekem amikor ilyet csinált a vga-m akkor kiderült hogy a táp a ludas.Fel volt púposodva benne néhány kondi. Kicseréltem és már is megszűntek a hibák. Lehet hogy nálad is ez a gond.
Jociboy..."Van dolgom a földön mert ha nem lenne nem élnék, nem született olyan akivel életet cserélnék..." Tirpa
-
-
Kokkantas
senior tag
válasz csucsbicep #268 üzenetére
Szombaton hoztam el a kártyát, mert a régi HD4670-em bedöglött és erre lett cserélve(ugyanaz a típus)... Tisztára öröm, boldogság az ilyen.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
ingyom007
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 9600gt-m van emellé be tudnám-e rakni physx kártyának a régi 8600gt-met ami csíkoz természetesen sli-s alaplapom van. Ha igen akkor össze kell-e őket kötni sli kábellel és biosban át kell-e állítani a pci express szorzóját? Mivel nem egy bika kártya a 9600gt gondolom pluszt jelentene nekem az ha másik kártya dolgozna a physx-en. -
Sátán44
addikt
Ismét behalt a GIGABYTE 8800GTS 512Mb G92-es karim, kikapcsoltam a gépem,majd Forma 1 után be, már becsíkozódott kép fogadott és a karakterek is elcsúsztak 1 hónapot bírt a szervíz után, ebből adódik a kérdésem. 03.24-én adtam le szervízre és 04.01-én kaptam vissza. tehát egy hétig nem volt nálam, így annyival tolódik a gari is igaz? 2008.05.23-án (3 éves gar) vettem és ha hozzáadom azt az 1 hetet, akkor még a garanciába fel kell hogy vegyék nem? Másodjára hibásodott meg 1 hónapon belül, visszakérhetem az eredeti összeget, vagy levásárolhatom? Milyen kártyát ajánlanátok most 55.000-ért?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
lacika8006
tag
Jól mondod az nem számít bele.
Én a fujitsu monitorommal, jártam hasonlóan, és levásárolhattam eredeti áron. Igaz hogy szivóztak velem 2 hónapig, úgy csinálták, hogy sosem volt tökéletes, mindig volt vele valami, és folyton visszaküldtem nekik. A vége az lett, hogy levásárolhattam teljes áron, és igy lett egy led monitorom.... -
FireKeeper
nagyúr
6870 van akörül, vagy ha rádobsz egy keveset akkor 6950, de azt a mostani procid már nem valószínű, hogy kihajtja.
vagy az ennek megfelelő nVidia, azt majd megmondja valamelyik nV szaki (talán az 560ti?)steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pr1mzejEE
addikt
Köszi a segítséget!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Sátán44
addikt
válasz FireKeeper #273 üzenetére
560ti-t valszeg nem bírná a gépem, minimális táp 500W-ot írnak, nekem meg 450-em van. Kár pedig nagyon jók a tesztek.
lacika8006
Köszönöm, akkor holnap harcolok az igazamért!Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
aktív tag
válasz csucsbicep #279 üzenetére
újra telepítettem a win7-t
mostmár 43-as hibakód van
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
aktív tag
-
Sátán44
addikt
Beszéltem a bolttal és a következőket mondták:
Nem cserélik ki a mostani árral megegyező kártyára, mert az "nyerészkedés" lenne részemről. Tehát 56.000-ért vettem 3 éve és nem kérhetem, hogy 560ti-re cseréltessem. Egy olyan kártyát akarnak adni, ami 3 évvel ezelőtti paraméterekben megegyezik a kártyámmal. Azt mondják a jogszabályban ez van. Most mit csináljak?
-
Sátán44
addikt
-
gabo9201
senior tag
Nyugodtan kérdezd meg, hogy melyik az a jogszabály, ami ezt tartalmazza és ha nem tudnak épkézláb dolgot felmutatni megfenyegeted őket a fogyasztóvédelemmel és egyből megnyílnak
Sőt lehet jobban járnál ha felhívnád a fogyasztóvédőket és te magad megkérdeznéd tőlük mi ilyen esetben a teendő
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
aktív tag
mindenképp konzultálj a fv-kel!!!
én még ilyen spéci jogsz.-ról nem halottam?tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Sátán44
addikt
Beszéltem a Fogyasztóvédelemmel:
Nincs jogszabályba foglalva,hogy a bolt hányszor veszit át garanciális terméket javításra. A fogyasztó nem sok mindent tehet,amíg a szervíz tudja javítani illetve cserélni a terméket. Magyarul nem kérhetem, hogy kapjak jobbat. Általában 3. eset után egyezkedhetek a bolttal.
-
ingyom007
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 9600gt-m van emellé be tudnám-e rakni physx kártyának a régi 8600gt-met ami csíkoz természetesen sli-s alaplapom van. Ha igen akkor össze kell-e őket kötni sli kábellel és biosban át kell-e állítani a pci express szorzóját? Mivel nem egy bika kártya a 9600gt gondolom pluszt jelentene nekem az ha másik kártya dolgozna a physx-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest