- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
válasz kmisi99 #3450 üzenetére
2 év gari van az Asus-okra, ha pesti vagy és félsz a garvesztéstől, vidd be a Fixdirect Kft-hez, szépen kitakarítják és újrapasztázzák neked. Az Asus ügyfélszolgálatot viszont kerüld, eddig nem sok jót hallottam róluk.
Ha otthon gyorsan meg akarod oldani a dolgot, akkor ezt nyugodtan lejátszhatod, mivel 2 csavart kell kb kicsavarni és befújni, nem kell semmilyen ragasztót felszedned, ráadásul meg nem mondja neked senki, hogy akármennyire is szétszedted. -
kmisi99
addikt
Ahhoz hogy kiszedjem a billentyűzetet asszem még csavarozni se kell. Na majd meglesem mennyire hozzáférhető. Remélem egy jó kis széllöket eredményez 10-20 fok hűlést mert most nagyon szar.
Egyébként van egy olyan baja a billentyűzetnek hogy néha pár gombot nem érzékel néha meg pont azok a gombok bugolnak és folyamatosan pl A betűt ír. Ez is lehet vajon a kosz miatt?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kmisi99 #3446 üzenetére
itt egy videó, ilyentén kell, link
a ventiből egyszerűbben kifújható a kosz, ahhoz nem ennyire szétkapni, de az a probléma, hogy a lamellák előtt szokott felgyülemleni a kost/szösz, és azt nehéz eltávolítani szészedés nélkül, de esetleg próbáld megpiszkálni - óvatosan - tűvel, fellazítod a koszt/szösz kifúvatás közben, illetve porszívót szoktam még javasolni, azzal kiszívatni a tűvel fallazított koszt/szöszt a lamellák elől/közül.
a ventit - ahogy előttem is írták - érdemes lefogni, nehogy túlpörögjön!Loner; ismerni kellene a noti pontos típusát, visszakerestem a hozzászólásaidra, és ezt említetted; MSI U115, erről lenne szó?
itt megtalálsz minden szükséges infót és állományt; link, de nem hiszem, hogy változni fog a dolog, ha nincs adott opció a bios beállításaiban, akkor vélhetően a másik verzió alatt sem lesz.
innen; link minden szükséges illesztés felhúzva? chipse és vga?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok!
Nem találtam a kérdésemnek megfelelőbb topikot, ezért itt kérdezem:
Van 3db ősrégi Dell laptopom, egyikükben sincs vinyó, így oprendszer sem, hogy ki tudjam próbálni őket. Hogy tudok CD-ről windowst indítani telepítés nélkül?
-
nagyúr
-
androidzero
csendes tag
sziasztok van egy hp compaq615-laptopom.A problémám a következö:Az akkumlátorral idáig minden rendben volt..de arra lettem figyelmes tegnap ha bennt az akksi és kihúzom a tápkábelt leáll a gép ha bekapcsolom a gépet persze tápkábelről akkor a gép látja az aksit kiirja hogy hány százalékon van és hogy nem tölt.De akksiról el sem indul.mi lehetett vele? tegnapelött akksirol másfél orát ment a gép
„Mortui vivos docent”A halottak tanítják az élőket
-
ravail
senior tag
válasz Taknyoshal #3455 üzenetére
Szia!
A HirensBootCD-t töltsd le, írd ki CD-re, boot-olj be róla, és indítsd el a miniXP felületét.
Sok sikert! -
nagyúr
Linux nem jó usb-ről?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Volt nálam tegnap egy IBM T42-es laptop és tudott usb-ről bootolni.
Hátha tudnak azok is bootolni.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ravail
senior tag
válasz Sub-ZeRo #3463 üzenetére
Hát, ilyen információhiányos kérdésre csak tippelni tudunk. Nemrég volt a kezemben P3 Tualatin-os CPU val szerelt noti, amin tényleg jól hasított az XP, de nem tudott USB-ről boot-olni. Vagy, szintén nem rég ügyködtem 2db "asztali CPU-s" P4-es notin, de azok sem boot-oltak USB-ről. Szóval, csak tippelünk.
Lehet, hogy a T42-es csak ókorinak számít?! Ezek, meg amire ő is kérdez őskoriak?!
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Már jó pár hónapja rossz az akkumulátor a notebookomban ( Lenovo G550 ) ami annyit jelent hogy 40%-ról hirtelen leugrik 5%-ra majd ha nem csatlakoztatom a töltőt pár másodperc után hibernálja magát. Na igen de 1 hete azt kezdte el csinálni hogy amikor eléri a 40%-os töltöttségi szintet bármilyen figyelmeztetés nélkül puff kikapcsol és nem a megszokott hibernálást csinálja. Ez egyértelműen annak a jele hogy az akkumulátornak a veszélyes hulladékgyűjtőben a helye vagy esetleg a laptopommal lehet valami?[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz enwazze #3467 üzenetére
Szia!
Ezt olvasd el, és csak jól átgondoltan, a saját felelősségedre használd!
Sok sikert! -
Impressa
őstag
válasz Dell XPS #3402 üzenetére
Szia!
Megnéztem Linux live CD-vel, ahogy írtad, működött rendesen a wifi ( Atheros AR5007EG ) kb. 2 órát ment, és egyszer sem szakadt meg a kapcsolat. Lefrissítettem a drivert ( win 7 ), azóta is megy rendesen.
( Toshiba L300 noti volt )Köszönöm a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Ezt komolyan kérdezed??
(#3469) Impressa : köszönöm a visszajelzésedet!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz androidzero #3457 üzenetére
Szia,
alaplap problémád van, hibás töltő-áramkör....
Üdv, Dell XPS
-
happyguy
csendes tag
Most vettem egy új notebookot, még nincs üzembe helyezve, nincs rajta os. Azt hallottam, hogy első használat előtt teljesen lemeríteni az aksit. Nekem egyelőre még fel sincs töltve, mert csak egyszer kapcsoltam be egy 5 percre, ellenőrzés végett. Mi igaz ebből? Töltsem fel aztán merítsem le? Meg mondtak olyat is, hogy aksi nélkül használjam otthon..
-
Dell XPS
veterán
-
androidzero
csendes tag
most akksi vagy alaplap a sz@r?
„Mortui vivos docent”A halottak tanítják az élőket
-
Dell XPS
veterán
válasz androidzero #3476 üzenetére
Akkor pontosítok: az alaplapon egy feszültség szabályázót (MosFet), vagy egy kapcsolót ( Schmitt-trigger ) kellene cserélni, és megoldódik a problémád. KillHates ezt kiválóan teljesíti, mint a visszajelzések is mutatják..
Üdv, Dell XPS
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok, használtam a keresőt, kb egész nap, lehet csak elkerülnek a jó találatok, de az a bajom hogy kifogtam egy acer aspire 5720z notit, amire win7 32 bit ment fel, és vga driver után bsod fogad. Először 64 bitest raktam rá, de ahhoz mint utólag láttam a hivatalos oldalukon, nincs driver. xp-t nem akarok, annak befellegzett végleg, vista meg kókány. Megoldható a feldriverezése vagy sem? Reggel valamikor aktuális lesz újra hogy elé ülök. Köszönöm!
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
n42
tag
Sziasztok, van egy acer aspire one zg5 gépem, s el szeretném adni egyik havernak, kérdése az vólna, hogy mennyi a reális ára ennek, most használtan? Nem akarok átbaszni, de én sem akarok nagyon rosszul kijönni az üzletből. Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
köszörü
tag
válasz SüdiLaller #3481 üzenetére
helló a tipust szerelték
intel gma vga-val
geforce 8xxx mxm vga-val
a tiedben mi van ?A lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
Impressa
őstag
válasz SüdiLaller #3481 üzenetére
-
Impressa
őstag
válasz SüdiLaller #3487 üzenetére
Szia!
Ez a gyártó oldaláról van.
Bocs, reggel csináltam egy Acer-t, és azon az oldalon voltam, amit korábban linkeltem, és abban nincs a tiedhez driver.[ Szerkesztve ]
-
SüdiLaller
aktív tag
Újra én nyomorgok: Itt valami gebasz lesz a vga-val, ugyanis miután felment a driver az nvidiától, restart után bekékhalálozott csúnyán. Íme:
ezek után safe mod-driver eltávolítása-restart-majd win öngyógyítása:
és persze ez harmatos, mert rángatóznak az ablakok mozgatásuk közben, nincs aero,nincs 3D ablak reptetés stb...
Leszedtem egy vram tesztet innen ez sem tud lefutni mert nem támogatott mód a hiba. Mi lehet? Vagy milyen teszt program van még?Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
köszörü
tag
válasz SüdiLaller #3491 üzenetére
a vga(bga) haldoklik
it találsz olyat aki normális áron javitja
kersd
KillHates
kolégátA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
ravail
senior tag
válasz SüdiLaller #3491 üzenetére
Szia!
Két próbát javaslok. Az egyik, hogy töltsd le az Acer oldaláról a 5270Z Vista 32 bites NVidia drivert, és próbáld azzal. Ha jól viselkedik akkor is megpróbálhatod azt amit második javaslatként írok.
A második, hogy töltsd le a "DriverPack Solution 13 build for DVD"-t, és írd ki lemezre, vagy a tartalmát másold ki valahova, és azzal keress VGA drivert. Ugyanis a hardverazonosító (a pid) szám alapján keres és telepít hozzá, és van egy úgynevezett "kényszerített" frissítési adatbázisa, ahol pedig csak az op rendszer fajtáját figyelve telepít (automatikusan a 32 vagy 64 bites) drivert.
Sok sikert!Köszörü! Driver nélkül is kékhalálozik? Ezt eddig nem írta SüdiLaller. Mert ha driver nélkül nincs kékhalál, akkor ez csak a drivertől van.
[ Szerkesztve ]
-
-
SüdiLaller
aktív tag
Igen, köszi reggel elkezdtem szedni egy torrentes pakkot, csak szüneteltettem mert közben kaptam a kollégától egy nvidia driver linket. Most még láttam sevenforum-on egy driver sweeper progit, annak adok még egy esélyt. Addig meg lejön a cucc is.
-
köszörü
tag
válasz SüdiLaller #3497 üzenetére
ez a kezdeti stádium még javithato
egy fusi . mxm 8600gs most is van nálam ugyan ez a hibajelenség
meg kéne nézni aida64 el hogy milyen a kártya hömérsékleteA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
SüdiLaller
aktív tag
Mellesleg ekkora hulladék laptoppal még nem találkoztam. F8-al akarsz egy safe modot, és olyan szinten sípol hogy kihullik a hajad. A bios arra jó, hogy beállítsd a boot sorrendet, meg a rendszeridőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest